A+ A-

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 1-2. rész

Legutóbbi, tizennyolcadik születésnapjára egy régi gyártmányú, de felújított amerikai Cadillac autót kapott, amin a minap begördült a céghez és amiből kiszállva megismerkedett édesapja egy fiatalabb beosztottjával, Barnabással. Barna valójában Sándor fia volt, aki szintén a Miller&Millernél dolgozott. Ez a kis sörhassal és már ritkás hajjal rendelkező férfi volt a vállalat egyik legrégebbi alkalmazottja, szemben a fiával, aki a legfiatalabb volt a 20 évével, amiről persze fiatalos külseje is tanúbizonyságot adott (kidolgozott mellizom, feszes hátsó, hullámos, barna hajzat). Barnabás édesapja hirtelen bökésétől ismét visszatért a Föld nevű bolygóra, de Sándor még mérgesen megjegyezte, hogy a filozofálgatás helyett inkább vezesse a kisasszonyt a főnökúr irodájába. A fiú betessékelte Amandát a márványpadlójú hallba és illedelmesen elköszönt, de visszanézett és alaposan szemügyre vette a lány kecsesen ringó fenekét, azt, ahogy a szőke hajának vége verdesi legkerekebb domborulatát. Amanda egy erőtlen kopogás után berontott apja irodájába és az éppen telefonáló szülőre ripakodott.
- Daddy, miért nem mondtad, hogy elmész ma este?! Úgy volt, hogy étterembe megyüüünk! - vinnyogott Amanda néhány oktávval feljebb, mint a természetes hangja.
- Kislányom, nagyon sajnálom, de közbejött egy román partner ügye, mihamarabb Bukarestbe kell utaznom. Holnap reggel ott kell kezdjem a meetinget. - mondta, és hozzátette: Anyád még nem volt Romániában, ezért ő is velem fog jönni, továbbá a helikopterrel megyünk, és hogy megkíméljelek a rosszulléttől, itthon hagylak.
Amanda lelki szemei előtt csajos esték, dübörgő zenés, vad partik pörögtek le, de ábrándjaiból egy hirtelen jött gondolat ébresztette föl.
- De ugye nem küldtesz dadust ma éjjelre? - szólt, miközben ajkát csücsörítve, szemét tágra nyitva nézett föl apjára.
- Nekem a te biztonságod a legfontosabb kidlányom. - mondta az apa és közelebb lépve megpróbálta kedvesen megölelni lányát, aki kibújt a karok közül, megrázta magát és a tűsarkú klumpa kopogó hangjával együtt elhagyta a termet. Előtte még halkan odasziszegett apjának:
- Gyűlöllek...
A délutáni iskola pontban négy órakor fejeződött be, Amandának pedig a délelőtt történtek kavarogtak a fejében, számított rá, hogy mire hazaér, már egy "babysitter" fogja várni, hogy fokozza a fokozhatatlant. Szerencsére nem volt otthon az a bizonyos gyerekcsősz, de már a szülei sem. Ledobta a kék LV logós táskáját és a kanapén próbált megszabadulni a iskolai egyenruha darabjaitól. Egy kék alátop és egy fehér francia bugyi volt már csak rajta, mikor két erőteljes kopogást hallott az ajtón. Kinyitotta, és óriási meglepetésére apja beosztottjai, Sándor és a fia álltak ott. Percekig csak nézetek egymásra, mint örömlány az üdülési csekkre, de Barnabás megtörte a csendet.
- Mi fogunk ma este vigyázni rád, a főnökúr - vagyis édesapád - küldött - mondta Barnabás Sándor mellett állva a többemeletes ház ajtajában.
Amanda legszívesebb rájuk vágta volna az ajtót, de uralkodott magán. Egykedvűen betessékelte a vendégeket, akik először a konyhába mentek. Amanda visszaült a kanapéra és a tévét kapcsolgatta, de mivel semmi szórakoztatót nem talált, inkább felment az emeletre fürdeni. Ugyanolyan járással lépegetett, mint mikor magassarkú volt rajta. Haja a jobbra - balra mozgó kerek fenekét verdeste, s le merte volna fogadni, hogy Barna most is nézi. Amanda egy gyors zuhany után fölcsatolta a már begumizott hajzuhatagot egy anyjától kapott, nagy csattal, pizsomája pedig már csak egy piros csipkézett tangából és ugyanolyan színű babydollból állt. Látta az óriási órájukon, hogy igencsak elszaladt az idő, fáradt is volt, ezért le akart pihenni. De hirtelen furcsa zajokat és mintha tányértörést is hallott volna a lenti konyhából. Lefutott a sötét lépcsőn és magas hangján szitkozódott egyet:
- Kicseszett idióták! Már indult is volna, hogy leszidja apja beosztottjait, de ekkor egy érdekes, férfias parfümillat csapta meg az orrát, ugyanaz, mint amit Barnabáson érzett az ajtóban. A kellemes felhő felé fordult, de ekkor egy erős kéz hátraszorította mindkét kezét egy bőrövvel, amit kegyetlenül szorosra meghúzott az illető. Amanda rögtön menekülni próbált, mikor hirtelen egy másik férfi lába ránehezedett az övére, így teljesen mozdulatlanná téve azokat. A szoba sötét volt, de az emetről beszűrődött fény enyhén kirajzolta Barnabás deltás alakját, maga mögött pedig érezte Sándor pocakját. Leesett Amandának minden, felismerte őket.
- Mi a francot csináltok?!
A férfiak kajánul felnevettek, Barnabás pedig közben leszállt a lány vöröslő lábáról, de Sándor még mindig az Amanda csuklókához szorított övnek a végét fogta. A fiatal fiú beszélni kezdett.
- Mi? Hogy mi mit csinálunk? Inkább te mit csinálsz! Édesem... - azzal közelebb hajolt a lányhoz és valósággal belelihegett az ajkai közé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.6 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L
2015. 03. 16. hétfő 06:48
Jónak indul. Válaszolok rá!
#7 papi
2015. 01. 24. szombat 19:35
Egész jó, folytasd. Válaszolok rá!
#6 Monn
2015. 01. 24. szombat 09:12
Jó és izgalmas. Válaszolok rá!
#5 zsuzsika
2015. 01. 23. péntek 08:28
Nem szeretem az erőszakot. Válaszolok rá!
#4 veteran
2015. 01. 23. péntek 08:01
5 pont Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2015. 01. 23. péntek 07:26
Szuper jó. Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2015. 01. 23. péntek 06:05
6P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!