A+ A-

Nyár Hidegpatakon 1. rész

Sok minden történt azon a nyári táborozáson. Az egészségügyi szakközépiskola 2.b. osztálya 2 hetet töltött a hidegpataki ifjúsági táborban a tölgyerdő szélén, a kis tavacska partján. 22 ember: 1 tanár, 1 szülő, 16 lány és 4 minden lében kanál fiú alkották a nyaralók csoportját. Éppen elfértek a tábor 6 házában, mivel valamennyi mindössze 4 férőhellyel rendelkezett.
Négyet a lányok foglaltak el, egy a fiúké lett, valamint a felügyeletükkel megbízott tanár, Zsuzsa tanárnő és az egyik lány apja, Feri bácsi kapta az utolsót. A zuhanyzók és a wc-k közös épületben kaptak helyet, úgy hogy egyik oldalon a zuhanyzók bejárata, az épület másik oldalán pedig a toaletté volt.
A tábor egyik sarkában állt egy kis ebédlő és az azzal egybeépített konyha. A férőhelyek elosztásának eredménye az lett, hogy a nevetgélő csipogó leányzók rögtön arról kezdtek el sugdolózni, hogy a tanárnő meg Feri bácsi biztos össze fog jönni. Zsuzsa tanárnőt teljesen zavarba hozta a helyzet és elvörösödve vette tudomásul, hogy a lányok rajta heccelődnek. Még csak egy évet tanított az iskolában, de már kivívta magának a "szerény Zsuzsika" becenevet. Ehhez valószínűleg két dolog járulhatott hozzá: a 23 évével alig volt idősebb, mint a 16-17 éves tanítványai, valamint az, hogy nem bizonyult igazán erőskezű tanárnak. A kollégái általában sikeresen hárították rá a kellemetlen plusz munkák elvégzését és a diákok is könnyen meg tudták magyarázni neki, hogy miért nem készítették el a házi feladatukat. Feri bácsit teljesen más fából faragták: szerette ugratni a lányokat és jókedvű öblös nevetésétől sokszor zengett a tábor. Már rendesen túl volt a negyvenen, ám ennek ellenére szívesen részt vett minden játékban.
Kiosztották mindenkinek a kulcsát és kijelölték a szobafelelősöket, valamint megbeszélték, hogy fél óra elteltével az egész társaság találkozik a vízparton.
Minden szobában két emeletes ágy, egy asztal, két szék és egy négy részből álló szekrény alkotta a meglehetősen puritán berendezést. Feri (akinek már a vonaton nagy pironkodva megengedte, hogy tegeződjenek) és ő is egy-egy ágy alsó fekhelyét választotta magának, utazótáskáik így kényelmesen elfértek a felső ágyakon. Természetesen egyikőjük sem fürdőruhában utazott így mindketten át kellet, hogy öltözzenek. Feri előzékenyen kiment a kis ház elé, megvárni, amíg a tanárnő végez az öltözéssel.
A tanárnő ellenőrizte, hogy a függönyök rendesen be vannak-e húzva, s csak ezután bújt ki nyári ruhájából. Fellépett az ágya szélére és úgy kotorta elő hátizsákjából a fehér egyrészes fürdőruhát. A fürdőruha új volt, mivel nemrég vásárolta. Nem volt szokása strandra járni, így efféle ruhadarabokra korábban nem volt szüksége. Az egész táborozás is csak azért szakadt az ő nyakába, mert kollegáinak semmi kedve nem volt a nyári pihenésükből 2 hetet a viháncoló kamaszok regulázására pazarolni, így mindenféle vélt vagy való okkal elhárították magukról eme feladatot.
A kis házikó levegője a nap hevétől rendesen felmelegedett, így alig kellet néhány pillanat, hogy testén mindenütt megjelenjenek az izzadság apró harmatcseppjei. Levette a bugyiját is, majd széthajtogatta a fürdőruhát, miközben homlokáról letörölt néhány izzadságcseppet. Ismét fellépett az ágy peremére és hátizsákjából ezúttal néhány alkoholos izzadságtörlő került elő.
Megtörölte az arcát és mielőtt a gyorsan illanó tisztító-hűsítő alkohol elpárolgott volna a kendőről, a hóna alá is benyúlt. Egy másik kendővel gyorsan áttörölte a teste többi részét, a kendő hűvösétől megborzongva, amikor szemérméhez ért. Felöltötte a fürdőruhát és kilépett a ház ajtaján.
Odakint már heten is vártak rá: 5 lány és két fiú. A lányok megdicsérték a fürdőruháját, ám a fiúk tekintetén látszott, hogy őket inkább a ruha alatti nő érdekli. Leplezetlen tekintettel mérték végig: hullámos sötétbarna hajtól övezett arcát nem sokáig vizslatták, röntgentekintetük lejjebb siklott. Alig néhány másodperc alatt szemrevételezték az almányi mellek formáját és az apró ráncot ott, ahol az anyag a szépen ívelt szeméremajkak közötti résbe vágott.
A vizslató tekintetektől teljesen zavarba jött tanárnő gyorsan kiadta az utasítást:
- Ok. Ha mindenki elkészült, akkor lemehetünk a vízpartra. - azzal előreindult.
A kis társaság nevetve követte. Mivel a tó mindössze 150 méterre esett a tábor területétől, hamar a partjára értek. A túlpartot alig 100 méterre látták, partján öreg szomorúfűzekkel. Bár az egész tábort és a tavat is tölgyes vette körül, a víz közelében nagyrészt fűzek csoportosultak. Korábban a térképen már megnézték, hogy a tó kifli alakban meghajlik és a táborhoz legközelebb ennek a "kiflinek" a külső íve fekszik. Ezen a helyen a tó partján egy jó 20*20 méteres tisztás terült el, ezzel is kedvezve a napozni vágyóknak.
A diákok ledobálták törölközőiket és táskáikat majd a vízbe rohantak, míg a tanárnő az előbbi közjátéktól zavarodottan leült a partra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 04. 3. hétfő 07:09
Nagy szerencse, hogy jó értékelést kapott a sztori, mert ezt érdemes folytatni.
#11 A57L 2014. 04. 6. vasárnap 10:44
Jó a bevezetés.
#10 hairy_pussy 2013. 10. 16. szerda 07:20
kedvenc
#9 tiborg 2010. 12. 5. vasárnap 06:49
Bevezetesnek jo es mivel tudom,hogy van folytatasa adok 7pontot.
#8 sihupapa 2009. 09. 23. szerda 03:02
szép,nagyon szép.
#7 Dov 2007. 07. 3. kedd 15:35
Isteni történet, nagyon vároma folytatást. Nem gondolod,hogy a tanárnőnek végre össze kellene jönni Petrával?
#6 TheChronic 2003. 05. 21. szerda 23:39
Ildikónak teljesen igaza van.Nem kell dumálni,csak írni.
#5 xy 27 2003. 05. 21. szerda 18:40
Tőlem kapsz egy 10-est - bátorság !
#4 Ildikó 2003. 05. 21. szerda 12:14
Ha már étteremről van szó, előételnek nem volt rossz! Szeretném ha folytatnád! De én sem adok pontot rá az utolsó mondatod miatt! Én úgy gondoltam, mikor a saját történetemet írtam, hogy ha egy embernek tetszik, már megérte beküldeni, maga az írás pedíg amúgy is élvezet számomra!
#3 TheChronic 2003. 05. 19. hétfő 23:30
Csatlakozom Greghez.Ez nem kívánságműsor,rendelni az étteremben kell.A történet kiérdemelne akár hétpontos átlagot is.Folytatsd,feltételek nélkül!
Tudom,hogy úgysem folytatod,csak ígérgetsz.
#2 Greg 2003. 05. 19. hétfő 11:42
Nekem tetszik, de a feltételed miatt direkt nem adok rá pontot.
Ha neked nem ökötz örömet az írás, akkor ne írjál.
Egyébkén tényleg jó.
#1 Törté-Net 2003. 05. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?