A+ A-

Laura története 81. fejezet

Írta: Miranda Mars
Eredetileg megjelent: http://www.asstr.org/~laura/
Fordította: Jutcsi
Laura aznap késő estig dolgozott, és már sötét volt mikor a garázsba ért, ami annak az épületnek az alagsorában volt, ahol az irodája is. Csak néhány autó parkolt ott. Egy kicsit ideges volt, és gyorsan lépkedett, kémlelve maga körül az árnyakat. Ahogy betette a zárba a kulcsot, valamilyen dulakodást és tompa nyöszörgést hallott körülbelül negyven méterre a háta mögött. Aztán apró sikkantást hallott, egy nő kétségbeesett hangját és megint dulakodást. Óh, istenem! - Gondolta, belebámulva a sötétségbe. Aztán egy másik alig hallható hangot, olyat mintha egy ruha szakadt volna el. Óh, istenem, valakit meg akarnak erőszakolni. - Gondolta.
Volt a pénztárcájában egy paprika spray az ilyen esetekre, gondolkodás nélkül elővette és a hang irányába rohant. Csak néhány másodpercig tartott, amíg odaért. Sholandra volt az, ráhajolva a piros Miata motorháztetejére. A támadó fölötte állt, farkát vadul döfködte Sholandrába, egyik kezét a szájába téve, a lány kezét a háta mögé kényszerítve. Sholandra nyöszörgött és kínlódott, és Laura ismét, gondolkodás nélkül egy vérfagyasztó sikítást hallatva rávetette magát az erőszakolóra, miközben rúgta és vadul karmolta. A támadó megriadva hátrahúzódott, és a lány belefújta arcába a paprika sprayt.
A férfi kínzottan felordított, kezét hirtelen az arcához kapta. Aztán gyorsan felhúzta letolt nadrágját és elszaladt. Ez mind olyan hirtelen történt, hogy Laura és Sholandra is levegő után kapkodva bámultak bele a sötétségbe.
Sholandra sírt. A ruhái szétszakadtak, és félig meztelen volt, de Laura ezt nem is észlelte. Először átkarolta majd felhúzta a motorháztetőről.
- Gyere, elmegyünk innen. - Mondta.
Sholandra a szokásos dacosságát és rosszindulatú gondolatait félretéve, teljesen szót fogadott, ahogy Laura gyorsan beültette őt a saját autójába. Csak akkor szólalt meg, mikor Laura elkezdett vezetni.
- Az autóm... -Mondta halkan.
- Hagyd itt! - Mondta Laura határozottan. Majd visszajövünk érte. Elviszlek a rendőrségre, hogy bejelentsük ezt.
- Nem. - Rázta fejét Sholandra, miközben a könnyei újra végigfolytak az arcán.Nem, nem! Nem, képtelen vagyok rá. Kérlek... Laura.
Laura morcosan vezetett haza, a saját lakásába vitte Sholandrát, felsegítve őt a lépcsőn. Ő is szenvedett már el erőszakot Yvette férje és Rina barátja által. Tudta milyen érzés ez, tudta, hogyan érez most Sholandra.
A tény, hogy korábban meg akarta baszni ezt a gyönyörű lányt, totálisan eltűnt, ahogy megengedte a forró kád vizet Sholandrának, később befektette őt a saját ágyába, felöltöztette egy meleg flanel hálóingbe. Közben elővigyázatosan egyszer sem nézte meg alaposan a lány finom meztelen testét, pillantásával kerülte, ahogy szinte nyersen feladta rá.
Sholandra felpillantva Laurára, az ő takarója alól, az ő hálóingében, ágyában, a szemei újra megteltek könnyekkel.
- Köszönöm. -Suttogta.
- Ez velem is megtörtént. - Mondta Laura halkan.
- Tényleg?
- Igen.
- Nem öntenél nekem egy italt? Nem hiszem, hogy ital nélkül el tudnék aludni.
- Persze.
Laura készített Sholandrának egy italt, de magának nem öntött. Még kicsit beszélgettek, aztán Sholandra elaludt. Laura a kanapén aludt. Reggel, mikor felkeltek , hogy munkába menjenek, újra kínos feszültség támadt köztük. Laura úgy vélte ez azért van, mert egy lakásban töltötték az éjszakát. Sholandra ráadásul Laura ágyában aludt.
- Ruhát kell váltanom. - Mondta Sholandra.
Mindketten a darabokra szaggatott ruhamaradványokat szemlélték, amiket Laura ledobott az ajtónál. Sholandra újra könnyekben tört ki, ahogy megpillantotta azokat. Laura egyik karjával átölelte.
- Ezzel most ne törődj! Felvehetsz az én itthoni ruháimból. Elviszlek az autódig. Elkísérlek a lakásodig is, ha akarod.
- Megtennéd? Utálok gyerekként viselkedni, de..
- Persze, hogy megteszem.
Sholandra lakásában Laura nagyon kényelmetlenül érezte magát. Sholandra a hálószobában volt, feltehetően tiszta ruhát öltött. De Laura nem tudta elfelejteni a múltkori alkalmat, amikor itt járt, hogy a szexuális feszültség milyen elviselhetetlen volt akkor. Akarta Sholandrát, noha ő gyötörte és visszautasította Laurát.
De most Sholandra hálás volt, bár kissé félénk is.
- Én... meg akartam kérdezni tőled, hogy mi az a... dolog, akármi is az, amivel lefújtad azt az alakot. - Mondta, szemeit elfordítva.
Laura megölelte őt újra, ezúttal még finomabban, nem akarva annak látszatát kelteni, mintha ki akarná használni Sholandra gyengeségét. Aztán gyorsan leejtette kezeit.
- Paprika spray. Kétszer megerőszakoltak. Ezért szereztem be. Elővigyázatosságból. Ebédidőben elmehetnénk beszerezni neked is. Nekem is pótolnom kell. Mit szólsz hozzá?
- Megtennéd? Úgy értem... vennél nekem?
- Persze.
Most Sholandra zavarba jött az érzelmeitől, és ejtették a témát. Később, ebédidőben, elmentek együtt abba a boltba, ahol Laura a paprika sprayt vette. Visszafelé sétálva Sholandra megkérdezte tőle:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.93 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#105 listike 2015. 01. 10. szombat 19:16
Ez jó, de hol van 74 fejezet?
#104 A57L 2013. 12. 4. szerda 06:03
Nem rossz.
#103 Jutcsi 2013. 05. 25. szombat 06:58
Bizony az ember sosem tudhatja hol lel lelki társra, a legváratlanabb helyeken bukkanhat fel. Van egy mondás, ami nagyon tetszik, nem szó szerint idézem:A boldogság olyan ajtókon keresztül érkezhet, amikről nem is tudtad, hogy nyitva hagytad.Ez eléggé ide vágó számomra.Vagy legalábbis elgondolkodtató.
axelley és gaborthefirst!Lehet hozzátok egy személyes, intim kérdésem?Persze megértem, ha nem válaszoltok, és előre is elnézést kérek.Ti hány évesek vagytok, és mikor tudatosult bennetek, hogy mit éreztek(gaborthefirst írta tíz évesen), de ténylegesen mikor?Ha ide nem írtok, talán remélhetem az email címemre igen:jutcsika82@citromail.hu
Köszönöm a kedves szavakat tőletek.
#102 genius33 2013. 05. 25. szombat 05:28
Cuki smile
#101 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 23:14
Én tízéves koromban lettem először szerelmes fiúba. Egy osztálytársamba. Persze nem mertem megmondani neki. Meg féltettem megállt volna a növésben. Sokáig kínlódtam magammal, ahogy axelley írta, aztán egyik napról a másikra szabad ember lettem. Végre! smile
#100 axelley 2013. 05. 24. péntek 22:55
Bennem sem volt bátorság, féltem azt hittem rossz. De elkezdtem róla fantáziálni. Ahol én voltam egy pasival, majd felváltotta egy nő. És féltem, hogy baj van velem. Mert ilyenről fantáziálok, majd elkezdtem a nőket más, hogy nézni. Van, akit szépnek láttam van, akit csúnyának.
Akkor a testiséget néztem. Majd találtam valakit, akivel jól kijöttem. Picit ittunk és meg kérdezte csókolóztam- e már? Mondtam igen, egy fiúval. Nem mondta nem úgy gondolta. Majd spontán meg csókolt.
Az a csók volt, ami belém égett. Egészen a szívemig. Ettől lettem hírtelen libabőrös. Ellöktem és elfutottam. Több héten keresztül kerültem. Féltem tőle. Nagyon sokáig tartott, míg legyőztem a félelmem. Nem mertem elmondani senkinek. Féltem nagyon, féltem. De győzött a szívem és a kíváncsiságom.
#99 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 22:54
Igen, szerintem is látatlanul lehet barátokra lelni, a külsőségek elterelik a lényegről a figyelmet. Picit fura, de működik. smile axelleyt nem láttam soha, nem találkoztunk, de már egy nap után hiányozna, ha nem írna. (Még így is, hogy néha percekbe telik mire megfejtem mit is akar, a hejjessirásárra. gónddolókk nyes ) Veled is kezdek így érezni, örülök neked Jutcsi! smile

Mit mondjak erre, ki nem? Az igazat. Sokan nem. A perek 90 %-a rokonok közötti vita következménye. Ennyire szeretik egymást. Semennyire. Igen régen én is természetesnek vettem a tulajdonságaimat, túl is becsültem az embereket. Sokszor rácsesztem, mert szeretettel voltam feléjük, mindenki felé, félreértik. Rá kellett jönnöm a többség nem tudja mi az, fogalmuk sincs róla mi az. Már ésszel szeretek, azokat akik megérdemli. De őket, titeket nagyon! smile
#98 Jutcsi 2013. 05. 24. péntek 22:32
Erre már tényleg zavarba jövök.Bennem nincs annyi bátorság mint bennetek.Tudom így marad minden.Nem fogok változtatni,most még biztosan nem.Maradok ezen az oldalon.
#97 axelley 2013. 05. 24. péntek 21:54
Olyan, vagy mint a párom. Őt is nehéz ki ismerni, mert el rejti az érzéseit a világtól. Kevés emberben bízik meg. Én sem tudtam értékelni szegényemet. Hát ez van? Ezért jó az a világ az ilyen különleges emberektől. Nem tömeg emberek.

Szerettem a homo történeteket. Azt vettem észre egy idő után, hogy azok a könyveim, nem porosodnak. Majd a párom lebukott. Ő is ezekre a kérdésekre kereste a választ, anno de én nem vettem észre. De mellé álltam

Összezavarodtál.....
Mert elő tör belőled a férfi éned, ha el tudnád fogadni. Érzelmileg nagyon stabil lehetsz. Más hogy kezded, majd látni a világot. Az embereket.
Lehet, titkon tetszik is, csak még az eszed felül kerekedik az érzéseiden. Mert nehéz elfogadnod. Kíváncsiságod győzni fog utóbb és nem csak olvasni fogsz róla majd. Fantáziálsz róla. Fantázia meg jó. Mert a fejedben van és te irányítasz benne. Így nem félsz és csak a tiéd.
Vannak más kérdéseid is a fejedben, biztos vagyok, de ezekben a történetekben keresed a választ. Mert nem tudod, hol keresd, választ meg találni nagyon nehéz. Nekem is nagyon nehéz volt. Nincs kinek elmondani, mert ezt nehéz megosztani, vagy bízni valakiben. Párom tudod, mitől retteget, ha elmondja, nekem elhagyom, mert nem tartanám így férfinak. Pedig tudta milyen vagyok.

Nem fogom....
Jobban fel fogod, mint hinnéd és jól választottál.
Csak most félsz. Az érzésektől, amik ebben a történetben vannak.
Férfi éned ki elégül tőle és a női?
Szerintem nem próbálj egyen súlyt teremteni, ne csak leszbi történeteket keres. Ott vannak a pasik is. Teli érzelmekkel. Elégítsd ki a női oldalad is. Egyen súlyra törekedj, és nem leszel összezavarodva.
Ez mind csak érzelem próbáld meg először ezt.

Lehet...
Ne tedd, mert nem fogsz válaszokra lelni. Ezek segítenek. Barátaid is vannak, bízol bennük. Beszélj velük ők mit éreztek, nekik is nehéz lehetett. Főleg elfogadni.
Add, oda a fordításokat kérd ki véleményüket, mit gondolnak róla tetszik-e nekik. Izgalmas lesz ezt az énedet felfedezni, jó lesz, hidd el. Új és új dolgokat is mersz meg magadból.
Csak higgy magadban, ne a kétely győzőn.
És ne feled ez csak az én véleményem.

Miranda tudtad, hogy macskás és hogy két férfi van az életében.
És ilyen könyvekkel jön ki.
#96 Jutcsi 2013. 05. 24. péntek 21:30
Tudom,hogy velem vagytok és jól esik így látatlanban is megbízom bennetek.Fura. smile Tényleg így van, a szeretteimért bármit megtennék, de ki nem? Mint mondtam tele vagyok szeretettel.És igen romantikus típus vagyok, nagyon is.Ez van. smile
#95 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 21:21
Tudom, olyan vagy, aki tűzbe mész azért akit szeretsz, mindíg többet adsz és egyébként sem vársz viszonzást. Becsületes, jószívű ember vagy Jutcsi. Reménytelenül romantikus. És van humorod! Mégis mit gondolsz miért kedvellek? smile
Nem veled van baj, a világgal van. Mi nem erre a világra valók vagyunk, szokták mondani. Tévedés! Ők nem, mert nem érdemlik meg. Kitartás Jutcsi, nem vagy egyedül. axelley meg én veled vagyunk! smile
#94 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 21:09
Ne futamodj meg, bátorság Jutcsi! Lehet több esélyt nem kapsz az élettől, hagyd folyni az eseményeket. Hogy később ne utáld magad. smile
A címét nem tudom, egy apáca írta, több talán ötezer ember utolsó óráiban segített. Egész életében. Megdöbbentő volt amit mondott. Majdnem mindenki ezzel jött elő: bárcsak a saját életemet éltem volna, bárcsak mertem volna boldog lenni, bárcsak a szerelmet kerestem volna, nem a karriert stb.
#93 Jutcsi 2013. 05. 24. péntek 20:57
Nos én nem könnyen árulom el az érzéseimet.De aki ismer tudja,hogy miután megismer(nehezen engedek valakit közel magamhoz,de akkor hűséges és kitartó barát,szerető vagyok)
mindig számíthat rám.Amúgy elég önzetlen típus vagyok.
Össze vagyok zavarodva azoktól amiket mondtam,minek fordítok ilyeneket?Nem fogom fel.Lehet fel kéne függesztenem.
#92 axelley 2013. 05. 24. péntek 20:32
Jutcsi: Akkor szereted az jó, nagyon jó. és látom, van érzésed is ki mutatni. Legalább is nekem eddig úgy tűnik. De úgy látszik, csak ki kell húzni belőled.
Nem mondtam, hogy meg tetted, vagy utaltam rá, elnézést kérek.
Ne tervez ilyen, dolgokat. Nőként húzd ki magad, légy büszke, mindig.
Látod én megint ki hoztam azt belőled, amit a szavak mögé bújtatsz.
És megint te mondtad ki. Ennyi kell csak.

Meg kérdezhettem, miért érzed, úgy hogy össze vagy zavarodva?
#91 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 20:26
Ilyennek gondoltalak Jutcsi, jó ember vagy! Ezért érted Laurát. smile
Nekem sincs semmi közöm hozzá, de annyit engedj meg kérlek, hogy szerintem azt is meg kéne mondanod, hogy úgy érzed érzelmileg el vagy hanyagolva, meg úgy általában az érzéseidet, gondolataidat. Ne kérj elnézést mert élsz. smile
#90 Jutcsi 2013. 05. 24. péntek 19:58
axelley!Úgysem tenném meg csak a szám nagy.Soha nem hallgatnék el semmit előle,főleg nem ilyet.Soha nem csaltam meg,én nem is tenném. Hűséges típus vagyok.Csak kicsit össze vagyok zavarodva.
#89 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 19:42
axelley: smile smile smile
#88 axelley 2013. 05. 24. péntek 19:38
Jutcsi: Nincs és nem is tehettem meg, hogy két ember magánéletébe bele szóljak. De...
Ne mondj ilyeneket, mert ez rossz. Elhallgatni a dolgot a párod előtt. Bánnád, nagyon bánnád, ha tényleg szereted őt. Akkor emésztenéd magad, hogy mond el neki. Saját magadat bántanád vele.
És mi van, ha kiderülne? Akkor te leszel a hibás. Nem Ő, mert nem tudott oda figyelni rád.
Én is sokat járok külföldre (ha ez a párod helyzete) nehéz cipőben jársz akkor. tapasztalatból tudom.

Próbálod ezekkel a regényekkel pótolni ezeket az érzéseket gondolom.
De ez nem megoldás. Próbáltál róla beszélni a pároddal erről, mutasd meg neki legfeljebb. Világíts rá, hogy nézd, milyen szenvedélyesen írnak le benne egy csókot. tegyél meg mindet, ha szeret, téged fogja az adást.
Beszéld meg vele, nehéz lesz. De lehet, hogy egy jó ölelés hiányzik neked. Laura hidd, el ezt tenné.
#87 gaborthefirst 2013. 05. 24. péntek 19:14
Jutcsi: ha mindenki jól érzi magát, mert mindenki akarja és meri magát jól érezni, (ez egyfajta gátlástalanság, szabadság, ez fejben dől el, ehhez fel kell nőni) akkor mámorító érzés. smile smile smile Ettől átértékelődnek a dolgok az emberben, jó irányba megváltoztatja a gondolkodást, erőt is ad. Így már egyáltalán nem nehéz figyelmenkívül hagyni az ostoba többséget. Ami inkább nehéz, az az irántuk érzett szánalom leplezése. Nem tetszik nekik. Elgondolkodni azt nem, felháborodni azt tudnak... Szóval nem mondom van munka vele. Mivel nincs? smile Meg olykor bosszantó, hogy rengeteg a szánalmas, ostoba ember. De idővel egyre kevésbé látni őket. Mindent meg lehet szokni. smile
#86 Jutcsi 2013. 05. 24. péntek 18:36
gaborthefirst!Hiszek neked, biztos felemelő érzés lehet.Az ember sokféle érzelemre képes.Van,hogy egy ember, egy film vagy zene vált ki belőled bizonyos érzéseket. Amíg nem tapasztaltam, nem tudhatom milyen.
Nehéz csak úgy nem törődni azzal mások mit gondolnak, mondjuk alapvetően nem nagyon érdekel.