A+ A-

A Hódítás 1. rész

Kérlek kommenteljétek, kíváncsi vagyok a visszajelzésekre.
Ez az eset pár hete történt meg velem, ha nem csak fantáziáltam az egészet, olyan hihetetlen mai napig.
Lassan ötven éves leszek, harminc éve élek boldog házasságban a feleségemmel, Klárival. Soha nem volt közöttünk olyan nézeteltérés, amit ne tudtunk volna megoldani. Az évek során egyszer sem kacsintottam másfelé, habár munkatársaim, ismerőseim belebotlottak a hűtlenségbe. Többségük házassága kibírta, de volt, aki elvált miatta. Velem valahogy soha nem történ ilyen. Még csak a lehetőség sem adódott rá. Egészen pár héttel ezelőttig.
Egy teljesen átlagos napnak indult egy teljesen átlagos kései tavaszon. Felkeltem, letusoltam, majd beültem a kocsiba és elindultam dolgozni. Klári később indult, de tovább is maradt odabent. A munkahelyem nem esik túl messze, gyalog is oda tudnék sétálni, de sokszor adódik, hogy kocsival kell elmenni valamiért, valakiért, vagy csak jönni-menni egész nap. Egy műhely vezetőjévé nőttem ki magam az évek során. No nem kell egy gyáróriásra gondolni, csak egy kis telepen egy még kisebb terem, pár géppel, ahol egyedi rozsdamentes elemeket gyártunk.
Elég régóta dolgoztam itt, beleláttam a folyamatokba és mikor nyugdíjba vonult a műhely vezetője, engem szavaztak meg. Van egy kis irodám, ahol tudom fogadni az esetleges megrendelőket, meg egy céges autóm.
Aznap reggel kilenc órára értem be, a munka már folyt, hallottam, hogy sikítanak a gépek.
Szépen felballagtam az irodámba és nekiláttam a munkámnak. Kicsit zavart, hogy most egy ideig be leszek ide zárva, mert rengeteg papírmunka jött össze. Pár óra múlva csak az tűnt fel, hogy csend van. Gondoltam biztos elmentek kajálni, akkor dél felé járhat az idő. Valóban. negyed egy. Fél kettőig senki nem fog jönni, így adtam magamnak is egy kis szabadidőt, gondoltam elugrok a közeli büfébe enni valamit. Bezártam az irodát, beültem az autóba és lassan elhajtottam. Élveztem a napsütést, a tavaszt, a meleget.
Hamar odaértem, nem volt túl messze, csak egy senkiföldje útszakaszon kellett átvágni. Egy kis erdős sávon megy keresztül, aztán a vonatsín mellett halad az út, ház, vagy járókelő soha sehol. Miután kiszálltam a kocsiból, kerestem egy pulthoz közeli asztalt és elhelyezkedtem.
- Jó napot. Hozhatok egy étlapot?
- Igen kérek ... - Nem hittem a szememnek. A lányom gyerekkori barátnője volt. Évek óta nem láttam, nem is hallottam felőle. Pedig nagyon jóban voltak még gyerekkorukban.
- Szia Szandi. Hát Te mit keresel itt? Azt hittem elköltöztetek.
- Igen. Úgy volt, de visszajöttem. Magántanuló lettem, mellette dolgozok itt, abból fizetem az albérletet. Nem tudtam vidéken élni, anyuék meg nem akarnak visszajönni Pestre.
Közben letette az étlapot és hátraszaladt a konyhába. Mikor utánanéztem, láttam, hogy milyen csinos nővé érett. Vékony, izmos lábak, apró kerek fenék, szép mellek. El is kaptam a tekintetem a távozó lánykáról.
- A fenébe is. Még csak tizenhét éves. - Dörmögtem.
- Sikerült választani? - Kérdezte.
Észre sem vettem, mikor visszajött, teljesen meglepett. Éreztem az illatát. Őrjítő volt.
- Igen... Igen. Egy sajtburgert kérek krumplival, kólával.
Azon gondolkodtam, miközben elment a kajáért, hogy tudnám rávenni, hogy maradjon beszélgetni. Kíváncsi lettem rá. Mit csinált eddig, mi van vele? Gyerekkorában szinte nálunk lakott, annyit voltak nálunk. Aztán egyik napról a másikra eltűntek, Anna sokáig nem is talált senkit, aki olyan barátnője lett volna, mint Szandra volt. Szinte a szemem előtt kezdett felnőni, aztán hopp, eltűnik és pár év múlva egy felnőtt nőt látok viszont.
Már jött is vissza, fülig érő mosollyal. Gyönyörű alakja volt. Vékony, izmos lábak, karcsú derék, szép cicik. Barna haja copfba volt fogva és a vállát verdeste. És az a tündéri arc! Hatalmas barna szemek, pici száj, pici orr.
- Meg is jöttem, el is készült. - Csicsregte.
- Köszönöm szépen. Nem ülsz le?
- Rendben köszönöm. Úgy is vége a műszakomnak. lassan indulok haza.
Kapva az alkalmon felajánlottam neki, hogy szívesen elviszem haza.
- Hú! Köszönöm. Nem szeretek azon a hosszú úton egyedül sétálni. Olyan kihalt. Mindjárt jövök, átöltözök.
Azzal elszaladt. Mennyi energia van benne, gondoltam.
Nem sokkal később, befejeztem az ebédet, már kint vártam Szandit a kocsinál. Nem mondom, hogy nem mozgatott meg a kinézete, a fantáziám egyből beindult. Az illata, a hangja. Kezdtem megérteni azokat, akiket elcsábított az ifjúság. Ahogy ezen morfondíroztam, éreztem, hogy egyre keményebb a farkam, beültem hát a kocsiba. Sajnos reggel egy szövetnadrágot vettem fel, amiben minden látszott. Láttam a tükörben, hogy nyílik a burgeres ajtaja és Szandi kilibeg rajta. Farmer volt rajta, és egy kis fekete top. Az ütő megállt bennem. Csodálatos volt. Próbáltam nagy levegőket venni, hátha lelohad a férfiasságom, de látszólag hiába. Csak úgy el sem hajthatok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.94 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2016. 04. 5. kedd 06:56
Nagyon jó!
#13 RAVETRAIN 2015. 10. 25. vasárnap 12:35
RESPECT!! 10p
#12 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:18
Egész jó
#11 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:50
Nem rossz.
#10 sikamika 2013. 03. 9. szombat 18:30
várom a folytatást!!!
#9 sipospista 2013. 02. 28. csütörtök 12:15
nagyon szuper
#8 v-ir-a 2013. 02. 20. szerda 20:35
nekem nagyon tetszett....8 pont
#7 sztbali 2013. 02. 18. hétfő 17:19
Nem rossz. Lehet folytatni.
#6 aleksz27 2013. 02. 18. hétfő 16:07
Nálam 10-es csak így tovább! wink
#5 boyka92 2013. 02. 18. hétfő 09:02
Rinaldo te nagyon értelmiség lehetsz.
#4 Rinaldo 2013. 02. 18. hétfő 08:23
Jól meg dugta a kicsikét.
#3 genius33 2013. 02. 18. hétfő 07:06
Nagyon jó! Jöhet a 2.rész is! smile Folytasd.
#2 hairy_pussy 2013. 02. 18. hétfő 06:21
megér egy folytatást
#1 Törté-Net 2013. 02. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?