A+ A-

Nyár Hidegpatakon 7. rész - Ruhapróba

A házikó előtti sötétségbe kilépve a hűvös éjszakai szellő megborzolta haját és ahogy körülsimogatta testét, hideg nyelvével pajkosan belenyalt szeméremajkai nedves résébe. Fölsikkantott meglepetésében, majd halkan felnevetett.
Lassan ballagott a házikójuk felé. Hogy túlfűtöttsége elmúljon, a partra vezető út mellett elhaladva úgy döntött sétál még néhány percet. Fürdőköpenyét még mindig a kezében lóbálta, így a hűs levegő megborzongatta, de tudta éppen ez az amire szüksége van, hogy ismét megfontolt önmaga lehessen.
Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, összehajtogatta és az ösvény melletti bokrok egyike alá rejtette. Halkan lépdelve a keskeny úton, majd a part mellett izgatottsága nem múlt el, de valamelyest csökkent. A néhány perccel azelőtti merészsége hangulatát inkább feldobta, de érzelmi kontrollját már nem tudta elvenni. Biztos volt benne, hogy ekkora őrültséget soha többé nem tesz, de abban is, hogy soha nem felejti el.
Eljutott a tóparti tisztás túlsó széléig. A telihold fénye halványan beragyogta a helyet, de ahhoz már nem volt elegendő, hogy kényelmesen tovább sétáljon: a bokrok és kisebb fák labirintusát már nem tudta járhatóvá tenni.
A játékos szellő ereje a séta közben mind erősebb lett, hogy végül a tó vizén végigsüvítve a fák ágait meghajtó, lombokat suhogtató szél kerekedjék. A hideg szél körbefonta testét és a forró izgalom maradékát is hideg racionalitássá változtatta. Immár kockázatos ötletnek tűnt a meztelen séta és őrültségnek amit a fiúk házikójában művelt.
Mintha csak a gondolatait akarná igazolni, ágak reccsenéseire lett figyelmes a fák között. Páni félelem lett úrrá rajta, ahogy végiggondolta kiszolgáltatottságát. Meztelenül a szabad ég alatt, messze a házikóktól, akárki is aki követi, azt tehet vele amit akar, képtelen megvédeni magát.
Tehetetlenül fonta karjait mellei köré és arra gondolt lehet, hogy valamelyik fiú követte, vagy az is lehet, hogy többen is. Mellbimbói a hideg és a félelem hatására keményen előremeredtek úgy kandikáltak ki a védelmükre eléjük font karok fölött. Megdermedt a gondoltra, hogy akár bármelyik pillanatban előléphetnek a fák közül, hogy körülállják. Akkor már nem tudna mit kezdeni velük, semmilyen tanári intelem nem hatna: préda lenne, akit szabadon tapogathatnak,
markolászhatnak, ezerféle módon megalázhatnak. Csaknem a sírás kerülgette, ahogy elképzelte hogy Pali végre beválthatja, amit a mosdóban mondott, hogy egyik úját a fenekébe, a másikat pedig a puncijába dugná.
Ismét ágak reccsenése hallatszott. Ez végre áttörte dermedtségének falait: hangosat sikoltva rohanni kezdett vissza az ösvény felé. Előbb az egyik, majd a másik papucsa szakadt el, ahogy meg-megbotlott az egyenetlen terepen. Nem törődött a talpát gyötrő kavicsokkal ahogy hangosan zihálva menekült.
Végre elérte az ösvényt tisztás felőli végét. Egy pillanatra megállt, hogy hátratekintsen, de szél éppen akkor hajtott felhőket a hold elé. Így szinte semmi sem látott, azonban trappolást halott, ezúttal már nem a fák közül, hanem éppen a háta mögül a tisztásról. Gyomrát görcs rántotta össze, a félelemtől rettenetesen pisilnie kellett. Ismét futni kezdett, de megbotlott és elhasalt az ösvény homokján. Mellbimbói apró árkokat szántottak a porba, ahogy a lendülettől megcsúszott. Testét elborította az éjszakai harmattól ragacsos homok. Még pár méter botladozós rohanás és ott volt a bokornál ahová a fürdőköpenyt tette. Térdre rogyott, úgy kutatta merre lehet, de sehol nem találta. Kétségbeesetten mászott arrébb és ügyetlenül tolta, hajtotta félre egy másik bokor ágat. Sehol nem találta. Megállt és fülelt. A trappolás még közelebbről hallatszott.
Kapkodva fúrta magát négykézláb a bokrok közzé. Ágak csaptak az arcába, suhintották meg alácsüngő melleit, a nagyra nőtt gaz durván simított végig hasán és szeméremtestén. Hallotta maga mögött a bokrok recsegését, ahogy valaki mind jobban közelít. A hátára hemperedett, de senkit nem látott, csak a zörgés közeledett. Szétvetett lábakkal lökte magát mind távolabb a közeledő zajtól, de így hátramenetben nem látta merre tart. Csupán 1-2 méternyit haladt, amikor egy ágas-bogas bokorhoz érkezett. Hajába ágak akadtak, úgy, hogy amikor fejét megrázva szabadulni akart, még jobban belegabalyodott, végképp rabul ejtve. Kétségbeesetten próbálta kiszabadítani magát: ide-oda tekerte testét, amitől immár háta is csupa homok lett és fenekével szabályos kis mélyedést túrt maga alá. Halványan érzékelte, ahogy a hideg homok kitölti farpofái rését és kitárt lábai közét, de leginkább azzal küszködött, hogy valahogy kiszedje a haját megragadó ágakat. Reszkető kézzel kapkodva persze nem sikerülhetett a művelet, sőt amikor az egyik ágat arrébb akarta húzni, az fájdalmasan visszacsapott telibe találva bal mellének keményen ágaskodó mellbimbóját. A nem várt fájdalomtól felsikoltott és testének nem tudott parancsolni tovább: a pisi ellenállhatatlan erővel tört elő puncija szirmai közül. Követője éppen ekkor bukkant elő a bokrok közül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2016. 09. 18. vasárnap 08:33
Kár,hogy vége lett.
#16 deajk2008 2016. 09. 10. szombat 10:58
nekem tetszett 8p tudtam adni rá
#15 tiborg 2015. 04. 27. hétfő 08:10
Hosszu sztory, gyenge veg !
#14 joozsi 2014. 04. 22. kedd 02:58
Folytatni kellene, mert joó!
#13 hairy_pussy 2013. 10. 16. szerda 07:53
8. rész?????
#12 izmos22 2013. 07. 20. szombat 09:37
szerintem is jó
#11 sipospista 2013. 07. 15. hétfő 08:12
nem rossz megy a pont
#10 gaborthefirst 2013. 07. 14. vasárnap 22:49
Zeno: olyan nincs, hogy nem-e. Nem is tudom elmondani mennyire báncsa a szememet! Nem-e érte helyett nem érte-e. A tahó, aki azt mondja nem-e, az nem tudhat ennyire értelmesen írni, ilyen szépen fogalmazni, mert egy tahó. Nem a lóláb lóg ki, hanem az egész ló, a kapanyél meg a kombájn ... közben meg ámulok-bámulok, hogy milyen ritka jó írás. Eztet eccerűen nem ércsük! Hogy van ez?!
#9 t2006 2013. 07. 12. péntek 20:56
Szerintem az egész sorozat nagyon jó, de hol a folytatás?!
#8 genius33 2013. 07. 12. péntek 19:22
Nem vészes csak hosszu.
#7 Zeno 2013. 07. 12. péntek 11:21
Nem, itt még nem.
#6 zsuzsika 2013. 07. 12. péntek 10:25
Ez már tényleg volt.
#5 papi 2013. 07. 12. péntek 09:43
Nem rossz, de mintha már olvastam volna.
#4 hairy_pussy 2013. 07. 12. péntek 08:38
régi....
mikor lesz új rész belőle?????
#3 Rinaldo 2013. 07. 12. péntek 07:59
Jó.
#2 veteran 2013. 07. 12. péntek 03:50
Nem az én világom.
#1 Törté-Net 2013. 07. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?