A+ A-

Társasjáték - A vetélkedés

Hol is tartottunk? Az éppen sorra kerülő Nóri bugyiján kívül már minden ruhadarab a földön hevert, és Laci hátraparancsolta a kezeinket, mert félő volt, hogy nem tudunk megálljt parancsolni az egyre őrjítőbb vágyainknak. A játék pedig folytatódott tovább, íme a negyedik rész.
- Mi a jutalma annak, aki nyer? - kérdezte Nóri, miközben dobott és lépett.
- A nyertes élvezhet el elsőként! - mondta mosolyogva Laci. - Tehát érdemes nyerni! - tette hozzá.
- Nem is igaz, a vesztes megy el először! - értetlenkedett Nóri.
- Na igen, aki először elmegy, és aki abban közreműködött, azok vesztenek, a másik két párt azonban utána kötelesek úgy kényeztetni, ahogyan ők szeretnék! - magyarázta az általa kitalált, sőt, úgy tűnt, hogy rögtönzött szabályt Laci.
- Aha, ez így már izgalmasabb! - nyugtázta Nóri.
- "Térdelj az egyik fiú fölé úgy, hogy arca a combjaid között legyen és az orra majdnem megérintse a puncidat. Izgasd magad az ujjaiddal, de ne nyúlj magadba, és a fiú nem érhet hozzád!" - hangzott Nóri feladata.
A srácok csalódottak voltak, mert Nóri nedvedző bozontját még mindig bugyi fedte, ezért azt mondták, bármit csinál is, nem fogják elfogadni a feladat megoldását, aminek a bugyi levétele lesz a következménye. Nóri erre alkudozni kezdett:
- Inkább félrehúzom most a bugyim, csak hadd maradjon rajtam, hisz keménye megdolgoztam érte! - emlékeztetett minket.
- Egyébként Pétert fogom választani! - kacsintott a fiú felé. Így Péter megint a lányok mellett szavazott, Nórinak megint bejött a számítása. Hálából úgy döntött, hogy derekasan megjutalmazza a hűséges udvarlóját, akinek vaskos és kemény farkát egyre nyíltabban nézegette vágyakozva.
- Na gyere, te hősszerelmes, dőlj hanyatt! Mondd csak, mióta szeretnél megmártózni a puncimban?
- Mióta megláttalak! - vigyorodott el Peti.
- Na akkor jól figyelj! - máris a srác feje fölött térdelt, és ahogy ígérte, elhúzta átnedvesedett bugyiját, és szőrével csiklandozta Péter orrát.
- De szívesen kinyalnálak! - nyöszörgött Péter.
- Én meg de szívesen magamba szippantanám ezt a tömzsi faszt, te csődör! - hangzott a válasz, miközben a húsos ajkakat egyre masszírozta Peti orra előtt - Ha nyerek, olyan keményen megkúrhatsz, hogy azt még elképzelni sem tudod!
Péter már a gondolatra is majdnem elélvezett, és alig tudta kordában tartani magát, így Nóri leszállt róla, és olyan diadalittasan ült vissza, hogy öröm volt nézni. Peti pedig azóta sem moshatta le magáról a Csődör becenevet...
Laci volt a soron.
- "Ültess egy lányt az öledbe, ha már nincs rajtad alsónadrág, akkor igazítsd a szerszámod a szeméremdombjához, de nem hatolhatsz be, és tilos mozgolódni! A lány egészen addig köteles ott maradni, amíg újra sorra nem kerülsz."
Laci, gondolom, jól érezte magát korábban, kezét a puncimnál tartva, így legnagyobb örömömre engem ültetett a farkára. Próbáltam úgy beleülni, hogy minél jobban szétfeszítse az ajkaimat. Kemény makkja nekiütközött a csiklómnak, és ezzel majdnem megadta a kegyelemdöfést, kezdtem elveszteni minden akaraterőm, de sajnos olyan erősen fogta a csípőm, hogy nem tudtam feltűnés nélkül mocorogni. Azt pedig azért próbáltam valamennyire eltitkolni, hogy mennyire élvezem azt, hogy szinte körülölelem a farkát az ajkaimmal, és hát veszteni sem akartam ilyen könnyen azzal, hogy elélvezek, így próbáltam nyugton ülni és egyenletesen lélegezni, miközben ez a gyönyörű fasz simult hozzám és feszítette szét a tüzes puncimat. Nem volt könnyű, elhitetitek!
- Te jössz! - mondta a lovagom mosolyogva.
Hogy a francba tud ilyen nyugodt maradni? Hogy nem őrül meg attól, hogy szinte bennem van? Egy igazi játékos, gondoltam magamban, és önuralma csak még jobban felizgatott.
Ahogy a kártyáért nyúltam, persze puncim lecsúszott a farkáról, és ahogy visszaültem, megint majdnem elsötétült a világ, de most már eltökéltem magamban, hogy mindenképp kibírom a játék végéig, én is vagyok olyan "kemény", mint ő. Utána úgyis akkora orgiát csapunk, hogy talán az összes fiúnak odaadom a puncim, de veszteni nem fogok!
- "A két melletted ülő fiú szerszámát markold meg, és tartsd a kezedben két körig! Tilos izgatni!"
Péter már mellettem is termett, leült a volt helyemre, de így is nehezen értem el. Laci farkát pedig egyszerűen nem akartam elvenni az új "helyéről", pedig a játékszabály szerint ő ült "mellettem" a sorban! Gondoltam egy merészet, hadd lássa a kis pimasz, hogy nem félek a kihívástól!
- Asszem felhasználom a Jokeremet, végül is egészen jól ülök itt, persze csak ha Laci nem bánja! - mosolyogtam nagyvonalúságot tettetve. Gyanítom, ha Laci előre tudta volna, hogy mire fordítom majd a Jokeremet, akkor ő is mellettem szavazott volna, amikor szereztem.
- Következő! - mondta elégedetten, és válaszként párszor megfeszítette a farkát a csiklómon, mire megint apró hullámok indultak el bennem. Próbáltam nem odafigyelni rá, szerencsére folytatódott a játék.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.98 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:59
Egész jó
#5 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:27
Nem rossz.
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:52
Erőltetett, visszatérő motívumok.
#3 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:15
Igen erőltetett.
#2 genius33 2012. 09. 16. vasárnap 08:22
Jóféle smile
#1 Törté-Net 2010. 11. 18. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?