A+ A-

Laura kalandjai 132. fejezet

Eredetileg írta: Miranda Mars
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

A következő kábé három hét olyan volt Laurának, mint maga a Paradicsom. Randivel majdnem minden éjjel szerelmeskedtek, kivéve hetente egyszer, amikor Laura Trinával volt. Trina többet is szeretett volna, de ezt Shawna lehetetlenné tette. De Laura sebei gyógyultak, és képes volt minden Trinával töltött éjszakán olyan szenvedéllyel szeretni, hogy Trina nem volt féltékeny Randire.
Laura tulajdonképpen már nem is emlékezett a fájdalomra. Minden egyes szabad percét ágyban töltötte, a két legszebb nővel, akit valaha is ismert. Mindkettő szerette, noha ez közte és Randi között sosem került szóba, és mindketten keményen szerették csinálni, noha a Trinával töltött éjjeleken Shawna jelenléte a szomszéd szobában mindig korlátozta őket.
Mint általában, Laura most is hibásnak érezte magát, amiért nem éri be csak és kizárólag Trinával. Zavarta a dolog, és mindig, amikor Randivel találkozott, lotyónak érezte magát. De Randi hihetetlenül gyönyörű volt, és ahogy jobban összeszoktak Laurával az ágyban, úgy vált egyre forróbbá és forróbbá. Amikor menstruációja volt, morcossá és ingerültté vált, mintha a Laurával való szeretkezés hiánya élete legnagyobb büntetése lenne.
Épp egy ilyen időszakban történt, amikor Randinek megjött, Trina meg valahogy nem ért rá, hogy Eric felhívta Laurát. Kissé félénk volt, ahogy mindig.
- Csak kíváncsi voltam... tudod - nyögte. - Hogy átjöhetek-e.
Laura csak nevetett rajta.
- És mit terveztél? Nézzünk meg egy filmet? Vagy igyunk egy kávét?
- Az... jó lenne.
- Valami mást esetleg?
Eric hallgatott. Laura tudta, hogy a férfi most zavarban volt. Övé volt a legnagyobb farok, amit Laura valaha is látott, ő volt az a srác, aki a bátyjával majdnem tönkrevágta Laura szexuális életét azzal, hogy egyszerre nyomták be kemény szerszámukat a puncijába, és most úgy viselkedett, mint egy szégyenlős tinédzser.
- Tulajdonképpen... azt akartam kérdezni, áthívhatom-e egy haveromat is, hogy találkozzon veled - mondta Eric nagyon óvatosan.
- Egy haverodat - visszhagozta Laura.
- Tudod... - nevetett a férfi - Szóval... Két hatlövetű jobb, mint egy. Nem igaz?
- Hatlövetű - nevetett mostmár Laura is. - Ugye csak viccelsz?
Az ötlet valójában megdobogtatta a szívét, és bizsergette a punciját. El sem hiszem! mondta magában. Egy kissé fel volt izgulva, annak ellenére, hogy Randivel vagy Trinával minden nap szerelmeskedett. Két srác egyszerre. Kibírná? Akarja egyáltalán? Hosszú-hosszú ideje nem volt már férfivel, főleg nem kettővel.
- Ugye nem csak büldögélni és beszélgetni akartok?
- A neve Danny - mondta Eric félve.
Laura azon tűnődött, vajon Danny épp hallgatózik-e.
- Na és Danny is olyan jól néz ki, mint te?
- Jobban. És nagyobb is - felelte Eric.
Na ne! gondolta Laura. Ericnél senki sem lehet nagyobb! De a férfi felkeltette az érdeklődését.
- Nem hiszek neked - mondta. - Mikorra értek ide?
- Tíz perc múlva?
- Jó.
Te kis nimfós! modta magának, miközben alsóneműt cserélt, hogy valami provokatívabb legyen rajta.
Ráeszmélt, hogy már az előkészületek is benedvesítették. Vajon tényleg készen állok erre? tűnődött. Emlékezett rá, hogy Eric és Rob hogyan kínozta szegény kis punciját, míg mindketten el nem élveztek, az a kaland annyira fájdalmas volt, hogy el sem élvezett, csak a lélegzetét tartotta vissza, míg vége nem lett. Ezúttal nem történhet meg újra.
Mire megérkeztek, már megint önmaga volt, annak ellenére, hogy kevésbé volt nedves ott lenn. Nem hagyhatta, hogy rájöjjenek, majd' meghal egy jó kefélésért. Danny aranyos volt, ahogy már Eric is mondta, kigyúrt, szélesvállú, magas, zabolázatlan, bronzszínű hajjal.
- Mit szóltok egy italhoz? - ajánlotta Laura, miközben levették a dzsekijüket.
- Én szódát kérnék - mosolygott Eric.
- Szódát?
- Nem akarom elveszíteni a fejem, te talán igen? - mosolygott.
- A fejed?
Most Eric lepődött meg. Laura mögé lépett. A bőréhez ért, aztán szenvedélyesen megcsókolta. Egyik kezét határozottan a férfi lábai közé fúrta.
- Ez lenne az a fej? - mormolta.
Danny megbabonázva figyelte a jelenetet, mintha nem hinne a szemének. Laura letérdelt, és kicipzározta Eric nadrágját, aztán az alsójával együtt lehúzta a férfi térdéig. A hatalmas szerszám előugrott, határozottan, mint egy mágikus, erőteljes, forró húsrúd. Laura mindkét kezét köré fogta, és apró csókokkal árasztotta el.
- Ne... ne érintsd meg! - kiáltott fel a férfi, és hátralépett.
Laura mosolygott. Ezt már hallotta. A díványhoz terelte a férfit, lenyomta, aztán a lábai közé ereszkedett, és ördögi mosollyal nézett rá:
- El fog sülni, Eric?
- Igen... - nyögte a férfi.
- Nem akarod, hogy segítsek?
A szoba másik végéből Danny figyelte őket. Laura úgy érezte, hogy mindkettőjüknek szerepel. De Eric is szereplővé válik majd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 genius33 2013. 02. 21. csütörtök 07:57
Imádom ezt a csajt smile
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 21:28
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?