A+ A-

Tanuljunk festeni! 3. rész

Írta: kimbelina (http://kimbelina69.blogspot.com/2009/11/learning-from-master-chapter-3.html)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. március-április
A kedd reggeli megbeszélés után egy üzenet várt rám a hangpostámon:
"Szia, Ashley, Jake vagyok. A reptéren vagyok, most fogok felszállni a repülőre - üzleti útra kell mennem a héten. Csak szombatra érek haza, de már nagyon várom a következő projektünket. Nézd meg otthon a postaládádat, bedobtam egy üzenetet."
Jó volt ezt hallani, igaz, egy kissé csalódott is voltam, amiért hétközben nem lehetünk együtt. Elvégre megígérte, hogy elvisz egy fehérneműboltba, és segít választani valamit a szexi melltartóm és a bugyim helyett, amit a hétvégén levagdosott rólam.
A napom további része eléggé vontatottan telt el, hazafelé pedig dugóba is kerültem. Alig vártam már, hogy elolvassam az üzenetét, hátha írt valamit arról, hogy hová ment, vagy hogy hol hívhatom fel; vagy épp néhány pajzán gondolatot, amin elszórakozhatok.
Miután leparkoltam, gyakorlatilag már szaladtam fel a lépcsőn. Türelmetlenül lapoztam végig a szórólapokat és a számlákat, míg meg nem találtam Jake levelét. Egy kis, lezárt boríték volt, a nevem kézzel írva állt rajta. Nahát, gondoltam, milyen ritka manapság a kézzel írt levél! Bármennyire is szerettem volna feltépni és ott helyben elolvasni, azért több figyelmet akartam fordítani rá. Bementem a lakásba, letettem a táskámat és a levélcsomót, felakasztottam a kabátomat, lerúgtam a cipőmet, és a konyhába mentem egy pohár borért. Amikor visszatértem a nappaliba, egy pillanatra büszkén néztem végig a frissen festett falat, aztán leültem a díványra, vettem egy mély levegőt, és felnyitottam a levelet.
"Kedves Ashley!
Sajnálom, hogy a héten el kellett utaznom, és hogy ezért elmarad a randink. Nagyon várom, hogy a szombati fürdőszoba-festésben segíthessek, és van is néhány utasításom, amelyeket remélem, minden nehézség nélkül teljesítesz majd. Ha mindent pontosan a leírtak szerint készítesz elő, akkor biztos, hogy produktív napnak nézhetünk elébe."
Tartottam egy szünetet, elmosolyodtam, és kortyoltam egyet a borból. Tetszett ez a kis játék, amit a pasi kitalált, és a mester - sőt, a nagybetűs Mester - szerepe, amit játszott. Mindez annyira új s egyben izgató is volt számomra, hogy örömmel mentem bele a játékba, és élveztem, ahogy feltárul előttem saját szexualitásom mindeddig rejtett oldala. Letettem a poharat, és a blúzomon át simogatni kezdtem a mellemet.
"Tudom, hogy nagyon szerettél volna már elmenni a fehérneműboltba. Kérlek, menj el oda, és ha lehet, pontosan azt vedd meg, ami utoljára rajtad volt: a kék szín remekül mutat a bőrödön. De szeretném, ha valami mást is beszereznél.
Amikor szombat délelőtt 11-kor megérkezem, a fürdőszobában várj rám. Egy vékonyka babydoll legyen rajtad, hozzáillő bugyival - a színét rád bízom. Válassz hozzá egy ugyanolyan színű selyemövet is. Ne feledd copfba fonni a hajad. És hagyd nyitva a bejárati ajtót, hogy gond nélkül bejuthassak.
Legyen minden szükséges szerszám kikészítve: a festék, az ecsetek, hengerek, festőszalag. Minden mást tüntess el a szobából, hogy ne zavarja a munkát.
És ami a legfőbb: rájöttem, hogy türelmet és önmegtartóztatást kell tanulnod. Ezért meg kell kérjelek, hogy szombatig tartózkodj az önkielégítéstől. Ajánlom, hogy figyelmesen kövesd az utasításaimat. Biztosíthatlak, ha szombaton minden az elvárásaim szerint megy majd, akkor a legnagyobb gyönyöröket éled majd át. Megéri a várakozás.
Remélem, nincs kérdésed, mert az üzleti út közben nem tudok erre időt szakítani.
Várom a szombati találkozónkat:
Jake"
Leengedtem a kezem. Elgondolkodtam. Előző két találkozónk során a pasi elnyerte a bizalmamat, úgyhogy követni fogom az utasításait, felkészülök a szombati visszatérésére. De sorai olvastán valamiféle izgalommal kevert idegesség öntött el. Az utasítások egyszerűek voltak, de így írásban jobban tudatosították bennem, hogy követnem kell őket. És ott volt az a rengeteg idő szombatig - mivel fogom lefoglalni magam addig?
Miközben végeztem az első, majd a második pohár borral is, mindent végiggondoltam. A hét nagy részében leköt majd a munka, úgyhogy a napok ezen részében nem gondolok majd Jake-re. Holnap este elmegyek majd a bevásárlóközpontba, és beszerzem a fehérneműboltból a szükséges dolgokat. Csütörtökön a barátaimmal vacsorázom, úgyhogy későn érek majd haza, nem lesz már erőm megszegni Jake önmegtartóztató utasítását. Péntek este kitakarítom a házat, és előkészítem a fürdőszobát az utasítások szerint. Szombaton pedig korán felkelek, és futok egy jót, hátha az lenyugtatja majd az idegeimet.
Az első este bizonyult a legnehezebbnek. A levél az ő hangján szólalt meg a fejemben, szinte éreztem a bőrömön a kezét, a testemben a farkát, és a büntetést, amit az engedetlenségeimért kapnék. Alig tudtam magam visszafogni, de tudtam, hogy megérezné, ha most magamhoz nyúlnék, leolvasná az arcomról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.92 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 tomi19 2014. 04. 12. szombat 18:14
Jó kis sorozat volt ez...
#1 Törté-Net 2011. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?