A+ A-

A Hódítás 3. rész

Másnap reggel sokáig aludtam, mély, pihentető álom nélküli álomban. Mikor kinyitottam a szemem, azt sem tudtam, merre vagyok. A fejem kába volt, hirtelen ébredő gondolataim próbálták emészteni a külvilágot. Láttam, Klári nincs, nem is értettem. Aztán leesett, hogy éjszakázott, lassan jönni fog haza. Nekem meg indulnom kellene dolgozni. Ültem az ágy szélén, lábammal kerestem a papucsomat, éreztem, hogy ebből ma nem lesz semmi. Inkább csinálok valami reggelit, beszólok, hogy ma felejtsenek el, oldják meg nélkülem, amit meg kell. Az elmúlt nap eseményei kezdek kavarogni az agyamban. Megint rám tört a bűntudat, bár már nem olyan erősen, mint tegnap este. Viszont a reggeltől és az események emlékétől olyan keményen álltam, hogy nem is hittem el. Jó ideje a reggeli merevedésem maximum félárbocon állt, de most, mint egy kanos kamasz. Hihetetlen érzés volt, pont mikorra már kezdtem megbarátkozni a korommal, az éveim okozta változásokkal, kiderül, hogy az egész öregedés csak fejben van. Majd’ kicsattantam.
Persze a bűntudatomat nem tudtam teljesen elnyomni. Mégis megcsaltam a feleségemet a lányom barátnőjével, aztán este meglestem a lányomat, ahogyan a magánéletét éli. Próbáltam valahol szépíteni, amit lehet, még a gondolataimban is. Nem akartam szembesülni azzal, hogy egy utolsó szemét vagyok, aki sok év házasság után félrekefél, kukkolja a lányát, aki lehet, hogy leszbikus, és a kertben veri a farkát.
Miközben emésztettem magam, letusoltam, és összeütöttem egy rántottát. Úgy számoltam, mire elkészül. Klári is megjön, legalább kicsit háziasnak tűnök, ha már nem mentem be dolgozni. Nagyjából be is jött, mire megsült a tojás, már nyílt is a bejárati ajtó és a hullafáradt feleségem jött be rajta.
- Hát te? Nem mentél be? - Kérdezte szinte azonnal.
- Nem éreztem túl jól magam, jobban esne pihenni pár napot.
Egészen meglepődtem, hogy olyan természetesen válaszoltam, ahogyan szoktam. Kicsit büszke is lettem magamra. Kihasználtam frissen jött önbizalmamat, megkínáltam Klárit reggelivel. Leültünk, szinte szótlanul megreggeliztünk. Klári lassan felállt, rám nézett, és közölte, hogy elmegy aludni, mert fél kettőre megy vissza dolgozni, bár ez most nem éjszakás lesz. Kilencfelé várhatjuk.
- Anna hol van? Elment már? - Kérdezte hirtelen.
Abban a pillanatban mintha félrevert volna a szívem, akkorát dobbant. Eszembe jutott minden tegnapról, ahogy a lányok egymás izzadt, meztelen testét hajszolják a gyönyör felé és még tovább.
- Szerintem igen. Nem láttam reggel.
- Rendben. Ha megjön, puszilom. - Azzal lassan elvonult a fürdőbe. Hallottam, ahogyan gyorsan letusol, majd bemegy a szobánkba és elcsendesedik. Tisztában voltam vele, hogy semmi nem fogja felébreszteni.
Elmosogattam az edényeket és beültem a nappaliba a gép elé. Akárhogy is koncentráltam, hogy normális dolgokat csináljak, mindig fiatal lányoknál kötöttem ki, ahogy különböző pózokban dugnak különböző helyeken. Állt a farkam, mint a cövek. Gondoltam, feleségem alszik, Anna elment suliba, Szandra dolgozik, szóval üres a ház. Nem terveztem hosszú kényeztetést, csak gyorsan végzek magammal, végigfekszek a kanapén és alszok a tv előtt. Alig vettem kézbe a szerszámom, csengettek.
- Ki az ördög az, ilyenkor délelőtt... - Dohogtam magamban, miközben nyitottam az ajtót és sétáltam ki a kapuhoz.
- Jó reggelt. Timi vagyok a szomszédból. Tudna nekem segíteni? Egyedül vagyok otthon és valami nem jó a számítógépemmel. Nem tudom megcsinálni.
A kis Timi. Nem olyan régen tanult meg járni, most meg lassan nagykorú ő is. Születése óta ismerem, az orrom előtt nőtt fel.
- Persze, menjünk. - Próbáltam kicsit szerencsétlenkedni az ajtóval, mert a merevedésem még egy kicsit tartott. Nem volt vészes, de ha valaki odafigyel, látja, hogy mi a helyzet.
Lassan átsétáltunk a szomszédba, Timi mutatta az utat, régen voltam már itt.
Az ember amennyire közel lakik a szomszédjaihoz, annyira el tudnak telni úgy évek, hogy a köszönésen kívül nincs más kapcsolat. Régen jóban voltunk Timi szüleivel, de ahogy telt az idő, elszakadtunk egymástól. Szép ház volt, emeletes, nagy, drága ablakok, ajtók, csili - vili minden. Látszott, hogy inkább a külvilágnak épült a ház, mint a családnak. A szülők éjjel - nappal dolgoznak, egy lányuk van, az is egyedül nő föl.
Közben beértünk a házba, elképedve láttam azt a fényűzést, ami itt fogadott. Ragyogott minden, tiszta volt minden, márvány padló, igazi fa lépcsők valami nemesebb fából. Gyönyörű volt.
- De cserébe nem látom a szüleimet... - Timi gondolom látta, hogy leesett az állam, ezért jegyezte meg az orra alatt. Igaz volt. Én sem láttam őket már évek óta, éjjel jönnek, hajnalban mennek.
- Merre van a számítógéped? - Kérdeztem.
- Erre. - Elindultunk egy folyosón, ami egy lépcsőben végződött. Timi ment előttem, én mögötte. Halkan beszélt, mesélt a suliról, barátnőkről, barátokról, én pedig közben végignéztem rajta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#20 RAVETRAIN 2015. 10. 25. vasárnap 12:23
Ez vot eddig a legjobb történet, amit valaha olvastam!!!
Minden szakértői szempontból tökéletes. 110 p
Az első két rész is zseniális, de a harmadik valóban a pont az I-re.
#19 papi 2014. 04. 3. csütörtök 05:25
Egész jó
#18 A57L 2014. 02. 15. szombat 04:50
Elég jó.
#17 tomi19 2014. 02. 1. szombat 12:24
Jöhet a folytatás smile
#16 Padawan001 2013. 04. 10. szerda 23:42
Tisztelt Partysun!

Ez is egy nagyszerű történet lett, csak úgy mint az előző részei! smile
Hatalmas örömmel venném az esetleges folytatásokat,
de nem csak eme műnek hanem ha lehet és van is értelme,
akkor a többi alkotásodnak is!

Köszönöm, hogy elolvashattam, egyértelműen 10 pont!!! smile
#15 author04 2013. 03. 18. hétfő 12:54
Kedves Partysun!
Ha továbbra is tartod a színvonalat, nem én leszek az egyetlen, aki örömmel fogadja újabb történeteidet. Minden adottságod megvan, gördülékeny, jó stílusban írsz, választékosan fejezed ki magad, kerülöd - még a magasabb pontszámok reménye ellenére is - a fölösleges trágárságot. Utóbbi elég érzékenyen koppan nálam, néha kitűnő történeteket is undorodva olvasok az öncélúan alpári kifejezések miatt. Nyilván fiúk-férfiak párbeszédében néven nevezi az ember a nemi szerveket, vagy a nemi aktust, nő jelenlétében ez már visszatetsző. Én nem megbaszom a kedvesemet, hanem szeretkezem, egybeforrok, ágyba bújok stb. stb. vele, ő nem szopja a faszomat, hanem fuvolázik, ajkaival cirógatja a dákómat, cukimat, farkamat, hadd ne soroljam tovább, pontosan tudod, milyen stílusjegyekre utalok. Maradj ezen az úton és további sok sikert kívánok'
#14 Partysun 2013. 03. 14. csütörtök 12:51
Se,,i probléma, ha helyénvalónak érzed, hogy megemlíts, nincsen kifogásom ellene. Engem alaposan meglepett, hogy ennyi embernek tetszik, amit írtam, nem nagyon fordult elő, hogy írogattam volna. Bár mindezeket megírom, megosztom veletek, de továbbra is elsősorban magamnak írok.
#13 author04 2013. 03. 13. szerda 18:12
Kedves Partysun!
Ne haragudj, hogy a megkérdezésed és beleegyezésed nélkül hivatkoztam Rád, illetve a részedre küldött üzenetemre XXIII.István "Veszprém" című novellájával kapcsolatban. Ha a szerzővel, vagy ottani megjegyzésemmel szemben bármilyen kifogásod van, ezennel megkövetlek és kérem a szerkesztőségtől a sor törlését. Kérlek, hogy megjegyzésedet ott tedd meg (XXIII.István Veszprém), és én a reagálásodnak megfelelően cselekszem.
#12 sipospista 2013. 03. 12. kedd 09:15
na ez szuper.jöhet a folytatás
#11 author04 2013. 03. 11. hétfő 19:40
Kedves Partysun!
Őszinte szívvel osztom az előttem megszólaló sztbali nézetét. Ha valóban ezek az első szárnypróbáit, akkor ebből még szédítő, száguldó, szabad szárnyalás is lehet(önkéntelenül jött az alliteráció), csak rajtad múlik. Ha kitetted az utolsó pontot és tiszta lelkiismerettel adod át közlésre, akkor jöhet a megnyugvás, hiszen alkottál valamit, ami embertársaid számára is fontos lehet. A mérce adott: önmagad. Ha őszinte, tiszta érzésű ember maradsz, nem lehet gond a folytatás.
#10 sztbali 2013. 03. 11. hétfő 17:49
Mindig vannak olyan történetek, amelyek örökké tetszeni fognak. Ez a sorozat is közéjük tartozik.
#9 Partysun 2013. 03. 11. hétfő 15:16
Author 04!

Sok hozzászólásoddal találkoztam, olvastam történeteidet is. Engem nagyon megfogott egyrészt a történet, de amit különösen kiemelnék, az a fogalmazás stílusa. Számomra ez a stílus az, ami számít. Ezek a történetek az első szárnypróbálkozások, nagyon örülök, hogy tetszik. Köszönöm a segítségedet, igyekszek megfelelni a színvonalnak.
#8 author04 2013. 03. 11. hétfő 15:02
Kedves Partysun!
Szerencsére vagyunk néhányan, akik a történeteikkel valóban szórakoztatni akarnak. A szex igen érzékeny terület, avatatlan szerző számára kemény dió. A nemi együttlét mindenki számára intim téma, ízléses ábrázolása erőt próbáló feladat. Mint ahogy a filmes kategóriában, itt is különbséget tesz a szerző az erotikus, szex és pornó történet között, és ehhez igazítja ujjait a billentyűkön. Nevess ki, de 56 évesen leginkább a sokat sejtető erotikus történeteket kedvelem, számomra ez olyan, mint egy gyönyörű női test egy alig-alig fürdőruciban. Sok szerző elmegy a kemény pornó irányába, amit ugyan élből nem utasítanék el, de sajnos a kifejezésmódjuk annyira alpári, trágár és útszéli, ami számomra gyomorforgató. A szex nekem nem erről szól, ebben minden jó érzésű, párját (nemtől függetlenül) szerető és tisztelő ember egyetért velem. Az ilyen történeteket - bocsánat a többszörös képzavarért - az írásbeli önkielégítés kategóriájába sorolom. A tiedhez hasonló történetekre van szükség ahhoz, hogy talán meginduljon egy öntisztulási folyamat, és az a sok mocsok végre eltűnjön erről az oldalról.
#7 Partysun 2013. 03. 11. hétfő 11:01
Köszönöm szépen, hogy támogattok, örülök, hogy tetszik. Inspiráló a véleményetek, kritikátok. Köszönöm.
#6 author04 2013. 03. 11. hétfő 10:18
Gratulálok,igényesen megírt (ez a /hím/vesszőparipám), nagyon jó történet. Kiváló, akárcsak az előzmények. Te, Remete, XXIII.István és még - sajnos nagyon kevés! - néhány szerzőtárs azért ügyeltek a színvonalra is. Kösz.
#5 genius33 2013. 03. 11. hétfő 07:57
Nagyon jó smile
#4 Rinaldo 2013. 03. 11. hétfő 07:27
Timikét vonják be harmadiknak.
#3 hairy_pussy 2013. 03. 11. hétfő 05:51
10p
#2 joozsi 2013. 03. 11. hétfő 02:24
Úgy joó, ahogy van!
#1 Törté-Net 2013. 03. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?