Mostohaanyám elfenekelése 1. rész

Szavazás átlaga: 7.33 pont (55 szavazat)
Megjelenés: 2024. február 23.
Hossz: 10 402 karakter
Elolvasva: 1 754 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
MostohaanyamElfenekelese1-1.jpgEz az eset nem történhetett volna meg, ha apám, egy gyenge pillanatában nem vette volna el feleségül Prütykölnék Rhonda Vandát, aki Anna69-ként volt ismert a neten.  Kétségtelenül hevesen kereste a férfiakat, egy – mint mondta – egy kellemes találkozásra. De hát, mint mondják, akik keres, talál: végülis apám horogra akadt. Olyannyira, hogy házasság is lett belőle. Gyűrű az ujjra, fátyol a fejre, a pap és az anyakönyvvezető is rájuk adta az áldását, s Berlioz papa is nyugodtan alhatott a sírjában, hiszen ismét felcsendült a nászinduló, sőt Rhonda-Vanda fele fölött eldobott esküvői csokrát is elkapta valamelyik koszorúslány.  Szóval minden olyan, mint amit a romantikus filmekben történni szokott, már csak azért is, mert az apámat Herczegnek hívják. Herczeg Ödönnek – röviden Döncinek. Mindennek következtében engem is.

Apám persze nem Richard Gere, így aztán a balkonos leánykérés is elmaradt. Az talán mondanom sem kell, hogy engem persze senki sem kérdezett. Pedig én már 16 éves is elmúltam. Ilyen korban nehéz, hogy egy új családtagot ’Anyuci’-nak szólítani.  
Na mindegy!
Lényeg a lényeg, már egy éve házasok voltak. Apám közterületellenőrként dolgozott. Naphosszat rótta az utcákat, hogy a szabálytalanul parkoló autókra lefényképezze és ’Mikulás-zacskókat’ tegyen az ablaktörlőjük alá. Munkáját olyan szorgalmasan végezte, hogy „Aranykoszorús kiváló dolgozó” kitüntetést is kapott.
Egy alkalommal felajánlották neki, hogy menjen el BKV ellenőrnek, de azt udvariasan elhárította. Azt mondta, hogy nem merne a bliccelők szemébe nézni, gyötörné a lelkiismeretfurdalás.  
A Mikulás-zacskó elhelyezésekor nem találkozik a megbüntetettel. Így aztán éjszakánként nyugodtan szunyókálhat.  A személytelenség védelmet ad számára. Hiába, no! Az apámnak érzékeny lelke volt!
Én ekkor már 17 éves voltam. Pattanásos kamasz, aki nagyon ügyetlenül bánik a lányokkal. Ezek a beképzelt, nyafka csajok csak vigyorodni és gúnyolódni tudnak. A neten persze bőven láttam mindenféle szex dolgokat, de tényleges tapasztalatom nem volt.  
Ám a helyzet egyszer csak megváltozott.  
Még ágyban voltam, amikor a résnyire nyitva hagyott ajtón keresztül véletlenül hallottam, hogy mostohaanyám azt kérte apámtól:  
– Dönci!  Kérlek, fenekelj el!  Tudod, mennyire izgat ez engem.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.33 pont (55 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Miriam
2024. március 4. 01:13
#42
Hogy nálanál okosabb ember szavait idézzem, ideszúrom Oscar Wide szavait:

Az az élet, melyet élünk, zűrzavaros, de képzeletünkben van valami rettenetesen logikus. A képzelet uszítja a bűn nyomába a lelkiismeret-furdalást. A képzelet műveli, hogy minden gonosztettnek hordania kell megfogant, torz vemhét. (Oscar Wide)
2
Miriam
2024. március 4. 00:33
#41
Tapasztalatom szeint itt jellemzően háromfajta hozzászólás létezik:
        1.)  Tetszik. Folytasd!
        2.)  Nekem nem jött be.
       3.)  Helyesírási hibák vannak benne.

De ezek csak semmitmondó, üres puffogások. Egy magára valamit is adó szerző nem azt várja, hogy virtuálisan megsimogassák az okos kis buksiját, sem azt, hogy méla undorral lesajnálják. Ezek egyike sem visz előre. A tartalomról és a stilusról kellene érdemben beszélni. De erre nagyon kevés péáda van. Ömlenek az írások (fordítások), s az új anyagok leszorítják a régieket, melyek menthetelenül feledésbe merülnek. 
Az tény, hogy az elütések, szóismétlések, esetleg helyesírási hibák valóban kínosak lehetnek, de ezt már a honlap szerkesztője is észrevehetné - márcsak azért is mert hosszú hetekig ácsingózik nála a beküldött írás, vagy ha ezt nem teszi meg, akkor lehetőséget kellene adni a szerzőnek, hogy utólag javítsa a hibákat. 

Azt remélem, hogy ha sikerült  az állóvizet felkavarni, netán gondolatokat ébreszteni, azzal  már jót tettem.
2
Titti
2024. március 2. 23:28
#40
Remélem azért ilyen kommentekkel még találkozom tőled.
Imádom, amikor dühös vagy, mindig ilyen jókat írsz. 💖
Megmosolyogtat...
A kommentek... Én is próbálok vitára ösztönözni másokat, de elég kevés sikerrel. Tutira én vagyok ügyetlen. Ebben is. 😀 Ne keseredj el! Nem mindenki olyan cserfes, mint mi. 😉
2
Ez egy válasz Miriam 2024. március 1. 23:33-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. március 2. 23:07
#39
Tökéleetesen megfogalmaztad!
1
Ez egy válasz salsa 2024. március 2. 22:57-kor írt üzenetére.
salsa
2024. március 2. 22:57
#38
A legutóbbi feltöltésemet 1000+ olvasó látta, egyetlen hozzászólás nélkül. Abszolút nem zavar. (Valószínűleg elájultak a színvonalától 🙂 és miután felmosdatták őket, már nem volt erejük kommentelni). Az ezer megtekintésed a lényeg.
Sok olyan jó (és rossz) történetet olvastam én is ami után nem írtam egy szót sem, és csak nagyon ritkán pontozok. Már nem szeretek bírálni mert nem akarom senkinek a kedvét szegni (és pl. nálad ezt nagyon gyorsan el lehet érni ahogy látom) de attól még követek jó pár alkotót. Lehet, hogy sokan mások is így gondolják. Elolvassák, tetszik, nem kommentelnek de várják a következőt.
2
Ez egy válasz Miriam 2024. március 2. 12:07-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. március 2. 12:07
#37
Köszi, Lolamacko, valóban van 1337 passzív olvasó. Bizonyára én vagyok telhetetlen, de én azt szeretném, ha érdemi diskurzus folyna ezen a site-on.  A jogos bírálat mindig segít. Az odalökött ledorongolással nem tudok mit kezedeni.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. március 2. 11:52-kor írt üzenetére.
Lolamacko
2024. március 2. 11:52
#36
A többi 1337 emberről elfeledkezel, akik olvasták, de nem beszélnek róla. A fizető közönség.
3
Ez egy válasz Miriam 2024. március 2. 10:19-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. március 2. 10:19
#35
Valóban egy 'nagy nulla',mint ahogy voltál kedves emlékeztetni, föltéve persze, hogy eltekintünk olyasfajta apróságoktól,  hogy felvázoltan egy igencsak szokatlan alapszituációt +  van jellemrajz, dramaturgia, némi intellektuális utalás (Belioz, Zarathustra, és a kis herceg megszólitás kapcsán pedig  Antoine de Saint-Exupéry ), és humor ('Aztán apu elviharzott otthonról. Várta a munka. Aznap még számos Mikulás-csomagot kellett az autók ablaktörlője alá biggyeszteni', vagy például  'az én gyönyörű Rhonda-Vandácskám' stb.)

Tudomásul veszem, hogy ez számodra semmit sem jelent. Nem vagy egyedül, a többi történeteimet is nagy fanyalgás fogadta. Ezzel be is fejeztem az itteni publikálást.
1
veteran
2024. február 29. 05:48
#33
nagy nulla.
0
Miriam
2024. február 24. 13:34
#32
De hogy ne menjünk messzire, ezen a site-on is megjelent a "hogyan lettem rabja egy őrült boszorkány"-nak első két része. 
https://www.torte-net.hu/tortenet/12224-Hogyan-lettem-rabja-egy-orult-boszorkanynak-1-resz  

Erről írta egyik kedves kommentelőnk, hogy olyannyira csapnivaló förmedvény, amit elkövettem, akkor azzal, ha 1-re értékeli, azzal még dicséri is. Simán megérdemelné a minusz tíz-et, de sajnos olyat nem lehet adni.
1
Miriam
2024. február 24. 13:23
#31
Folytatom.
Azt írtad, hogy "Évától van igéret, hogy olyat is ír ahol nem a nőt "bántják" hanem Domina. Szívesen olvasnék tőled is hasonlót."

Kivánságod: parancs. Itt van például például a  történetek.hu - n megjelent "Ne menj Oklahomába, ha jót akarsz" című sorozatom.
1
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 13:17-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 24. 13:17
#30
Kedves Kékég!
Én is hasonlóképpen jártam. Hosszú választ írtam, majd az is hipp-hopp elszállt a mesterséges univerzum éjfekete világában. Jobb lett volna persze, ha a kék égbe röppen át, de most már késő minden bánat, kénytelen vagyok újra írni a levelet.   
Azon gondolkoztam, hogy miként is mutakozzam be. Az első gondolatom az volt, hogy Zöldfű néven írom a választ, de azt elvetettem, nehogy valaki zöldfülűnek gondoljon.  Nem árt az óvatosság ezen a  vidéken, ahol cudar kommentelők ólálkodnak gyanútlan áldozatokra lesve.
A következő ötletem az volt, hogy Kékharisnyát válaszok nicknevemül, de rá kellett jönnöm, hogy nem biztos, hogy mindenki ismeri a szó eredeti jelentését; minek következtében kiteszem magamat annak, hogy ötnapos kékszínű vízihullák szerelmi vallomásokkal ostromolnak, ami csak tovább fokozná az egyébként is gondterhelt lelkemben dúló zűrzavart.
 (gyosan elküldöm, nehogy elvesszen. Folyt. köv.) 
2
Ez egy válasz Kékég 2024. február 24. 01:49-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 24. 11:59
#29
Ajajajajajjjjjjjjjjj! Újabb hiba:

mát -> már

Hiába no, az agyamra ment a  GRAND HOTEL (ahol esténként az úri közönség verekszik) ötórai gabonapálinkája, no meg a míves széklábai. Brühühüüüü!
2
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 11:50-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 24. 11:50
#28
Ajajj, máris egy hiba, melyet mát nem tudok javítani. 
Tehát:
álom => állom
1
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 11:48-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 24. 11:48
#27
Ha már szóba került Rejtő Jenő könyvéből Török Szultán levele, nem álom meg, hogy ne szúrjam be ide az egyiket, természetesen abszolút hiteles helyesírással (esetleg hülyesírással, bár a definiciót nagy tisztelettel rátok bízom).

"Min dék duttam, hotty. Te egy vagy Naggy hüjje. De hogy eggkorra. Vaggy asztt tat. Mékk én? sem duddtam. Ellhicheted! Róllam te. Ne firrgálj! semmid. Mert jövög én. Éés cha meggírom terróladd. Hodjj migget tsináldáll. Aggor jjól besszárnag. Tégedd. Éés ettől függetlenül gaphadsz tőllem a fejedre eggy nagyod a kőzgasszán biszkállóval. Ami 1. sújjos fém dártty. Eszt én írom. Ghenek. bb.! és ammid énn irrog, assz nem. Hasszug. Mar! hasság. Mintt amit? Te. Írrsz. Régen. Régenny. Reggénnyé. (Nem, givánndd! dörllentő.)
Kiváló Disztelleddel:
Te ló!"
2
Waderlaci
2024. február 24. 06:57
#26
Köszönöm kedves Miriam a gúnyolódást. Ez így reggel különösen jól esett. Frissítőleg hat. De hogy értsd, miről is van szó pontosabban:
Nem tudom, mennyire volt már szerencséd olyan Rejtő Jenő könyvhöz, ami pocsék lektorálás után került a nyomdába. Nekem sajnos volt hozzá szerencsém. Mikor az ember elolvasta benne Török Szultán egy-egy üzenetét, vagy Fülig Jimy egyik levelét, utána már a többit se lehet nyugodtan olvasni. Legalábbis én már nem tudom. Az agyam átáll "javító" üzemmódra. Egyetlen rosszul írt betű... és már automatikusan azt keresi az agyam, hogy mi is akar lenni eredetileg a szöveg. Miközben nincs benne nagy hiba, csak akkora, amin máskor meg sem állnék, de egy komolyabb után már a legkisebb elírás is megállásra késztet. Itt sem az volt a baj, hogy rossz ragot kapott egy szó! Hanem az, hogy a rossz rag rossz helyen volt, az egész szöveg értelmezhetetlenné vált az első nekifutásra... És innentől kezdve már javító módba kapcsolva megakasztó lett minden apróbb hiba is. Sajnálom, ha így működök, és ez akkora törést okozott. (szerencsémre csak most reggel olvastam el, hogy mit tettem, különben... talán még főbe is lőttem volna magam az éjjel)
0
Ez egy válasz Miriam 2024. február 23. 23:56-kor írt üzenetére.
Kékég
2024. február 24. 01:49
#25
Miriam! Hosszan, kis történetet írtam hozzászólásnak. Eltünt az éterben. Lényeg lopom az idézeted. Egy közös ismerős szólt a kommentháborúról. Mosolygom. Régi magamat látom benned. Hasrcias, megmondó, megvédem magát. Megerőszakolva magam olvastam az írásod. Pimaszul jól írsz korod ellenére. Lehetnétek a két grácia és Miri az oldal múzsái.(Éva és Lola, ők akiket olvasok és szintén jól írnak, úgy mint te) Évától van igéret, hogy olyat is ír ahol nem a nőt "bántják" hanem Domina. Szívesen olvasnék tőled is hasonlót. Aki most szólt biztos szólna olvassalak el. Andreasra ne haragudj, jó ember, de lehet pont miattam is beleszürkült a hibákba, a rengeteg nem tetsző dologba. Wlacit keresd privátban. Ő segítőkész, nagy tudású és közös a témátok. Jó párost alkotnátok, mint állítólag én Kexivel. Wlaci a kis kötöszködése mellett ha megtaláljátok a közös hangszínt egy segítő, szerethető emberke. Végszó. Ha itt mered hagyni az oldalt, felkereslek, anyád helyett (korban lehetek) térdemre fektetlek elfenekellek. Ja nem azt lehet egy írásodban felhasználnád, inkább elhoznám pár napra a kicsi gyereked unokázni. Na az észhez térítene. Tessék írni, sokat, hiszen magad örömére írsz.
2
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 00:45-kor írt üzenetére.
Tiltakozó77
2024. február 24. 01:43
#24
Dicséretes, ahogyan védekezel ( KOS -okra jellemző magatartás)
Lelked "tisztaságáról" árulkodik, ez a gyönyörű idézet.
Tanácsolni tudom: Te itt egy gyönyörű bimbó vagy. Új vagy sok olvasónak, bíznak Benned! Mutasd meg megad, igen is, ringbe szállok! Megmutatom mire vagyok képes
Tetszett a kezdés, amit magadért FEJEZZ BE KISLÁNY! 10.p.
1
Ez egy válasz Miriam 2024. február 24. 00:45-kor írt üzenetére.
Miriam
2024. február 24. 00:45
#23
Az egyik kedvenc idézetem:

“Vannak, akik mindig morognak, mert a rózsáknak töviseik vannak.
Én hálás vagyok, hogy a töviseknek vannak rózsabimbói.”
Alphonse Karr
3