A+ A-

Apuci kicsi lánya

Először is, ez nem igaz történet...
Huh! Év vége, ez másnak megváltás nekem merő unalom. A suli mintájának, a példájának és nem utolsó sorban, a példás magatartású üdvöskéjének, kész rémálom!
Először is, nem elég, hogy mindig mindenki a szememre veti mekkora egy stréber vagyok, még táborba is akarnak küldeni a szüleim, hála istennek látok egy kis reményt, hogy meggyőzzem őket az ellenkezőjéről. Végül is 16 éves vagyok, ennyi nekem is kijár!
Másodszor meg, megkért a legjobb barátnőm, hogy segítsek a nagyanyjának, a könyve írásában...Egy kisebb összefoglalót kéne írnom az érzéki gyönyörről, pont én a mintagyerek! Persze, amikor rákérdeztem, hogy miért nem ő segít, azt mondta, ő nem megfelelő erre, mert a nagyanyjának egy ismeretlen kell.... ráadásul egy történet keretében ...
- Na, essünk neki, csak nem olyan nehéz... - de igenis az!
"Hol is kezdjem?... Azt hiszem sokan vannak így, el szeretnék mondani/írni, de nem tudják elkezdeni. Talán az odaégett pirítósokkal vagy a kutyafürdetéssel kellene, de az is lehet, hogy csak úgy merészen a közepébe kéne vágni.
De én szerintem mindegy, hogy egy történetet hol kezdünk, hisz számomra a lényeg a mély érzéki átélés..."
- Kori segíts már! - hát igen, ennyit az átélésről. Pont most kezdtem volna ecsetelni, hogy az érzéki gyönyör milyen is valójában, de nem, az én drága jó apám közbeszólt!nÉs milyen nehéz lesz újrakezdeni...
- Nem érek rá! - kiáltottam az emeletről, egy kissé remegő hangon. - Nem lehetne később?
- Nem - hangja határozott és halk volt -, most gyere.
Hangosan sóhajtottam. Ilyen az én apám, ha ő akar valamit, akkor annak úgy is kellett lennie. Harmincas évei végén jár és még mindig nagyon jóképű. Akárhányszor jön hozzánk valaki, vagy mi megyünk el, mindig megcsodálják - a fiatal és idős nők egyaránt -, ilyenkor mindig büszkeség fog el. Igen az én apám még mindig vonzó férfi.
Mire a konyhába értem különös látvány fogadott. Apám felrobbantotta az ebédet. Eléggé komikus látvány volt ott látni egy rakás krumpli és húsdarabok által alkotott kupacon csúszkálni.
- Hát itt meg mi történt? - alig bírtam visszatartani a nevetésemet.
- Azaz átkozott macska! Tudtam, hogy nem kellett volna megtartani! De nem! Ragaszkodtatok hozzá, és most nézz körül! Az egész konyha egy disznóól! - dühöngött.
- Ha jól értem a macska okozta a felfordulást. - mégsem robbant fel semmi.... - Mégis, mit csinált?
- Dörgölőzött - ekkor már nem bírtam bent tartani a nevetésemet. - Nem vicces! Az a büdös dög a lábamhoz simult és felborított. Aztán kiesett a kezemből minden és...,és... - ekkor már ő is hahotázott. Imádom, ahogy nevet, mindig olyan életteli és vidám. Én erre sosem lehetek képes, mert sosem tudom magam teljesen elengedni, és mert merőben különbözünk egymástól. Az ő bőre napbarnított, jó magas és sportos, míg én a "Kriptaszökevény" és "Törpilla" utálunk sportolni. Ennyit a külső hasonlóságról......
- Jól van, mára fejezzük be - jelentette ki, mikor már összeszedtük magunkat. - Majd Márti néni összeszedi, végül is ezért kapja a fizetését.
Márti néni, ahogy mi hívtuk egy nyugdíjas, hatvanas öregasszony. Néhány éve dolgozik nálunk. Ő végzi a házimunkát - kivéve a főzést -, az ugyanis nem igazán megy neki. De alapjába véve nagyon meg van vele elégedve mindenki.
- Akkor én, miért kellek?
- Hogy tanúsítsd nem én vagyok a hibás, hanem a macska. - ezzel mindketten újabb nevetésben törtünk ki.
***
Már nagyon fáradt voltam. Timi nagyijának újraírtam mindent, az elejétől kezdve. Nehéz volt, de szerintem jó lett. Főleg, hogy, ilyet még sohasem csináltam.
- Megfürdök - motyogtam félhangosan.
Levetkőztem és benéztem a tükörbe. Teljesen olyan vagyok, mint az anyám! Ugyanolyan alacsony és törékeny teremtés, csak fiatalabb kiadásban. Nagyot sóhajtottam, mely halkan visszhangzott.
Behúztam a zuhanyajtót, és megengedtem a vizet. Kellemesen meleg volt, nem túl hideg se nem túl meleg. Annyira beleéltem magam, hogy észre sem vettem, hogy valaki bejött, míg hátulról át nem ölelt. Halkan felszisszentem, meg akartam fordulni az idegen nem hagyta.
Elsőre azt sem tudtam ki az, sőt még másodjára sem, csak amikor a mellem kezdte el simogatni esett le, hogy a saját apám taperol. Nem tudtam, mit csinálhattam volna. Ha hagyom, hogy folytassa, akkor elég kínos lesz a szembesítés, de ha most szólok, akkor a végén csak egy jót nevetünk. Csak hát volt egy kis probléma, én ezt élveztem és a jelek szerint ő is, mert a csípője hozzám nyomódott, és éreztem a merev férfiasságát.
Fogalmam sincs honnan, de erőt gyűjtöttem és megfordultam. Azt az arcot sohasem fogom elfelejteni, míg élek. Kétségbeesés, düh és - igen jól láttam a szemében - , vágy kavargott.
- Apu, nézd, felejtsük el - suttogtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 papi 2016. 02. 6. szombat 14:11
Nem rossz
#13 papi2007 2016. 01. 28. csütörtök 12:56
Tetszett 10p
#12 A57L 2015. 05. 27. szerda 05:45
Nem tetszett.
#11 magus022 2015. 01. 6. kedd 06:33
volt már... ha nem is itt, de egy másik erotikus történetekkel foglalkozó INGYENES oldalon igen... komolyan, felháborít, hogy amíg mások a szellemi munkájukkal, saját történeteikkel bővítik az oldalt, vagy épp fizetnek a havi tagságért, addig akadhatnak ilyen tróger senkiháziak, akik felrakhatják az innen-onnan lopott történeteiket, és ezért még hozzáférést is kapnak a vip részleghez...
#10 loki2101 2014. 11. 18. kedd 18:59
nagy csalódást kaptam ettől. benne volt az esély, hogy kiemelkedjen a többi közül, és nem éltél vele. ezzel egy sablon lett az egész, aminek az eleje szép, de a vége..nem ezt vártuk!
#9 bkvbusz 2014. 10. 18. szombat 11:56
A történet lényegi és befejező részei eléggé gyorsan le lettek tudva. Nagyon gyorsan letekerted a hangerőt a végét meg elkapkodtad.
#8 zoltan611230 2014. 10. 17. péntek 18:51
jo
#7 veteran 2014. 10. 17. péntek 09:26
Talán még a közepest sem éri el.
#6 gyuri0926 2014. 10. 17. péntek 07:51
Hát ez így szar lett , be kell vállalni , amit kíván az ember !!!!!
#5 Rinaldo 2014. 10. 17. péntek 07:21
Jó.
#4 zsuzsika 2014. 10. 17. péntek 06:48
Közepes.
#3 feherfabia 2014. 10. 17. péntek 06:42
6P
#2 listike 2014. 10. 17. péntek 04:36
Elég közepes.
#1 Törté-Net 2014. 10. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?