A+ A-

Mester és Tanítványa 5. rész

Délután volt. A nap még elég jól sütött. Mi tettük a dolgunkat. Bele voltam merülve a munkámba mikor valaki hátulról hozzám simult, az ülepét erőteljesen hozzám préselve.
Megérkezett Peti.
- Korábban jöttél mint vártalak - mondtam neki.
-Leléptem hamarabb. Türelmetlen voltam így elkéretckedtem. Meg hát, meg akartalak lepni.
-Ez sikerült. Még van egy kis dolgunk mielőtt veled foglalkoznánk! - mosolyodtam rá sandán.- Még fürdenünk is kell!
- Azzal ne foglalkozz. Jó lesztek így is.- Vigyorgott, miközben kacsintott rám.
- Rendben ,de a munkát akkor is be kell fejeznünk.
- Ok., de nem biztos , hogy ki tudom várni.
- Ha nem leszel láb alatt, vagy ha segítesz fél óra és végzünk.- szólt közbe Jani.
- Rendben, mond mit csináljak.
Jani adott neki egy kezes- lábast, hogy ne koszolja össze az utcai ruhát, meg egy keszttyűt. Elmondta mit csináljon és elvonult a dolgára. Igen melege lehetett neki is mert le dobta a pólójàt az overàlt meg félig letolta és a derekán meg kötötte. Jó másfél óra eltelt mire végeztünk a melóval.
Én már nagyon nem bírtam magammal. Már keményen dagadt a farkam. Oda mentem hozzá, mögé álltam, és átkaroltam. Kissé megijedt, nem számított rám. Szorosan magam hoz húztam, a farkamat meg a seggének nyomtam, hogy tudja hányadán is állunk. Nyakát kezdtem csókolgatni miközben továbbra is magamhoz szorítottam.
Kis idő elteltével lazítottam a szorításon. Kihasználva ezt kibujt a karjaimból, meg fordult, meg fogta a fejemet és hevesen csókolózni kezdtünk. Neki nyomott a falnak. A kezével szép lassan kezdett lefelé haladni. Végig simított a testemen - kesztyűs kézzel - majd elért az ágyékomhoz. Jó erősen megmarkolta a farkam és kicsit meghúzogatta.
- Jó kemény és nagy! Úgy látom készen áll a bevetésre!- mondta
- Egy kis kényeztetés még ráférne! - mondtam.
Nagy lendülettel letérdelt. Ki halászta a farkamat a nadrágból és egyből a lényegre tért. Egyből rábukott és szopni kezdett. Először csak ízlelgetett, majd egyre nagyobb lendülettel szopta, szívta a farkam.
Majd megérkezett Jani is.
- Hát ti mit csináltok itt nélkülem? Az " öreget" már meg se várjátok? - méltatlankodott viccesen.
Őt sem kellet félteni. Peti folytatta tovább a farkam kényeztetését miközben én már alig bírtam talpon maradni az élvezetektől.
Jani megfogta Peti derekát megemelte azt, és szó szerint letépte róla a nadrágot. Majd mögé térdelt és kényeztetni kezdte a hátsó bejáratot.
- Úgy látom egy kis tágításra lesz itt szükség!?- mondta jani.
-Mhm! - egyit válaszolt Peti és folytatta a "munkát".
Jani igen nagy vehemenciával kényeztette - tágította Petit hátulról, mert lelassult az én kényeztetésemben.
Kis idő múlva Jani felállt oda ment a kissé arrébb lévő szalma bálákhoz és felült rájuk.
- Gyertek közelebb.- mondta, miközben elővette ő is a farkát és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Peti odament és most őt kezdte el szopni. Mögé léptem egy kotont akartam épp kibontani.
- Nem kell az! Élvezz belém. Basszál meg rendesen- mondta Peti.
- Ahogy akarod.
Mögé álltam, oda illesztettem az addigra kőkemény farkamat és finoman toltam befele. Jani jó munkát végzett könnyen csúsztam befele, de azért érezhető volt, hogy nincs ki tágulva ekkora faszhoz. Így csak szép lassan toltam neki befele kisebb megálokkal, hogy tudjon hozzám tágulni. Kb. A fele volt benn mikor meg szólalt :
- Azt mondtam rendesen basszál meg. Akkor mire vársz? Vágd be tövig érezzem, hogy férfi vagy!
Nem kellett kétszer mondani. Meg fogtam a derekát és tövig nyomtam. Fel szisszent. Majdhogy nem kiáltott. Meg álltam egy kicsit, hogy szokja a méretem. Kis várakozás után finoman, de határozottan dugni kezdtem. Eközben Janit szopta, aki feltehetően nagyon élvezte. Ennek hangot is adott, igen hangosan nyögött.
Egyre jobban felizgatott Peti segge. Főként a tudat, hogy a szűk kis szűz seggét én törhettem be. Ettől a gondolattól még gyorsabban kezdtem dugni. Nem bírtam magammal, nagyon be gerjesztett.
Basztam a seggét ahogy csak bírtam. Nem kellet sok idő és egy hatalmasat élveztem beléje. Őrjítő volt.
Janinak sem kellet sok és tele élvezte a száját. Nagy nyögésekkel élveztünk el. Nehezen nyelte le a sok spermát. Hallani lehetett a hangjából, majd meg fullad a sok gecitől. Nem húztam ki a farkam így pihentünk. Kis pihenő után éreztem, hogy újra éledezni kezd a farkam. Nekem se kellett több. Elkezdtem újra mozogni benne. Finoman lágyan. Majd egyre keményebben. Csak úgy cuppogott, csattogott a segge. Majd megálltam. Ki húztam belőle. Meg fordítottam, felemeltem és felraktam a bálákra.
Hanyatt döntöttem, a lábait felemeltem, szinte a fejéig fel nyomtam. Oda illesztettem a farkam a segg lyukához és tövig bevágtam neki.
Fel szisszent. Először lassan, majd vadul kezdtem mozogni benne. Egyre gyorsabban kúrtam a seggét. Teljes sulyommal rajta voltam úgy basztam a seggét. Majd lelassítottam és megálltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Rinaldo 2015. 07. 3. péntek 06:33
Elmegy
#4 veteran 2015. 07. 2. csütörtök 13:18
Nagy nulla.
#3 AlexHun 2015. 07. 2. csütörtök 12:33
Pocsék...
#2 A57L 2015. 07. 2. csütörtök 04:06
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 07. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?