A+ A-

Niki, Tünde és én, avagy sok a jóból is megárt

Ez volt az utolsó vizsga, amit harmadikos egyetemistaként letettem, és menekültem a fővárosból haza. Még aznap délután vonatra ültem, miután jól összevesztem Magdival, a barátnőmmel. Azzal váltunk el, hogy vagy látjuk még egymást valaha, vagy nem.
A vonatban azon gondolkodtam, hogy milyen buták is vagyunk, miért kellett ilyen hirtelen szakítanunk – főleg most, a nyár küszöbén? Kivel fogok ezután kefélni? Mert, ha nem is túl gyakran, de azért olykor-olykor sikerült összehozni a dolgot, s Magdi nem is volt olyan rossz az ágyban.
Árva gyerek vagyok, apámat korán elveszítettem, anyám sem él már, s a mostohaapám az, aki bitorolja a családi házat, oda hordja a nőit, akiket elég gyakran szokott cserélgetni. Nem is szívesen járok haza, mert nem érzem ott jól magam. Dehát hova mehetnék máshova? Olyan szépen elképzeltem, hogy majd Magdival töltöm a nyarat – s itt van, most verhetem a farkamat, ameddig csak jólesik.
Erősen alkonyodott, mire berobogott velem a vonat, s én hazabaktattam. Ugyan milyen apám legújabb nője? Csak annyit tudtam róla, hogy jóval fiatalabb mint ő, de még nem találkoztunk.
Ő nyitott ajtót. Óriási kék szemek, fantasztikus lábak – de semmi mell! Ez volt az első benyomás. Hát, apám, gratulálok!
- A Bandi vagy, ugye? - kérdezte.
- Igen – válaszoltam. Te pedig . . .
- Nikolett. De szólíts csak nyugodtan Nikinek.
Leraktam a cuccaimat.
- Apa nincs itthon? - kérdeztem
- Jaj, apával nagy baj történt.
- Mi?!
- Ma délben rosszul lett, elvitte a mentő, s azóta benn fekszik a kórházban.
- Miért nem értesítettél azonnal?
- Arra gondoltunk, hogy nem zaklatunk vele, úgysem tudnál segíteni, meg különben is tudtuk, hogy estére megérkezel.
- Már csak ez hiányzott!
- Nyugodj le, nem lesz semmi baj, apád jó kezekben van.,
Nem voltam nyugodt, de azért elelvás előtt nem kellett ringatni, mert az egész napi izgalmak kimerítettek.
Másnap reggel Nikit a konyhában találtam, észbontóan szexi szerelésben. Hosszú, formás lábairól nem tudtam levenni a tekintetem, izmos combjain és kemény farán majd szétrepedt a vékony vászonnadrág. Mélykék szemei mint a vadmacskáé parázslottak. Kár, hogy az arca kissé ragyás, ami a reggeli megvilágításban még inkább láthatóvá vált. Na, de senki se lehet tökéletes!
Elméletem szerint ugyanis nincs tökéletes nő, mert amelyiknek jók a mellei, annak baj van a lábaival – és megfordítva. Tehát legjobb esetben is vagy a felsőtest, vagy az alsótest kifogástalan, de mindkettő szinte soha. Erre jó bizonyítek volt éppen Niki, aki derék felett alig ütötte meg az átlagot, derék alatt ellenben maga volt a tökély. Ilyen csodás lábakat csak egyszer láttam életemben, amikor egy pesti bárba elvittek a barátaim. Utána hetekig csak arról a sztriptíz táncosnőről álmodoztam.
A kórházban meglátogattuk apát, aki elég jól nézett ki, de az orvos azt mondta, hogy kivizsgálás céljából benn tartják még néhány napig.
Niki nagyon kedves volt hozzám, én meg nem is tudtam, hogyan viselkedjek vele szemben. Elbeszélgettünk. Én elpanaszoltam, hogy a csajom elhagyott, ő meg azt panaszolta el, hogy mennyire nincs szerencséje a pasikkal, hogy apám már az ötödik férfi, akivel megpróbál együtt élni. S ahogy mindketten így búnak eresztettük a fejünket, egyszercsak azt vettem észre, hogy Niki zokogva a vállamra borul.
- Ne sírj – szóltam – , apa meg fog gyógyulni, és akkor újra rendbe jön minden.
- Nem is azért sírok, hanem mert tisztában vagyok vele, hogy apád csak a szex miatt vett magához. Mert engem a férfiak eddig mindig csak kihasználtak, s utána mint egy koszos rongyot elhajítottak.
- Ugyan ne beszélj így, hiszen te egy aranyos teremtés vagy.
Aznap este valahogy nem jött álom a szememre. Sokáig eltöprengtem azon, amit Niki mondott. Már éppen úgy állt, hogy elalszom, amikor kopogásra lettem figyelmes.
- Bemehetek? - hallatszott kívülről.
- Persze, hogy bejöhetsz. Mi a baj?
- Semmi – hangzott a válasz -, csak nem tudok elaludni.
- Várj egy kicsit, amíg magamra rántom a takarót, mert éppen nincs rajtam semmi.
- Én sem télikabátban vagyok – szólt Niki, s már lopakodott is befelé. Valóban nem télikabát volt rajta, hanem egy alig semmi, ami csak a felsőtestét takarta valamelyest. Üde parfümillatt csapta meg az orromat ahogy a szobába lépett, s a kukrim nyomban elkezdett ágaskodni.
Niki mellém heveredett, s némi tétovázás után egyik kezével a takaró alá nyúlt, ahol egy-kettő megtalálta, amit keresett. S míg ő a megduzzadt farkamat markolászta, én feléje fordultam, s elkezdtem csókolgatni. Ahol értem. Amikor már az arcát meg a nyakát elhalmoztam csókjaimmal, megkértem, hogy fejtse le magáról a hálóingjét. Én félredobtam a takarót, Niki pedig ismét a férfiasságomhoz kapott. Kezdetben kézzel simogatta, veregette, majd mélyen az ölembe hajolt, s előbb csak a makk, majd szép lassan az egész húsdarab eltűnt a szájában.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.52 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sunyilo 2017. 07. 10. hétfő 19:46
Remekk.
#9 cscsu50 2017. 07. 10. hétfő 19:27
Nagyon jó írás,
#8 vakon54 2017. 07. 10. hétfő 12:23
Nagyonjó írás 10 pont.
#7 sztbali 2017. 07. 10. hétfő 09:24
Jobb is lehetett volna.
#6 listike 2017. 07. 10. hétfő 08:30
Nagyon jó írás, csak így tovább.
#5 Pexi 2017. 07. 10. hétfő 08:06
Kár, hogy nem olvastad tovább, mert akkor rájöttél volna, hogy igenis a 69-ről van szó, bár elismerem, hogy nem a legszerencsésebb a megfogalmazás, hiszen persze, hogy nem az a lényeg, hogy ki van alul, vagy felül, hanem hogy egymáson (vagy egymás mellett) fekve egymás nemiszervét ingerelik a szájukkal anyelvükkel stb. Az így keletkezett fej-láb helyzet emlékeztet arra a bűvös számra, amelyről kapta a nevét.
#4 veteran 2017. 07. 10. hétfő 07:58
Jobb is lehetett volna.
#3 gyuri0926 2017. 07. 10. hétfő 07:25
, s mi automatikusan abba a pózba helyezkedtünk, amelynél a nő van fölül, s a férfi alul. Ez az a sokat emlegetett 69

Na innen nem olvastam tovább , a lovagló (a nő fent , alatta a pasi ) nem 69 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#2 A57L 2017. 07. 10. hétfő 03:31
Jó lett,de jobbnak hittem.
#1 Törté-Net 2017. 07. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?