A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 4. rész - Az izomkolosszus és a barátnője

Egy pasas és egy csajszi feküdt meztelenül a parton, pont az "én helyemen". A srác izmosra kigyúrt teste mellett eltörpült a vékonyka lány. Mi legyen? A pasas nem túl bizalomgerjesztő, képes és csomót köt a farkamra ha csak rápillantok a barátnőjére. Nem szeretem a veszélyt, de most kivételesen nem futamodtam meg. Tisztes távolságban elkezdtem lecuccolni. Nem is tudom miért de hozzájuk fordultam.
- Bocs, nem zavarok, ha idetelepszem?
Először nem tudták mi a helyzet, de aztán a srác bólintott:
- Nem, persze, maradj nyugodtan.
Pont fordított reakció, mintha még örült is volna nekem. A csajszi is kipillantott a húshegyek közül, olyan plázacicás kinézete volt, kerek, feszes, valószínűleg szilikonos mellei agresszívan meredtek előre. Mikor lecsillapodtak a kedélyek és helyreállt a rend, levetkőztem és kifeküdtem a napra én is.
Nem láttam semmi csónakot, hajót a vízen, gondolom gyalog jöhettek. Kár hogy a fickó eltakarja előlem a szilikonos ciciket, igazán megnézném milyen egy szilikonos mell. Akár közelebbről is, de erről itt szó sem lehetett, egy ilyen hústoronnyal jobb nem kikezdeni mert még kavicsokat tömköd a makkom nyílásába és bedob a Dunába. Csendben meghúztam magam és csak lopva mertem feléjük pillantani. Mindketten hasaltak egy nagyobb pokrócon, fejük egymás felé. Turbékoltak. Milyen aranyosak így együtt:)
Nemsokára felálltak, bevonultak a vízbe. A pokrócon két extrém vadiúj mobiltelefon csillogott, meg egy naptejes flakon és fél liter kóla. Mi tagadás el kell ismernem, hogy a csajszit remek alakkal áldotta meg a sors. A mellei valószínűleg alapban formásak lehettek, de manapság divat a mellplasztika és így ő is betetettett magának egy kicsit. Csak annyit hogy a mellbimbók határozottan előre mutattak és a mell elvesztette természetes esését. Van akinek ez nem tetszik, de meg kell mondanom, nekem tetszett. Volt alakja, volt formája és a bimbók is tökéletesen barnán meredeztek a hideg vízben. A vékony csípő, a formás fenék, az izmos lábak mind arról tanúskodtak, hogy edzi magát. Lehet hogy egész nap csak ez a feladata, semmi más. A fickó büszke lehetett barátnője testére és ahogy nézem büszke is volt. Hej, ha egyszer a kezem közé kaphatnék egy ilyen testet! Mit érdekel hogy esetleg buta? Minek kell a szexhez agy?
A pasas kigyúrt bronzbarna félisten. Engem persze nem vonzott, de a csajszit valószínűleg elbűvölték a hatalmas izmok és élvezettel kapaszkodott a dudoródó bicepszekbe és hatalmas bikanyakba, miközben a vízben hancúroztak. A pasas többször könnyedén felemelte a lányt és megpörgette a víz felett, a merev mellek hűen követték a formás női testet. Szóval játszottak a vízben, talán 15 - 20 percet.
Mikor jöttek kifelé, akkor meg tudtam vizsgálni a lányt előröl is. Természetesen csupasz volt a lába között, csak egy vékony szőrcsík maradt mutatóba. A pasas is borotvált volt a szeméremrészén, de neki is egy pontosan ugyanolyan kis szőrcsík díszítette a hasát, mint barátnőjének. A két nem két tökéletes példánya mászott ki éppen a vízből és belegondoltam, milyen kis semmi testem van ehhez az izomkolosszushoz képest. De a lány foglalkoztatott inkább, tökéletesen barna testéről pergett lefelé a víz, kicsit didergett, de amint magára kapta a törölközött megnyugodott. Pár perc múlva már ismét feküdtek a napon azzal a különbséggel, hogy most a lány feküdt hozzám közelebb; barna, 2 dombbal tarkított sík mezők mögött barna hegyek.
Kicsit mérges voltam, irigykedtem az izmokra, a fickóra, hogy ilyen női test birtokosa. Remélem tud is vele mit kezdeni, kiélvezi, legelteti rajta a szemeit eleget és jól meg is dugja ha kell. Nem kell vele beszélgetni, csak jól el kell náspángolni a húsrúddal. Csak az a ciki, ha egy ilyen női test tulajdonosa nem szereti a szexet. De nem is tudom miért vagyok előítéletekkel teli, lehet hogy a csajszi egyáltalán nem buta.
Napoztunk tovább, én a kis porszem ennek a két félistennek az árnyékában, ők pedig teljesen elfeledkeztek rólam, magyarán le se szartak. Pedig milyen jó lett volna elkapni a csajszi egy - egy pillantását! De semmi, még csak felém se fordult. Ah, le van fosva az egész. De egyszerűen nem tudtam nem a csajt nézni! Vizslattam, és minél jobban nem vett rólam tudomást annál jobban bámultam.
A fickó a csaj felé fordult és rámosolygott. A csaj viszonozta a mosolyt majd végigsimogatta gondosan maníkűrözött körmeit a férfi csupasz, dagadó izmoktól egyenetlen mellkasán. Tisztára mint két turbékoló galamb. A kecses kéz lejjebb csúszott és valamit matatni kezdett a két test közti résben. Csak arra tudtam gondolni, hoyg talált ott egy hímtagot, és valószínűleg nem a mobiltelefonját nyomogatja látatlanban. A fickó arca egyelőre nem igazolta a sejtésemet, nyugodtan mosolygott tovább a lányra, súgdolództak, nevetgéltek.
De mégis történhett valami a mélyben, mert aprócska mocorgások kezdődtek a pokrócukon, a fickó kicsit hátrébb húzódott. Vajon miért? Naná hogy meredező hímvesszőnek kellett a hely.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 06. 17. kedd 21:36
Egész jó
#4 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:54
Nem rossz.
#3 tiborg 2010. 10. 15. péntek 04:48
Supert,de a 3. eddig a legjobb(nekem)
#2 sihupapi 2009. 12. 1. kedd 23:34
ilyenek is vannak.
#1 Törté-Net 2009. 10. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?