A+ A-

Párcsere egy hétre 3. rész

Az első nap után az éjszaka sem telt el esemény nélkül. Párom vagy félre értelmezte, vagy direkt azért, hogy engem húzzon, elküldte az első nap eseményeit egy videó üzenetben.
Kleonak és nekem sem kellett több. Csináltunk egy újabb videót válaszként, és az első videóval együtt elküldtük.
Vártam valamiféle választ feleségemtől, de szóra sem méltatta az üzenetünket.
Másnap hajnalban motoszkálásra ébredtem. Ágyasom ébresztgetett. Az ablakon kitekintve láttam, hogy épp hogy csak hajnalodik.
- Menjünk úszni! - mondta
Mit tehettem mást, felkaptam a fürdőshortom és résnyire nyitott szemmel követtem őt a közeli partra. Nagyon fáradt voltam és zavart a fény, de mikor megtekintettem a felkelő napot, ahogy a vízből kiemelkedik, megtöltődtem energiával. Kleo a ruháit ledobálva a vízbe futott és engem hívogatott. Megláttam a kis fiatal testét és én is vetkőzésbe kezdtem. Egy fél órája úszkálhattunk, mikor elkezdtek az emberek a parton mozgolódni. Kiúsztunk és felöltöztünk. A szállodába visszaérve Kleo szólt, hogy reggeli előtt átöltözik, mert kicsit koszos lett a rucija a vizes homoktól a parton. Az étterem előtt vártam rá, de mikor visszaért lemerevedtem. Valamiféle horgolt ruha volt rajta, amolyan strandviselet, viszont alatta egy olyan aprócska bikini, mely a mellbimbókon kívül szinte semmit sem takart a szilikon cickókból. Lejjebb tekintve láttam meg, hogy az alsó rész is mindössze egy vékony fonal volt, mely a punci vágatába ült bele. Köpni nyelni nem tudtam.
- Hát ez meg? - kérdeztem tőle.
- Kaptunk üzenetet, és ez volt a mai feladat… Hát párom nem hazudtolja meg magát. Ez egy 18+ - os hotel, azaz nincsenek gyerekek, de azért még is.
- Honnan van a ruha? - Kérdeztem hálótársamtól.
- Természetesen nem én hoztam, a recepción adták ide, hogy csomagot kaptunk. Nagyon gáz? - Nézett rám lesütött szemmel.
- Elég nyitott a szabása - kacagtam magamban, majd észrevettem, hogy a farkam a fürdőshorton keresztül is jól láthatóan ágaskodik. Egész reggeli alatt minden nő és férfi tekintetét magunkon éreztük. Gyorsan megkajáltunk, majd a szoba felé vettük az irányt. A szobába érve a telefonom egy nem fogadott hívást jelzett és egy sms - t. Párom hívott és az sms is tőle jött. “Hívj videochaten!” A tabletet kézbe véve azonnal az ikonra kattintottam. Pár csörgés után fogadta a hívásom. Feleségem ugyan abban a ruciban volt mint Kleo. Rajta talán még tökéletesebben állt.
- Megreggeliztetek? - kérdezte lihegve. Ekkor láttuk meg nyaralótársammal, hogy Márk éppen hátulról döngeti az asszonyomat. Ő viszont ezzel mit sem törődve folytatta a beszélgetést.
- Megkaptuk a videókat. Azóta alig aludtunk. Márk nem bír leállni. Rajtam áll bosszút, mert seggbebasztad a csaját. Teljesen begerjedtünk tőletek. Milyen a férjem? - szegezte a kérdést Kleónak.
- A tiednek isteni farka van - folytatta. Márk elhúzta a kamera elől és az ágyra dobta feleségem, ahol puncijának nyalásával folytatta, mit sem törődve azzal, hogy még vonalban vagyunk. Feleségem pedig ritkán hallott hörgéssel válaszolt a puncijában matató ujjakra és a csiklóján táncoló nyelvre. Ezután Kleo kanja az ágy szélére húzta és méretes faszát tövig nyomta a kis pinába ami minden lökésnél cuppogott. Lökött párat rajta, majd megfordította úgy, hogy az ágy előtt térdelve a popóját pucsító állásba húzta. Nyalni kezdte a kis feszes segg bejáratát. Pár perc után sikosítóból egy nagy adagot kent a bejárathoz és a tubust a lyukhoz illesztve belülre is nyomott jócskán. Márk felállt párom mögül, majd tövig nyomta a dákóját a kikent valagába. A pozíció miatt nem sok esélye volt a behatolás elől menekülni szegénynek. Teljes hosszában elnyelette a faszát a pici lyukban. A kis picsám a lepedőt markolta, harapta. Mindkettőjükről szakadt a viz.
- Baszd meg keményen, láttad én sem vagyok kímélve! - kiáltotta Kleo, majd kacagott miközben a “cicusát” kezdte simogatni...
Legalább tíz percig dugta még intenzíven, mielőtt beleélvezett. Márk a tabletért nyúlt, és egész közelről megmutatta ahogy a szétkúrt és tátongó seggéből kifolyik a gecije. Utána párom teljesen kielégült arcát mutatta, aki kamerába nézett majd annyit mondott:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo 2018. 02. 18. vasárnap 09:30
Akciódús történet...
#7 zoltan611230 2018. 02. 13. kedd 05:47
Jól nymják.
#6 cscsu50 2018. 02. 12. hétfő 19:39
remek irâs
#5 listike 2018. 02. 12. hétfő 09:27
Baromi Jó.
#4 veteran 2018. 02. 12. hétfő 07:43
Nem kis kurvák.
#3 A57L 2018. 02. 12. hétfő 03:21
Ez kemény szex volt.
#2 sztbali 2018. 02. 12. hétfő 00:47
A következő rész lehetne hosszabb/bővebb.
#1 Törté-Net 2018. 02. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?