A+ A-

Mester és Tanítványa 3. rész

Hajnalban ébredtem az előző esti "parti" után. Kint éppen pirkadt. Jani még aludt - legalábbis azt hittem. Éreztem valami lüktetet a hátsomnál és csikizi a szörszálaimat. Hátra nyultam és Jani hatalmas kökemény farka volt. Simogatni, huzogatni kezdtem rajta a bört. Néhány mozdulat után megjelent a kéj nedve első csepjei. Abba hagytam a fasz izgatádt és áttértem a fenekemhez. Kis nyálat raktam az ujaimra és mindjárt kettővel kezdtem a tágítást. Vágyat éreztem hogy magamba huzzam a hatalmas farkát. Fél álomba voltam még, de a szívem hevesen vert. Az én farkam is kökemény lett. Miután három újnyira kitágítottam magam nem vártam továb. Finoman, szép lasan tolatni kezdtem. Bevezettem óvatosan előbb a makkját majd vártam egy kicsit.
Nagyon feszített, de korántsem annyira mint tegnap. Fájdalom is minimális volt. Nem vártam csak pár másodpercet, majd kitágulok - gondoltam. Tovább toltam magamba a méretes kékerest.
Kb. félig lehetett bennem mikor Jani átkarolt. Nem nyomult tovább belém. Csokolgatni kezdte a nyakam.
- jó regelt szuszokta halkan! Majd tovább csokolgatott miközben a melkasomat simogata. Kívánlak, vágd be tövig! - suttoktam neki, miközben észveszejtően izgató volt amit csinàlt. Nem kellet kétszer mondani. Megragadta a derekam és egy hirtelen lökéssel tövig nyomult. Az elöző napi hoz hasonló fájdalomnak nyoma se volt, helyette őrült izgalom fogott el.
Hanyatt fordult velem eggyütt. A lábát talpra állította így én a melkasára borultam. Megemelte a fenekem és úgy kezdett el kefélni. Elöszőr csak lassan, szép finoman majd begyorsított. Elég lendületesen tolta belém hatalmas farkát. Gallérjáig huzta ki majd nagy lökésekel be tövig.
Őrjítően élveztem. Majd ki húzódott belőlem. Hanyatt fektetett. Seggemet megemelte és egy hirtelen lökéssel tövig vágta a farkát. Állati jó volt. Iszonyt ahogy kefélt. Kis idő után a mégjobban
be gerjett és őrjítő tempóban kezdet kurni. Nagyon durva volt. Csakúgy csattogot - cuppogot a hátsóm ahogy tolta be - ki! Kis idő után éreztem hogy meg feszül a farka és már jött is a meleg láva. Nem tudom előző este óta honnan szedett össze ennyi spermát. De vagy tiz löket jött belöle mire kiürült. Nem huzta ki a farkát. Rám borult, kétkezével megfogta az arcomat és csokolozni kezdtünk. Elég hosszadalmas nyelvcsata volt. Észre sem vettem mikor az ernyedt farka kicsúszott belőlem. Majd le gurult rólam. Egymással szebe fordultunk.
- Ez oltári jó ébresztő volt. - mondta Jani
- Meghiszem azt. De én most megyek tusolni! Kimentem
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.6 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:36
de így is megér szerintem 7 pontot a mű, folytasd!
#8 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:35
szeretek fiúval vagy férfival csókolózni, bár a helyesírás valóban egy kicsit idegesítő
#7 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:34
maga a műfaj, azaz a homo szexualitás igen is király
#6 veteran 2014. 08. 4. hétfő 11:43
Rossz.
#5 Andreas6 2014. 07. 22. kedd 19:03
Úgy látszik, ha valahol defekt van, akkor nem csak az az egy van...
#4 rockycellar 2014. 07. 22. kedd 14:46
Ez ez valami nagyon szar
#3 AlexHun 2014. 07. 22. kedd 09:13
Borzalom, hogy lehet ilyen gyatra helyesírással kiállni a nyilvánosság elé.
#2 zsuzsika 2014. 07. 22. kedd 07:52
Helyesírás egyes.
#1 Törté-Net 2014. 07. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?