A+ A-

Mester és Tanítványa 4. rész

Egy jó kiadós reggeli után kimentünk jószágolni - ami volt bőven! Munka mellet Jani nem győzte volna egyedül! Disznók, marhák, apró jószág; így mindig besegítettem neki. Már az almolásnál jártunk a marháknál. Mivel meleg volt mindketten félmeztelen végeztük a dolgunk. Mikor megláttam Janit hátulról valami megmozdult bennem. Kívántam őt. Oda mentem hozzá, rásimultam a hátára és simogatni kezdtem a seggét, majd markolászni.
- Kíváncsi voltam meddig bírod. - mondta
- Eddig!
- És mit szeretnél? - kérdezte
- Mindent, az egész testedet! - válaszoltam, majd el mosolyodott. Hátra hajolt és csókolózni kezdtük. Igen hosszadalmas és szenvedélyes volt. Eközben én a mellkasát simogattam és a bimbóját izgattam. Szép lassan haladtam lefele az ágyéka fele kiélvezve minden porcikáját.
Hasát simogattam, és lassú tempóban csúsztattam kezemet a nadrágjára, a farkára ami addigra már kőkemény volt. Kis simogatás után megfogta a kezem és szembe fordultunk egymással úgy folytattuk a csókolózást. Ő a seggemet markolászta én a hatalmas hátát simogattam. Kis idő után eltoltam magamtól és a sliccét kezdtem kigombolni. Nagy nehezen kibányásztam hatalmas kőkemény farkát és húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Újabb nyelv csata következett, majd a nyakát csókolgattam, mellbimbóit felvált nyalogattam, szívogattam.
Haladtam szép lassan lefele miközben a farkát ingereltem az egyik kezemmel a másikkal a hátát simogattam. Letérdeltem elé és felnéztem rá láttam rajta, hogy teljesen kész van és tudtam mit akar. De még húztam az agyát egy kicsit. Először a heréit puszilgattam nyalogattam, majd egyesével bekaptam és úgy szívogattam őket. Igen hangos kéj sóhajok hagyták el az ajkait.
Golyói után a tövétől kezdtem el nyalogatni a farkát egészen a makkja gallérjáig majd vissza a másik oldalt, de a makkjához nem értem még. Ezt meg csináltam 2 - szer 3 - szór majd meg fogta a fejem és a számat a makkjához irányította. - Kapd már be! - mondta halk, kéjes hangon.
Ránéztem és elmosolyogtam! Ő meg rám.
- Na! Mi lesz már? - kért számon. Nem kínoztam tovább, csak egy kicsit! Szép lassan nyalogatni kezdtem a makkját körbe körbe, a nyílását is ingereltem egy kicsit még. Majd rábuktam.
Leszoptam róla az elő nedvét. Isteni volt! Szopni kezdtem szép lassan, a kezemmel meg ütemesen húzogattam rajt a bőrt! Kis idő múlva megfogta a fejemet és szó szerint baszni kezdte a szám. A torkomig tolta, talán egy kicsit néha tovább is sikerült. Majd meg fulladtam a hatalmas fasztól. Eltoltam magamtól köhögnöm kellett. ( öklendezni már nem) Fel húzott magához neki nyomott a falnak és kissé vadul erőszakosan megcsókolt. Sunyin ránéztem :
- Mit szeretnél? - kérdeztem
- Tudod te azt! Szét leszel kurva! - mondta. Csak mosolyogtam.
- Azon már túl vagyunk! Csak nem ingerült valaki?!
- Hogy ne lennék! Míg ide nem jöttél már előtte fél órával is állt a faszom, most meg szét izgatsz azt hülyeségeket kérdezel!
Megfogta a derekam, magához szorított, megcsókolt megint ,de finomabban és nagyobb szenvedéllyel mint az előbb. Majd meg fordított le rángatta rólam a nadrágot,rá lökött a szalma bálákra hasal. Szét húzta a lábam és mögém térdelt, nyalogatni kezdett. Benyúltam a nadrág oldal zsebébe és elő vettem a sikosítót. - Ne húzzuk az időt! - mondtam és a kezébe nyomtam a sikosítót. Addigra már 3 ujja simán mocorgott bennem.
- Téged nem nagyon kell már tágítani! - mondta
Nyomot a kezére belőle, bekente vele a farkát , majd a bejáratomba is kent belőle. Majd következett a támadás. Lyukamhoz illesztette makkját és nyomulni kezdett befelé. Enyhe nyomást, feszítést éreztem, de fájdalmat nem. Miután a makkja be siklott meg állt. Én nem vártam. Kitámasztottam magam és rátoltam magam a hatalmas faszra egészen tövig. Na ekkor éreztem egy kis fájdalmat ami gyorsan elmúlt. Vette a lapot! Megfogta a derekam és ütemesen dugni kezdett. Először lassan, majd kisvártatva be lendült és kemény de finom lökésekkel fokozta a tempót. Majd egyre gyorsabban! Nagyon kanos lehetett már mert önkívületi, állatias hangokat hallatott. Igen hangosan élvezte a baszásomat. Jó 10 perce kefélhette a hátsóm mikor be gyorsított. Egyre gyorsabban és keményebb lökésekkel pumpálta hátsómat. Majd éreztem, hogy meg feszül kőkemény farka és hatalmas üvöltés mellet szó szerint belém robbant.
Éreztem hatalmas erővel kilövellő spermáját mely szétáradt bennem. Teli pumpált rendesen.
Vagy 15 lökés után lassított csak le. Lököt még párat majd kihúzta farkát belőlem, fel húzott magához és csókolózni kezdtünk. Majd lerogyott a bálákra. Letérdeltem elé és tisztára nyaltam szerszámát! Eldőlt mint a krumplis zsák. Mellé feküdtem. Magához húzott és hosszan, szenvedélyesen csókolózni kezdtünk.
- Mien volt egy jó izzadt faszt szopni? - kérdezte
- Finom, izgató. Kissé különleges furán sós ízű, de nagyon jó! Főleg hogy a tiéd! Tiédet
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 09. 22. hétfő 07:11
5 pont
#4 A57L 2014. 09. 17. szerda 06:28
Ebben a műfajban nem rossz.
#3 Rinaldo 2014. 09. 16. kedd 07:59
Maga nemében jó.
#2 veteran 2014. 09. 16. kedd 04:36
Más világ.
#1 Törté-Net 2014. 09. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?