A+ A-

Társasjáték - Az ötödik szint

- Tehát akkor megyünk tovább! - vezette tovább Laci a játékot, mi pedig nem ellenkeztünk.
- A feladatom: "Szopogasd az egyik lány melleit addig, amíg el nem kezd nyögni a kéjtől!" - olvasta fel Laci az utolsó szintre érkezve feladatát.
Talán túlságosan is reménykedve néztem rá, és ebből arra következtetett, hogy nem bírnám csendben sokáig, így inkább Nórit választotta. Beletúrta fejét nagy mellei közé, és nyelvével játszott a bimbókon. Nóri keze a puncijához vándorolt, de Laci észrevette, és elhúzta onnan. Persze Laci nyelvtechnikája elég jó volt, így nem tartott tovább egy percnél, és Nóri az orgazmushoz közel elkezdett magas hangon nyögdécselni, amit aztán nagyon megbánt, mert a kényeztetés rögtön abbamaradt, hiába próbálta Laci fejét ott tartani kezével. Így már ő is majdnem elment, a lányok közül talán Panni volt még a legkevésbé felizgatva.
- Én azt húztam, hogy: "Válassz ki egy fiút vagy egy lányt, és nyalogasd a punciját/farkát addig, amíg el nem kezd hangosan nyögdécselni a kéjtől!" - mondtam, majd a három srác vágyakozó tekintetéről Panni picinyke puncijára esett a tekintetem, és úgy döntöttem, hogy én is megleckéztetem a srácokat. Laci helyett így Panni széttárt lábaihoz indultam, tekintetünk találkozott, és én elmosolyodtam, hisz az arcán izgalommal vegyes örömöt láttam átsuhanni. Leguggoltam, és lágyan végighúztam nyelvem a belső combján. Sóhaj volt a válasz, mire felemeltem a fejem, és szám elé tettem az ujjam, jelezve, hogy csak nehogy nyöszörögjön. Majd visszatértem ahhoz a gyönyörű, nedves kehelyhez, az elsőhöz, amelyet valaha is érintettem a magamén kívül.
- Csak a nyelveddel érhetsz hozzá, kézzel nem! - szólt közbe Laci, amikor ujjaimmal kezdtem széthúzni Panni ajkacskáit. Valójában így még izgalmasabb volt, nyelvemet fel-alá húzogatva kisajkain végül megnyíltak előttem a nedves redők. Finom íze volt, kicsit sósabb az enyémnél, és én mélyen a hüvelyébe hatolva nyaltam ki a nedvet. Panni jól viselte a megpróbáltatást, csendben, nehezeket lélegezve, csak a combjait szorította néha a fülemhez. Kíváncsi voltam, milyen az érintése a csiklójának, ezért, bár tudtam, hogy ez már túl sok lesz Panninak, nyelvem hegyével megkerestem kicsi, ágaskodó kéjpontját. Amilyen kicsi volt, olyan kemény, és bár szívesen szopogattam volna, de ahogy azt sejtettem, hatalmas nyögés volt a válasz nyelvem célba találására. Lassan abbahagytam, nem akartam megvárni, míg Laci rámszól, de úgy látszott, ez egyszer ő sem jut szóhoz.
Peti volt soron:
- "Válassz ki egy lányt, és kérd meg, hogy nyúljon magába tövig, majd nyalogassa le az ujját!" - hangzott a feladat. Peti Nórit választotta, aki, valljuk be, nagyon élvezte, hogy ennyire felizgatja a srácot, hiszen rajta még bugyi is volt, mégis őt választotta. Felhúzta a lábait, egyik kezével széthúzta a muffját takaró bugyit, és másik keze középső ujját kéjesen elsüllyesztette nedves barlangjában.
- Ahhhhh! - jött a mélyről felszakadt sóhaj, élvezte az ujját, és a látványt, hogy Peti ösztönösen elkezdte verni a farkát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon54 2017. 10. 29. vasárnap 17:59
Olvasó társak ez sem lessz soha befejezve.

Azért jóvolt.
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:28
Nem rossz.
#3 listike 2013. 06. 23. vasárnap 06:46
Mi lett a jéték vége?
#2 charli64 2012. 10. 31. szerda 16:06
Elég élethű.
#1 Törté-Net 2011. 02. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?