A+ A-

Meleg nyár volt

Meleg volt, nagyon meleg a nyári szünet. Még a könnyű szellős ruhákban és a fürdőruhákban is nehéz volt elviselni a hőséget. Apám az udvaron napozott, én a húgommal a kis medencénkben hűsültünk, egyébként az udvar körben teljesen zárt falakkal van kerítve. Anyám jött ki, hogy kész az ebéd, rajta is csak egy könnyű bikini volt. Bementünk kajálni, Anikó a hugicám kaja közben panaszkodott a kibírhatatlan hőségről, én is csatlakoztam hozzá, hogy este is alig lehet aludni, napközben meg egyenesen elviselhetetlen a hőség még egy szál fürdőgatyában is. Erre anyám nevetve válaszolt, hogy mit panaszkodunk neki a konyhába a még nagyobb melegebben kel a kaját csinálnia. A beszélgetésbe bekapcsolódva apám szólalt meg "ha annyira nagy a meleg nudizzatok, vetkőzzetek le, itthon úgysem látja más csak mi, egymást". Erre tesómmal befejeztük az eddigi csivitelésünket. Anyám kacagva mondta "na mi van lurkók? De nagy lett a csend, kisebb korotokban voltatok már velünk eleget nudista strandon, meg sokat fürödtetek is egymással. Mi van mára szégyellősek lettetek".
Hát igen, kb. 12 éves koromig (Ancsa 2 évvel fiatalabb nálam), kijárogattunk a nudista strandra, otthon gyakran fürödtünk együtt családosan is, sőt néha együtt is aludtunk, fürödtünk Eléggé szabadosan éltek a szüleink is. Ahogy nőttem, már kevésbé tartottam ezt jó ötletnek. A szokásos tinédzser problémák, a saját testem értékelésének alul becslése. Elég jók-e a méreteim, jól nézek-e ki, stb. Így én elmaradoztam, Anikónál is hasonló folyamatok mentek végbe, főleg mikor elkezdett nőiesedni. A szüleink ezt tiszteletben tartották. Most ő 14 éves, én 16 éves vagyok és újra itt a lehetőség a nudizásra, bár most már kicsit másképp.
Kaja után segítettünk anyánknak elmosogatni, majd kimentünk a kertbe hűsölni a medencébe.
- Na gyerekek, vetkőzni - mondja nevetve apám.
Anyám és apám gyorsan megváltak a ruházataiktól, húgommal kicsit kényszeredve vetkőztünk le.
- Na fiúk, most kiderül kinek mekkora szerszáma van - mondta nevetve anyám - az apád, vagy a bátyád szerszáma tetszik jobban kacsintott Anikó felé.
Azért érdekes volt, ahogy itt heverek és az anyám, meg a húgom vizslatja a farkamat. A helyzet meg a szemlélődők látványa meghozta az eredményét, elkezdett merevedni, oldalra tekintve az apámnál is hasonló volt a helyzet. Anyám, apám mellé heveredve kézimunkával gyorsította a folyamatot. Kicsit egymásba feledkezve csókolóztak és simogatták egymást. Húgom szorosan mellém ülve figyelte az eseményeket. Igen izgató volt szüleink szexuális aktivitását figyelni, közben Ancsa vonalaira is figyelmet fordítottam. Most egy sexi fiatal lányként láttam, feszes combok, formás fenék, kellemesen ívelt csípő, rövid barna haj, kíváncsi, vidám tekintett. Innen nézve az ágyéka már ritkás szőrrel fedett, mellei mint két kicsi feszes félgömb, rajtuk rózsaszín udvarban, kicsi feszesen álló bimbóval. Bátorságot merítve az eseményekből közelebb húzódtam. Végig csókoltam a nyakát, vállait, kezeimmel a csípőjétől a hasáig végig simogattam. Ancsa kéjesen sóhajtott, hátratekintve felém széles mosollyal az arcán dőlt hátra így csókolózni tudtunk egymással, és a kezeim a melleit tudták masszírozni. Lassan fekvőhelyzetbe került, végig csókoltam az arcát, majd megindultam a mellei felé, eljátszadozva a mellbimbóival, a sóhajtásaiból ítélve igen szép eredménnyel. Továbbhaladva a köldökénél játszadoztam a nyelvemmel, majd tovább, ekkor tárta szét a lábait, vándorlásom közben a farkam a feje fölé ért. Az imént az anyámtól ellesett módszerrel cuppant a makkom végére, én pedig a punciján kezdtem el nyelvvel dolgozni. Igen szépen benedvesedet, kezemmel széthúzva a vágatát lefetyeltem a szűzlyukát, közbe ő igen derekasan cuppogott a faszomon, hogy éreztem mindjárt eldurranok. Ép jókor szolalt meg anyám: - Ákos inkább te légy alul, úgy Ancsának is kényelmesebb.
- Ok, de majdnem eldurrantam, szóltam, miközben lekászálódtam Ancsáról.
- Akkor segíts a húgodnak, hogy utolérjen, mondta apám, anyám alól.
- Ancsa, te hogy vagy, kérdezte anyám.
- Ez isteni, pihegte, jobb, mint mikor magamnak csináltam.
- Ha akarod, lenyelheted bátyád termését, vagy köpd ki, ha kellemetlen, fejezte be a beszédet anyám, miközben apám gyúrta a melleit, majd újra tempózni kezdet apámon.
Én közben befeküdtem a hugi combjai közzé és szorgos nyalakodással segítettem az élvezethez, mely hamarosan jött is. Egyre gyorsult a lélegzete, a kezeivel a fejemet nyomta egyre jobban az ágyékához, majd egy hangos nyögéssel ment el, a combjaival közben jól rámszorított.
- Hé megfojtasz, emeltem ki a fejemet a combjai közül.
- Bocsi, de ez nagyon jó volt, sóhajtozta.
- Ok, de most te jössz, majd csókokkal kísérve a hasán és a mellein, majd az arcán emelkedtem fel. Húzogasd lassan a bőrt is, az nagyon kellemes.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (114 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2016. 06. 8. szerda 06:55
Tetszett!
#12 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 14:47
Nagyon jó a grupen családi szexelés.

10 Pont!
#11 listike 2014. 09. 3. szerda 06:45
Jó volt, de folytathattad volna.
#10 A57L 2013. 08. 17. szombat 04:07
Elmegy.
#9 genius33 2013. 02. 23. szombat 12:32
Kéne egy folytatás is. smile
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 2. szerda 21:06
Semmi egyéni íz nincs benne.
#7 roberto 2009. 01. 29. csütörtök 00:25
komoly család..............
#6 dot 2007. 12. 7. péntek 00:23
örömmel lennék egy ilyen család tagja...
#5 szabi 2006. 09. 1. péntek 19:02
Javaslom, bővítsük ki a skálát a negatív számokra....
#4 Mynock 2006. 08. 31. csütörtök 18:09
Száraz,sótlan,ízetlen.Olyan mint egy sivatagi tájleírás.Ráadásul tök hihetetlen.
#3 Gréty 2006. 08. 30. szerda 22:04
Szuper!
Ezt jól-el-azt-mondtad!!!!!!!!!!
#2 zero 2006. 08. 28. hétfő 19:35
Hát, ez a harmadik történeted és mi már látjuk, hogy hiába minden, már nem lesz jobb. Olyan sok sebből vérzik, hogy nem is sorolom.
#1 Törté-Net 2006. 08. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?