A+ A-

Laura története 119. fejezet


Fordítás
Írta: Miranda Mars
Eredeti történet
Fordította: Jutcsi
Két nappal a Sholandrával való találkája után, Laura horzsolásai eléggé elhalványultak annyira, hogy úgy érezze, megkockáztathatja a találkozást Trinával. Különösen, hogy ha úgy látják egymást, ahogy akarják - éjszaka, amikor a fények elmosódottak. Laura alig tudott már várni, és a puncija mindig nedves lett, amikor ezen merengett.
Óh, istenem lehet, hogy újabb csalódást okozok? - Tűnődött. Olyan édes volt a telefonban. Olyan kedves. Annyira tökéletesen bizakodó. Hogy történhetett meg az, amikor olyan dühös volt a karmolások miatt?
Bár gondterhelt és izgatott volt, Laura nem tudta megállni, hogy észre ne vegyen egy új szép fiatal lányt a Safeway pékségben. A névtábláján látta, hogy a lány neve Keisha, és olyan tizennyolc - tizenkilenc évesnek látszott. Az arca bámultos volt, bár az alakjáról nem sok mindent lehetett megállapítani a lógó kötényből, a nadrágból és a túlméretezett fehér ingjéből, ami a munkaruhája volt. De elbűvölő édes mosolya volt, amit teljes egészében Laurára villantott, amikor Laura aprósüteményt vásárolt Shawnának. Bár tudta, hogy a lány nem tudhatja, mi jár a fejében, Laurának az volt az érzése, hogy Keisha flörtöl vele, vagy rájött mire gondol. A mosolya barátságos volt, és nyíltan szexuális is.
Óh, ezt csak beleképzeled. - Figyelmeztette magát. Azért, mert szívesen kerülnél egy ágyba vele.
- Mondta már valaki neked, hogy úgy nézel ki, mint Stephanie Seymour? - Kérdezte Laurát, olyan nyíltan érzékien, hogy Laurát megbizsergette.
- Csak néhány ezren. - Nevetett Laura. Bárcsak annyit pénzem lenne, mint neki.
- Tulajdonképpen te jobban nézel ki mint ő, tudod?
Keisha szemei szikráztak. Laurának is kedve támadt a flörtöléshez. Keisha édesem, szeretnélek téged a liszteszsákok közé vinni, és a nyelvemet becsúsztatni a puncidba - mondta a szemeivel.
- Nos, egy bók kiérdemel egy másikat. - Mosolygott Laura kacéran. Mondta már valaki, hogy te vagy a legszebb lány, aki valaha ebben a pékségben dolgozott?
- Nézd meg, most elpirultam. - Hátrált meg gyorsan,de a szemei olyan tűzben és nyájasan égtek, hogy Laura majdnem biztos volt, hogy szexuális színezet is van bennük.
Odaadta Laurának a csomag süteményt.
- Tessék, itt van és további szép napot neked. Ne hagyd, hogy meghízlaljon a sütemény.
- Szó sem lehet róla. Ezt egy barátomnak vettem. Legközelebb találkozunk.
Keisha melegen elmosolyodott. Laura érezte a lány pillantását a lábain, ahogy kisétált. Laura lábai mutatósak voltak, és mindkét nem képviselői gyakran megbámulták őket. Futólag hátranézett a válla felett, és látta, hogy Keisha a lábait csodálja. De Keisha gyorsan félrenézett, úgy téve, mintha nem vette volna észre.
Keisha te a lányokat szereted? - Gondolta Laura. A mindenit! - Remélem te kedves tünemény.
Ez a jelenet annyira felhevítette, és készakarva nem gondolt rá, amíg Trina házához vezetett. De abban a másodpercben, amint meglátta Trinát, minden gondolata köddé vált Keisháról. Laura szíve egyből meglágyult, ahogy visszaemlékezett, milyen átható és mély érzelmeket táplált Trina és Rina iránt azelőtt.
- Óh, istenem, de jó látni téged. - Mondta Trinának.
Trinán látszott, hogy legszívesebben magához húzná és megcsókolná Laurát, épp annyira, ahogy ő is szeretné. De Shawna miatt mindketten féken tartották magukat. Laura odaadta Shawnának a süteményt és mindhárman leültek kicsit beszélgetni.
- Mama, te és Laura néni megint szeretni fogjátok egymást éjjel? - kérdezte Shawna Trinától.
Laura és Trina feszengve elmosolyodtak.
- Azt hiszem igen, drágám. - Mosolygott rá Trina Shawnára majd Laurára. Miért nem mész be szépen az ágyadba , és én mindjárt megyek, hogy betakarjalak?
- Oké.
Laura megpuszilta Shawnát és jó éjszakát kívánt neki.
Érezte kezd benedvesedni, ahogy várta Trinát, hogy visszajöjjön Shawna szobájából. Tudta, hogy egy tisztes ideig várniuk kell, amíg Shawna elalszik. És mindkettejükön látszott, majd belehalnak, hogy együtt lehessenek. Trina szemei tűzben égtek azóta a perc óta, hogy Laura belépett a lakásba.
Amikor visszatért, leültek egymás mellett a kanapéra, és próbálták nem egymásra vetni magukat.
- Annyira boldog vagyok, hogy látlak téged. - Mondta Laura.
- Én is boldog vagyok, hogy látlak. - Mosolygott Trina ábrándozva. Mást sem tudtam tenni, csak rád gondolni.
- Megcsókolhatlak? Hetek óta erről álmodozom.
- Én is.
- Csak egy csók? Valószínűleg még nem alszik.
- Tudom.
Nagyon gyengéden, fájóan lassan csókolóztak, ez volt az egyik legromantikusabb csók Laura életében. A nyelvük összetekeredett, de nem hevesen, sürgetően. Hanem összeértek, nyalogatták, cirogatták egymást, nyelvükkel kommunkáltak. Laura Trina csodás sima, sötét arcát simogatta, és Trina kezeivel megérintette Laura nyakát. Laura kigombolta Trina ingén az első két gombot, megcsókolta a sima, sötét bőrét a nyakán és az arcán.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 12. 4. szerda 06:02
Nem rossz.
#8 Jutcsi 2013. 05. 18. szombat 10:29
boyka92!Fent van az oldalon Laura èbredèse 1-17ig ès Laura kalandjai címen nèhány fejezet.
#7 boyka92 2013. 05. 18. szombat 00:34
rinaldo nem tudsz soha erdemlegeset hozzaszolni?
amugy nincs meg az 1.fejezettol veletlen?
#6 genius33 2013. 05. 16. csütörtök 18:44
Nagyon tuti smile
#5 Jutcsi 2013. 05. 16. csütörtök 17:36
Szia.Szívesen, bármikor.Lesz még folytatás. smile
#4 gaborthefirst 2013. 05. 16. csütörtök 15:44
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Nem tudok betelni! nyes De ugye Keishát nem helyezik át egy másik pékségbe? wink
Köszi Jutcsi! Kövér 10 pont! Szia
#3 papi 2013. 05. 16. csütörtök 07:36
Ez is nagyon jó, mint mindig.
#2 Rinaldo 2013. 05. 16. csütörtök 07:14
Megint lerendezték 1-mást.
#1 Törté-Net 2013. 05. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?