A+ A-

Tanuljunk festeni! 2. rész

Írta: kimbelina
Eredeti történet
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. március
Jake bármelyik percben megérkezhetett, úgyhogy gyorsan végignéztem a szobán, hogy minden rendben van-e. Amikor a hétvégén szétváltunk, pontos utasításokat kaptam arról, hogy mit kell a következő projekthez - az ebédlő kifestéséhez - előkészítenem. Azok után, amiket a múltkor tanultam, nem akartam neki csalódást okozni. Nemcsak a festésről van mit tanulnom, hanem a gyönyörök világában is van még mit felfedeznem ezzel a pasival.
Így hát ott állt az egyik sarokban a létra, várva, hogy segítsen elérni a plafon menti díszperemet. Minden bútort kivittem, csak az ebédlőasztalt hagytam a szoba közepén, leterítettem egy ronggyal, hogy ez legyen a munkaasztal. Festék, ecsetek, hengerek, minden ott volt szépen egymás mellé készítve. Odahalmoztam melléjük minden mást is, amit a boltban rámsóztak - bár a múltkor már megtanultam, hogy a hatékony festéshez nem mindegyikre lesz szükség, de reméltem, hogy Jake majd kitalál néhány másfajta, alternatív felhasználási módot nekik.
Minden készen áll, gondoltam, és megtöröltem a homlokomat. Ekkor döbbentem rá, mennyit is izzadtam ezen a forró nyári reggelen. Már így is csak egy póló és rövidnadrág volt rajtam, nem nagyon tudtam volna tovább vetkőzni, úgyhogy inkább kimentem a konyhába, benedvesítettem egy konyharuhát. Még a konyhában voltam, amikor Jake bekopogott a bejárati ajtón. Kikiáltottam neki, hogy jöjjön be. Az ebédlőben találkoztunk, rámosolyogtam, az ő mosolya viszont hamar az arcára fagyott, amikor meglátta, hogyan törölgetem arcomat és homlokomat a nedves konyharuhával.
- Mi a baj, hercegnőm, meleged van?
- Hát egy kicsit. Állítólag 32 fok lesz ma, és jól kimelegedtem a bútortologatástól meg a kellékcipeléstől.
- Nagyra értékelem a szorgalmadat, mindent pont úgy készítettél elő, ahogy kértem. Csak azt nem értem, hogy miért izzadsz abban a kis ruciban, ha én pont megfelelőnek érzem a hőmérsékletet teljesen felöltözve?
- Hát lehet, hogy a meleg idő mellé még be is indultam egy kicsit a mai látogatásod miatt?
- Ashley, egy kis türelem még senkinek sem ártott - mondta a pasi huncut éllel a hangjában, de az arca komoly maradt. - Na most nagyon figyelj. Kezdjünk hozzá. Először is: csalódottan látom, hogy a hajad nincs copfba kötve, mint a múlt héten. Meg tudnád ezt a problémát oldani, amíg nekifogok itt a dolgoknak?
A hálószobába siettem, előkerestem egy kék masnit, ami jól ment a baseball-stílusú kék-fehér pólómhoz. Gyorsan két copfba fogtam a hajam. A tükörbe pillantottam, és megértettem Jake kérését. Tényleg nagyon szexi voltam így. Amilyen gyorsan idesiettem, olyan gyorsan mentem is vissza Jake-hez, hogy bemutassam neki, mennyire engedelmes is vagyok.
- Így már sokkal jobb - mondta, de fel sem nézett a festéköntögetésből. Csak akkor pillantott rám, amikor már végzett. Éppen a homlokomat törölgettem.
- Még mindig a melegre panaszkodsz?
- Nem panaszkodok!
- Most meg már vitatkozol is.
- Nem, én csak... elnézést.
- Bármilyen pontosan követted is az utasításaimat, úgy látom, van még mit tanulnod. A türelem és a fegyelmezettség hiányzik a fegyvertáradból.
- Várom az utasításokat.
- Remélem is. A következőt fogjuk tenni: megkérlek, hogy mássz fel a létrára, és fesd végig a fal felső szélét, a plafon alatt. Így én már csak alatta kell majd festenem.
Bólintottam, féltem, hogy az ellenkezésemmel elveszem a kedvét a festés után ránk váró tevékenységtől. De megint kiderült, hogy félelmem alaptalan volt, mert a pasi még hozzátette:
- Vedd le a nadrágod és a pólód, kapd fel az ecsetet, és mássz fel a létrára.
Ezúttal eszemben sem volt vonakodni, úgyhogy csöndben követtem az utasításokat. Örültem, hogy a kedvenc, sötétkék melltartóm és a hozzáillő bugyim volt rajtam, tudtam, hogy szexi vagyok így, és Jake ágyékának látványa meggyőzött arról, hogy ő is be van indulva. A festékesvödröt a létrára akasztottam, és fellépkedtem a fokokon, hogy munkához lássak.
- Nagyszerű. És most szépen lassan, gondosan fesd végig a fal szélét.
Így is tettem. Nagyon koncentráltam, bár az, hogy Jake ott állt mögöttem, és hiányos öltözetű testemet nézte munka közben, eléggé elvonta a gondolataimat a festéstől. Azért sikerült egy egyenes csíkot festenem a fal és a plafon találkozásához.
- Szép munka, Ashley. Folytasd csak, bármi történjék, jó? Próbára fogom tenni a türelmedet és a fegyelmedet.
Felé fordultam, de már csattant is fenekemen az ecset.
- Ugye azt mondtam, hogy dolgozz tovább ugyanígy?
- Igen - remegett meg a kezem, és folytattam a festést.
Hallottam, ahogy a pasi mozdul mögöttem, de másodjára már nem mertem hátranézni. Éreztem a kezét a fenekemen, simogatta a bőrömet, ami még égett az előbbi paskolástól. Ujjai a tangám vékony pántja alá csúztak, úgyhogy elég nehéz volt koncentrálnom. Megint a festékbe mártottam az ecsetet, és folytattam a munkát, igaz, mostmár lassabban, mivel ujjai már a bugyin át a csiklómhoz simultak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.57 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2011. 03. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?