A+ A-

Nyár Hidegpatakon 3. rész - Este van

MESE!
Órákkal később ébredt fel. A diákok csapatostól érkeztek vissza a tópartról, s vidám hangoskodásuk ragadta ki az álom karjaiból. Felült az ágyon és az álomtól még kissé bódultan nézett ki a szemközti ablakon: a kis csapat már egészen közel járt. Kábasága azonnal rémült kapkodássá vált, amint végigpillantott önmagán: elalvás előtt elfelejtett fehérneműt felvenni, így a gombjaitól megfosztott, s köldökénél szétnyílt ruha pucéron hagyta az altestét. Éppen csak össze tudta húzni a ruha két oldalát, amikor a nyitott ajtón Feri lépett be. Zsuzsa csak abban reménykedhetett, hogy zavart arckifejezését a férfi inkább a hirtelen ébredésnek, mintsem szemérmetlen öltözetének tudja be. Hála az időben összehúzott ruhának, a férfi nem vett észre semmit. Hangja a megszokott vidámsággal csengett, amikor megszólalt:
- Jó "reggelt" tanár néni! Látom jól kialudta magát. Én viszont feltereltem a skacokat a vízpartról, mert úgy gondoltam, hogy ideje lesz a vacsorához hozzákészülni. Ráadásul még sohasem volt ilyen feladatom, úgyhogy nem tudom, mi a szokásos napirend egy ilyen táborban.
- Mennyi most az idő? - kérdezte a lány, miközben próbált arra ügyelni, hogy az idegességtől ne remegjen meg a hangja.
- Negyed hét.
- Akkor tényleg ideje volt összeszedni a gyerekeket. Köszönöm, és bocsáss meg, hogy elnyomott az álom.
- Ó semmi baj. Végül is pihenni jöttünk, nem igaz?
- Azt hiszem, legjobb lesz, ha átöltözöm, aztán mindenkit összegyűjtünk az ebédlőbe.
- Ok, nekem nyolc.
Óvatosan kelt fel az ágyról, nehogy a ruha ismét szétnyíljon és azonnal megfordult, hogy tettetett keresgélésbe kezdjen a felső ágyon elhelyezett táskájában. Legfelülre a délutáni kotorászás után a bugyik keveredtek, így most kezei azok között matattak. Feri félreértette a helyzetet:
- Várj, segítek levenni. - lépett közelebb a férfi.
- Nem kell! - a felszólítás inkább kissé hisztisre, mintsem határozottra sikeredett, miközben karját visszarántotta a táskától. Csakhogy a keze beleakadt annak pántjába és sikerült a tartalmának egy részét a padlóra zúdítania. Pánikba esve nézte a lába elé szóródott pólók és bugyik halmát. Már csak az hiányzott, hogy a férfi a fehérneműit vizslassa. Leguggolt és kapkodva szedegetni kezdte őket az egyik karjába. Feri is segíteni akart, így ő is a padlóra térdelt. Felemelt egy csipkés atlétát és lány felé nyújtotta. Ekkor fagyott meg közöttük a levegő. Ahogy tekintetét a padlóról a lányra emelte, pillantása végigvándorolt annak térdelő alakján. A guggoló helyzetben a ruha szétnyílt és mindkét fele a lány feneke mögött söpörte a padlót. A férfi szemből a hivalkodóan szétnyílt combok között egyenesen a lány szeméremtestébe látott. A dús barna szőrzet sem tudta elrejteni a hófehér húsú nagyajkak közötti résen kikandikáló kisajkak rózsaszín nyelvecskéit.
Az egész intermezzo nem tarthatott tovább két másodpercnél, de a Feri érezte, hogy a vér dübörögve rohan egy irányba a testében. Zsuzsa már rájött, hogy a leguggolással hibázott és remegő kezét a puncijára tapasztotta. Fülig elvörösödve, megszégyenülten hebegte:
- Óh... én... fordulj már el! Feri nyelt egyet, majd sarkán átfordulva a lánynak háttal felállt. Halotta a ruhák susogását, ahogy Zsuzsa öltözni kezdett, de csak akkor fordult meg, amikor a lány szólt, hogy megteheti. A drapp szabadidőruhába bújt nő látványa nem hagyta feledni meztelen ölének kívánatos szépségét. Nyelt egyet, majd megszólalt:
- Nem akartam illetlen lenni...
- Az én hibám! - vágott közbe a lány - Tusolás után elnyomott az álom és elfelejtettem... - itt elvörösödve elhallgatott.
- Ok! Nincs semmi baj! - kezdet Feri is visszanyerni nyugalmát - Szót se többé róla! Rendben?
- Rendben!
Mire a vacsorával végeztek és megbeszélték a szokásos napirendet Zsuzsa lelki egyensúlya is a helyére billent. A vacsora végeztével, még az ebédlőben foglalta össze a megbeszélés lényegét. A tanulók csendben hallgatták:
- Tehát, reggelente a fiúk dolga, hogy elsétáljanak a legközelebbi faluba beszerezni friss élelmiszereket, valamint az egyéb szükséges dolgokat. A lányok beosztják egymás között, hogy ki melyik nap segít az ebéd elkészítésében. A szakács teendőit a Petra apukája vállalta magára. Reggel 9-kor ellenőrzöm, hogy minden szobában rend van-e, aztán 2-ig szabad program van mindenkinek. Ebéd 2-kor, vacsora 8-kor. Aztán zuhanyzás és alvás. Sorban megy minden ház közössége zuhanyozni, először a lányok... - itt a fiúk fütyülni kezdtek, majd a lányok ledorongoló pillantásai hatására abbahagyták - ... aztán a fiúk. - fejezte be, elvörösödve.
- Azért ne örvendezzenek ennyire a legények! - harsogta Feri bácsi - a zuhanyzó előtt én fogok őrt állni, kukkolásra ne számítsatok! Ti addig a házikótokban ültök! - A fiúk csalódott fújjogása széles vigyorgásra késztette. - Most pedig sipirc mindenkinek a szobájába, és az első ház lakói mehetnek a tusolóba!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ulysses 2017. 04. 3. hétfő 07:12
Tényleg mese, de a jobbik fajtából!
#5 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:44
Jó a történet.
#4 tiborg 2010. 12. 6. hétfő 05:14
Egyre erdekesebb. Fejlodik, alakul a sztori....Na, nezzuk a 4.reszt....
#3 sihupapa 2009. 09. 23. szerda 03:24
wow
#2 Jaguar 2004. 04. 22. csütörtök 17:13
Nekem teszik, nagyon yó, csak az első 2 részt ha olvashatnám, érthetőbb lenne.
#1 Törté-Net 2004. 04. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?