A+ A-

Mester és Tanítványa 1. rész - A Műhelyben

Sziasztok. A nevem Peti. A történetem 15 évesen kezdődött. Ekkor jöttem rá hogy a fiuk is érdekelnek.
Az egyik dél-dunántúli nagyvárosba jártam középiskolába, autószerelőnek tanultam. Első évfolyamos voltam mikor elkezdett a saját nemem is érdekelni.
Rólam annyit, hogy akkoriban 195 cm magas voltam, kék szemű világosbarna hajú az átlagnál jóval izmosabb 95 kg-os srác.13 éves koromtól keményen súlyzóztam a kosarazás miatt. És most a történet:
2-2.5 honapja jártam a suliba. Minden második hét gyakszi. A mesterem, akit Janinak hívtak, félrehívott, hogy szeretne velem beszélni.
Meg kérdezte nincs e kedvem egy kis zsebpénzt keresni. Elmondta, hogy nagyon ügyesnek tart és sok lehetőséget lát bennem. Szerinte egy-két másodikost is túlteszek a tudásommal. - igyekeztem minél többet tanulni gyakorlatban is. A gyakorlati időnk naponta 7-14-ig tartott. Volt, hogy műhely zárásig maradtam Janival ami fél 5 volt. Volt egyszer-kétszer, hogy tovább is.
Felajánlotta hogy segítsek be neki otthon, így többet tanulhatok amellett, hogy fizet is nekem. Mivel nagyon gyéren voltam elengedve lóvéval igent mondtam, de mondta, hogy beszéljem meg szüleimmel is, és mivel koleszos voltam így az ottani tanárokkal is!
Megbeszéltük délután elmegyek hozzá. Így is volt!
Sikerült szüleimet is meg győzni és a koleszt is elintéztem.
Kb. 2 hete jártam hozzá mikor az első eset megtörtént.
Janiról tudni kell, hogy akkoriban 37 éves volt ereje tejében, elvált két gyereke volt egy fiú, és egy lány akik az anyjukkal éltek csak nagy ritkán jártak hozzá. Jani több mint 2 méter magas,barna szem és barna katonásan rövid haj. Igazi "paraszt" testalkatú csupa izom és erő.30 éves koráig rendszeresen járt versenyszerűen súlylökésre. Kondiját akkoriban is rendszeresen karban tartotta.
Kb. 2 hete melóztam nála. Mondta, hogy nem jön haza csak kèsőn, mert a kollegákkal ünneplik valameikük névnapját. Én egy olajcserét csináltam, lent voltam a szerelő aknában, vége felé jártam - ami sürgős volt-mikor hazaért.
Szolt a zene a rádióban elég hangosan így nem hallotta, hogy köszöntem neki, majd eltűnt a mosdóban. Csináltam tovább a dolgom és nem is figyeltem rá. A szerszámokat törölgettem már fent az asztalon mikor azt vettem észre, hogy mögém lép és szorosan átkarolva hátulról magához húz és elkezdi a nyakamat csókolgatni. Kissé megijedtem egy pillanatra és nem tudtam hova tenni a dolgot. Majd még jobban magához szorított, az ülepét szorosan a fenekemhez nyomta és halkan a fülembe mondta:
- Kívánlak nagyon és meg akarlak dugni - és tovább csókolgatott, a fülemet nyalogatta, és a mellkasomat simogatta. Miközben nekem nyomta az ülepét, valami nagy és keményet éreztem a melós nadrágokon keresztül. A forró leheletén éreztem az alkohol szagát ami áradt belőle, de egy kis idő után már nem zavart,,mert megéreztem teste illatát ami meglepő módon felizgatott. Eleinte próbáltam magamtól eltolni, de nem sikerült a hatalmas izomtömeget. Mikor érezte hogy ellenálasom múlóban kezei lefele haladtak nadrág szíjamhoz. Azt kicsatolva le tolta rólam a nadrágomat! Mivel alsót nem hordok szabad volt az út. Letérdelt mögém és finoman csókolgatni kezdte hátsó felemet szép lassan közelítve bejáratomhoz. Azt elérve érzékien nyalogatni kezdte. Ezzel egyre jobban felizgatott és mikor ánuszomat tágulni látta bedugta egyik ujját ami enyhe fájdalmat okozott amitől fel szisszentem. Iszonyú vastag ujjai voltak és rendkívül hosszúak is.
- Nyugalom kicsim, lazíts!- mondta
Igyekeztem eleget tenni miközben bő nyállal nyalogatott hátulról ès ujja mozgatásával próbált ebből minél többet hátsomba pumpálni. Mikor már kellően tágnak éreztem magam és ki húzta ujját azt hittem most betolja és gyorsan túlleszünk "megerőszakolásomon". Tévedtem! Ahogy kihúzta az ujját máris tolta be mellé a másodikat, majd a harmadikat és a negyediket. Ekkor azt hittem szétrepedek! Nem tudtam elgondolni mit akar belém dugni ezután-lófaszt!? Iszonyatosan fájt könyörögtem, hogy húzza ki,de ő csak mondta hogy lazítsak .Mikor megpróbáltam arrébb menni oda szorított az asztalhoz mint a satu. És csak tolta-húzta be-ki az ujjait. Majd fel állt kicsit odébb lépet ekkor azt hittem végeztünk. Ismét tévedtem. Egy flakonért nyúlt majd elővette hatalmas farkát. Azt hittem rosszul látok! Az enyém se volt kicsi a maga 24x6 centijével, de amikor megláttam... Akkora volt mint egy lóé. Síkosítóért nyúlt mellyel jó alaposan bekent 7x28-as farkát. Később kiderült hogy a felétől még vastagabb olyan 7.5-8cm.Majd a seggemhez tolta ekkor nagyon be rezeltem. Ismét elkezdett csókolgatni a nyakamnál és suttogta, hogy lazítsak. Elkezdte szép lassan de erőteljesen befele tolni és közölte ,hogy ez nagyon fog nekem fájni,de higgyem el csak az elején! Hát rémületemben a seggemet még jobban össze húztam nem bírtam ellazulni. Ő csókolgatott tovább és egyik kezével a farkamat fogta és izgatni kezdte a másikkal a sajátját fogta és lukam hoz nyomta. Elkezdett erőteljesen belém nyomulni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 03. 7. péntek 11:51
Közepes.
#5 veteran 2014. 03. 6. csütörtök 13:05
Had csinálják.
#4 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:15
Egész jó.
#3 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:23
Nem rossz
#2 Rinaldo 2014. 03. 6. csütörtök 07:59
Megérdemli.
#1 Törté-Net 2014. 03. 6. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?