Társasjáték - Az ötödik szint előtt

Szavazás átlaga: 7.98 pont (48 szavazat)
Megjelenés: 2011. február 4.
Hossz: 6 802 karakter
Elolvasva: 2 238 alkalommal
Lacin volt a sor, és miközben Nóri visszabotorkált a helyére, felolvasta a feladatát:
– Azt mondja: „A következő ruhadarabodtól egy lány szabadítson meg, minél izgatóbban, úgy, hogy közben meg is simogatja azokat a felületeket, amelyeket a ruha takar... ”
Egészen ártatlanul hangzott, de itt a negyedik pályán eléggé valószínű volt, hogy már mindenkin csak alsónemű van, így rajta is már csak boxershort volt. Máris nedvesedni kezdtem a gondolatra, hogy most mi következik, de talán ezt megérezte az ujjaival, mindenesetre tovább húzott engem, és Pannihoz indult. Panni, akit ugyan nem bántott, hogy Zoli az előbb engem választott, de azért szerette volna hangsúlyozni, hogy ő is tud mással kéjelegni, nagy örömmel látott hozzá a feladathoz. Szorosan zárt lábakkal felállt, a helyére leültette Lacit, hátradöntötte, hogy az könyökére támaszkodjon a kanapén, és mellé guggolt. Hajával elkezdte simogatni Laci hasát, combjait, majd a haja alatt a kezeivel is nekilátott a kényeztetésnek, egyre feljebb húzva a boxer szárait, néha be-becsúsztatva alá a kezét. Laci sóhajtozott az érintésre, és amikor a kezek a farkához értek egy-egy pillanatra, összerázkódott. Panni hosszú haja alatt alig láttunk valamit, ám egyszercsak megjelent a boxer Laci térdeinél, majd végül teljesen lekerült róla. Panni tánca még egy darabig eltartott, haja közül pedig néha elővillant az égnek meredező dákó.

Ahogy véget ért az attrakció, és Laci, shortját maga elé tartva, nehogy kiüsse a szemünk útközben, visszajött a helyére, Nórira pillantottam, aki a látvány hatására önfeledten masszírozta a melleit. Kíváncsi voltam, a többiek ezt észrevették-e, de azt tapasztaltam, hogy Peti és Zoli engem néz megigézve. Követtem a tekintetüket, és lenéztem, majd gyorsan elrántottam a kezem, és visszahúzkodtam a szoknyám. Észre sem vettem ugyanis, hogy az előbb puncim elkezdte hiányolni Laci ujjait, és ezt a látvány hatására is a saját kezemmel próbáltam pótolni, felhúzva a szoknyám, megmutatva puncim a hálás közönségnek, ráadásul finom ujjazás közben. Laci, aki arra számított, hogy „hűtlensége” miatt bosszúból nem fogom visszaengedni, vagy legalábbis kéretem magam, zseniálisan megoldva a helyzetet csak annyit mondott:
– Itt már rám, úgy tűnik, nincs szükség!
Erre mindenki nevetett, én meg csak vörösödtem szégyenemben, de elhatároztam, hogy ezt visszafizetem neki, harmadszor tett lóvá, és használta ki azt az őrületes vágyat, amit felkorbácsolt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.98 pont (48 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. november 22. 14:59
#6
Filmen is élvezetes lenne.
1
cscsu50
2021. december 18. 11:03
#5
nagyon szuper ez a társasjáték
1
a
A57L
2013. december 19. 06:28
#4
Egész jó.
1
p
papi
2013. április 17. 06:08
#3
Az apró részletek nem számítanak.
1
v-ir-a
2011. február 5. 23:04
#2
nagyo szuper ez a társasjáték, de mintha felcserélődött volna ez asztori az elözővel....vagy bennem van a hiba? Hisz már megvoltak a nyertesek a vesztesek is...egy nagyon jó menet után Lacin miért volt boxer? Nem értem, de ettől függetlenül izgató ez arész is🙂
1
T
Törté-Net
2011. február 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1