A+ A-

Társasjáték - A vesztesek

Laci került sorra, akinek az ölében ültem, farka nedves puncim ajkaihoz simult és így nyilvánvalóan neki volt épp a legjobb dolga a fiúk közül. Érthető módon nem akart a helyéről felkelni, ezért odaadtam neki a dobókockát. Négyest dobott, két mezővel állt meg a cél mező előtt. Felolvasta a kártyát, amit adtam neki:
- "Cserélj helyet azzal, aki a legjobban le van maradva. A bábuitok is cseréljenek helyet, és a feladataitokat is adjátok át egymásnak, amennyire lehet!" Óóóóó, a francba, nem kellett volna mégsem betennem ezt a kártyát! - bosszankodott, és kaján mosollyal búcsút vett tőlem. Eddig Peti volt az utolsó helyen, így most az ő ölébe kellett beleülnöm még egy körig. Végül is nagyon nem bántam, hiszen bár Lacira voltam begerjedve, de Peti farka vastagabb volt, ezért jobban szétfeszítette az ajkaimat, makkja pedig pont a csiklómig ért, így a legkisebb mozdulatra is kéjhullámok törtek rám. És az is biztos, hogy Péter sem bánta meg a cserét, bár félő volt, hogy minden igyekezetünk, mozdulatlanságunk ellenére is elélvez, elvégre nagyon felhúzták a lányok szegényt, a pinám pedig nagyon tüzes volt már. Alig tudta visszatartani a lüktetését, engem ez pedig csak egyre izgatott. Mikor ezt észrevette, csak még nehezebben uralkodott magán.
Én is négyest dobtam, még három lépés hiányzott a célig, a feladatom pedig így hangzott: "Annak a fiúnak a szerszámát, aki a legközelebb van hozzád, engedd magadba. Ha bármelyikőtök attól tart, hogy ő vagy a másik el fog élvezni, válassz más személyt!"
Bevallom, nem is tudtam hirtelen, hogy mit szeretnék. Leginkább Lacira vágytam, de Peti farka olyan vastag volt, és úgy lüktetett, hogy komolyan megkívántam. Kérdőn Petire néztem, aki szintén tanácstalan volt. Mit meg nem adott volna, hogy belém mélyessze a faszát, de már mindannyian eltökéltük, hogy a végére érünk a játéknak, és láttam rajta, elbizonytalanodott. Mindketten tudtuk, hogy nem állta volna meg, és eszét vesztve telepumpálja a hüvelyemet, amint körbezárom vele a farkát. Végül bocsánatkérőn rámosolyogtam és azt súgtam a fülébe:
- Meg lesz a jutalmad, Csődör, amint megnyerem a játékot!
Bár már teljesen kitárulkoztunk egymás előtt, én mégis szinte szemlesütve pillantottam Lacira, aki diadalittasan közeledett felém, farka még az én nedveimtől csillogott.
- Gyere Lilla, mutasd meg nekem, milyen forró vagy belül!
- De csak nagyon lassan, mert elmegyek! - válaszoltam halkan, és mindent megadtam volna, hogy végre bennem legyen az a fantasztikus fasz! Hatalmas kihívásnak, lelki próbatételnek éltem meg, hogy ne menjek el, és a kéj, amit éreztem, míg fokról fokra belém hatolt, egyszerűen leírhatatlan. Háttal neki ültem bele a dárdájába, kezemmel irányítva a farkát, először a makkja csusszant be, itt pihentünk egy kicsit, majd lassan, teljesen elmerült bennem. Homorítottam a hátam, és éreztem, ahogy teljesen betölt, makkja a méhemet csókolja.
- Meg ne moccanj, te Drága! - mondtam csukott szemmel, lélegzetvisszafojtva Lacinak, vagy talán a farkának, már nem is tudom.
- Csak ha rosszalkodsz! - hangzott a válasz, és hogy nyomatékosítsa, hogy a hatalmában vagyok, megfeszítette a farkát bennem.
- AAAhhhhhhh!......... Teeee, ne csináld, mert rögtön elélvezek! - nyögtem, és valóban, csak azért úsztam meg megint az orgazmust, mert olyan hamar abbahagyta, pedig már indultak volna a kéjhullámok a mélyen kitöltött hüvelyemből.
Peti már bánta, hogy átengedett, bár azt is be kellett látnia, hogy nem bírta volna ki bennem, így jobb híján dobott a kockával, pechjére egy egyest.
- Kettessel nyertem volna! - bosszankodott.
- Asszongya: "Kérj meg valakit, hogy szopogassa a szerszámod!" Bárkit? Na jó, asszem én maradok a lányoknál! - húzta el a száját és Lacira nézett szemrehányóan a kártya megfogalmazása miatt. Laci erre óvatosan, nehogy a mozdulatot a hüvelyem is megérezze, megvonta a vállát, és azt felelte:
- Ugyan, Péter, a kártyát nem neked írtam, hanem bármely társaságnak. Ha a lányok paklijában volt ilyen kártya biszexuális hajlamokhoz, akkor úgy igazságos, ha a másik pakliban is megvan rá a lehetőség. - mondta, és a lányokra vonatkozó szövegnél rám vigyorgott.
- Majd adok én neked biszexuális hajlamot, te szájhős! - vágtam vissza, és jól megszorítottam hüvelyemmel a farkát, hátha kizökkentem vele az önuralmából. Ez azonban sajnos kétélű fegyvernek bizonyult, így gyorsan visszavonulót fújtam.
- Szóval én maradok a lányoknál! Pannit nem merem választani, mert azonnal elsülök! - vallotta be Peti.
- Kösz a bókot!
- Nórival hasonló a helyzet! - tette hozzá sietve. - Tehát Lilla maradt! - fordult hozzám.
- Nos, a helyzet az, hogy nem vállalhatom, mert egy ilyen élmény, hogy két farok van bennem egyszerre, a mostani állapotomban végleges lenne! - mondtam, de érezhető volt a hangomban, hogy azért utasítottam vissza, mert sértett, hogy csak mintegy maradékként választott engem, csak azért, mert az én nyelvtechnikámat tartotta a legkevésbé izgatónak,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 04. 27. vasárnap 08:01
Nem rossz
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:27
Egész jó.
#3 v-ir-a 2010. 12. 8. szerda 21:43
várom én is a folytatást
#2 fiesta14 2010. 12. 7. kedd 18:37
JÓÓÓ!!!! lehet folytatni.
#1 Törté-Net 2010. 12. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?