A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 5. rész - A motorcsónak

Már csak azért is megkísértem a sorsot, vajon most kit fog elém vezetni. Mikor elindult ez az egész nudizás itt a Dunánál, a fene sem gondolta, hogy ilyen sok kalandba csöppenek. Pedig most már elég sok aktus van a hátam mögött, és egyiket jobban élveztem, mint a másikat.
A nyár legmelegebb napja volt, mint utólag kiderült. Szerencsére a Duna közelsége enyhített a hőségen valamicskét, de még így is a napon pillanatok alatt leizzadt az ember. Nem is a napra feküdtem, hanem kerestem egy kis árnyékot a méretes nyárfák alatt. Nem volt senki a partszakaszon. Csak az volt a kérdés vajon lesz - e?
Valamiért jóval kevesebb vízitúrázó merte a vizet, mint a többi napon. Nem mintha zavart volna, csak feltűnt, hogy nem minden 5 percben húznak el előttem a csónakok, kenuk, kajakok. A hajóforgalom a szokásos volt, de mióta elkezdétk építeni az M0 - ás északi hídját, több teherhajó is megfordult erre.
A motorcsónak a semmiből tűnt fel. Egy őszes halántékú fickó vezette, lehetett vagy hatvanéves. Mellette két fiatal cicababa toplessben hevert a fedélzeten. Hogy honnan láttam? A bokrok között pont volt egy aprócska rés és nagytotálban láthattam a parttól alig pár méterre lebegő motorcsónakot. A lányok viháncoltak, az öregúr pedig szemmel láthatóan élvezte a fiatalok hancúrozását.
A csónak megállt, pont kikerültek a látóteremből, de azért még jól hallottam a csilingelő kacajokat és az öblös nevetést. Jó pár percig ficánkoltak a csónakban, majd történt valami. Egy csobbanás, valaki kapálódzni kezdett a vízben és segítségért kiabált. Azonnal felugrottam és kiszaladtam a partra. Nem érdekelt a meztelenségem, csak segíteni akartam. Mert én ilyen jó kisfiú vagyok. A két lány kétségbeesetten próbálta kihúzni a Dunába esett fickót, aki egyik karjával a víz felé nyúló lányok kezeit markolta. Nem volt a helyzet magaslatán, talán rosszul is lehetett, mindenesetre erre következtettem.
Egyből bementem a vízbe és nemsokára már közös erővel a fickót betettük a csónakba.
- Veszélyes ám a Duna - mondtam figyelmeztetően miközben lazán tempóztam a hűvös vízben és csorogtam lefelé a csónakkal együtt. hamar eltávolodtunk a parttól ahol a cuccom volt és ez kicsit aggasztani kezdett. Nem mintha olyan sokan járnának arra, de azért mégis ott vannak az irataim ésatöbbi.
- Tudom, véletlen balest történt - magyarázkodott az öreg, látszott rajta hogy már jobban van. - Nem jön fel egy kicsit? Ha már megmentett?
A cuccomra gondoltam, amely egyre messzebb került tőlem.
- De a cuccom ottmaradt a parton.
- Ne izguljon, mindjárt visszamegyünk érte.
A folyásiránnyal szemben úgyse jutottam volna sokra, és mikor a két szendének tűnő kislány harmatos melleire esett a pillantásom, döntöttem és felmásztam a luxus motorcsónakba.
- Ő Izi, ő meg Alinda - mutatott a fickó a két bájos lányra.
Mi tagadás tényleg bájosak voltak, mint két tojás. Négy barna cici, mind a nég csodálatosan formás, talán még sose találkoztam ennyire nekem tetsző mellekkel. A bimbók barnák és pont akkorák voltak, amekkorát a cici mérete elviselt. Csodálatosan rezegtek minden egyes kis mozdulatra. Az ágyékukat aprócska fehér francia bugyi fedte, látszott, hogy nem fürdeni jöttek a Dunára. A fehér csipke szegélyes bugyin nem látszott át semmi, de az enyhe vágás a két láb között azt sejtette, hogy az ajkakat semmiféle szőr nem fedi. A farkam is megmoccant és csak most esett le, hogy teljesen meztelen vagyok. Kicsit zavarba kerültem, de mikor láttam, hogy a két őzike lopva a férfiasságom felé kacsintgat, egyből magabiztosabb lettem.
- Hello - bemutatkozni is elfelejtettem,csak a köszönés maradt. Csak sóhajtani tudtam magamban, micsoda mázlista ez a fickó, két ilyen kedves aranyos lány társaságában múlathatja az időt.
- Nem kér egy italt? - kérdezte az öreg - Van itt minden! Konyak, whiskey, jager, amit csak akar.
Nem tudom illik - e ilyenkor elfogadni a felkínált italt, de elfogadtam.
- Egy jagert kérnék - mondtam.
Az öreg biccentett és Izi már el is indult, hogy teljesítse kívánságomat. Bárcsak minden kívánságomat így teljesítené Izi!
Közben visszatéptünk a partszakaszra ahol a baleset történt, az öreg lahorgonyzott, én pedig megkaptam az italomat, amit egy hajtásra ki is ittam.
- Gyakran járnak erre? - próbáltam beszélgetést kezdeményezni, hogy továbbra is a két üdeség közelében maradhassak.
- Nemigen, inkább a váci ágban mászkálunk. És maga?
- Ó, nekem itt van a törzshelyem - mosolyogtam
A két lány szembe ült velem a fehér bőrkanapén. Direkt nem tettem össze a lábam, hadd láthassák a csupasz farkam, amely az erotikus gondolatok hatására már kiheverte a hideg víz okozta traumát és visszanyerte rendes állapotát. Golyóim a bőrnek nyomódtak, a péniszem pedig mint az elefánt ormánya meredt előre, makkom éppen súrolta a kanapét. Szóval olyan állapotban volt, hogy bármikor merevedésnek indulhat. Szerencsére csak ha én akarom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 01. 14. kedd 15:39
Nagyon jó
#3 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:53
Nem rossz.
#2 tiborg 2010. 10. 15. péntek 05:16
Kisse bena az elozoekhez merve.
#1 Törté-Net 2009. 10. 22. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?