A+ A-

A főnököm felesége 3. rész

Amikor magához tért elárulta, hogy rég volt ekkora orgazmusa! Zoli jó ideje inkább csak spermazsáknak használja, keveset törődve az ő igényeivel.
- Tudod leginkább csak a melleimet szereti használni, amit nem bánok, de azért nem lenne baj, ha más részeimmel is foglalkozna. Néha ugyan tessék-lássék belém dugja a farkát, ha jó napja van még azt is kivárja, hogy valami kis orgazmusszerűséget is elérhessek, de általában magamnak kell gondoskodnom a saját orgazmusomról! Próbáltam rávenni a nyalásra de hallani sem akar róla. A seggemet is csak azért baszta meg egyszer, hogy eldicsekedhessen a haverjainak, hogy erre is hajlandó vagyok!
Miközben mesélt lusta mozdulatokkal verte a farkam. Élveztem amint a finom ujjaival masszírozza a férfiasságom.
- Ha Dóri nincs ott éltél volna a lehetőséggel?
- Bevallom őszintén igen. Majdnem így is éltem vele, de Dóri időben kapcsolt... És valahol megértem Zolit, ezeket a melleket vétek parlagon hagyni! - válaszoltam, közben finoman megtekergettem a bimbóit - áruld el nekem, hogy jutottatok el odáig, hogy a férjed ilyen természetesen ajánl fel téged a barátainak.
- Azért ez nem ilyen egyszerű! Amikor iszik és fel akar vágni valaki előtt akkor megteszi, de amúgy rettenetesen féltékeny, ha megtudná mi történt ma itt... Hát elképzelni sem tudom mi lenne!
- Szóval ezért nem akartad, hogy tudjon a képekről! Pedig a jakuzzis jelenet alapján azt hihetné az ember, hogy ti teljesen nyitott kapcsolatban éltek.
- Persze, szerinte amit szabad Jupiternek... Ő elég sokszor félremegy, de nekem hivatalosan csak azok a cseppek juthatnak amit a haverjai rámvernek. Én nem nyúlhatok hozzájuk bármennyire is kedvem támadna némelyik gusztusos faszhoz. Ha nagyon nagylelkű hangulatúra itta magát, akkor nagy kegyesen megengedi, hogy utána beletöröljék a farkukat a mellembe, de semmi több! Én meg oldjam meg egyedül ahogy tudom magamat! Szerencsére sokat dolgozik, így nem mindig kell egyedül gondoskodjak az orgazmusaimról!
- De hát hogy jutottatok el idáig?
- Az egyetem után ismertem meg. Átlagos vidéki lány voltam, aki próbált beilleszkedni a fővárosi miliőbe. Neki már akkor jó állása volt, halk szavú illedelmes fiúnak tűnt. Kicsit kérettem magam, aztán belementem egy randiba. Az illendőség kedvéért az első pár randin nem engedtem semmi komolyat, de aztán megtörtént a dolog. Szűz ugyan nem voltam, de nem sok tapasztalatom volt ezen a téren. Akkoriban sohasem találkoztunk úgy, hogy ivott volna, mindig elbűvölő volt, a szex is tökéletesnek tűnt számomra így szépen lassan teljesen beleszerelmesedtem. Rafináltan csinálta, egyre szélesítette a szexuális látókörömet, és egy szerelmes lány sok mindenre kapható.
Eleinte a részegen kitalált idiótaságai is inkább becsiccsentett kalandkeresésnek tűntek. Emlékszem az első ilyen alkalommal egy buliból hazafelé kitalálta, hogy szopjam le a taxiban. Mivel bennem is volt alkohol nem nagyon ellenkeztem, a pia ködén át úgy gondoltam, hogy nem lát hátra a sofőr, meg úgyis sötét van. Elővettem hát a farkát és dolgozni kezdtem rajta. Természetesen hangosan instruált! A taxis erre feloltotta a belső világítást és a tükörből végignézte az egészet. A végén még félre is állt, hogy ne kelljen megosztania a figyelmét a vezetés és a hátsó ülésen zajló események között. Erre Zoli egy komplett pornófilm jelenetet nyomatott le velem a taxiban. A vége az lett, hogy hanyatt fektetett a hátsó ülésen, pofozgatta az arcomat a faszával, nyalatta a zacskóját, majd befejezésképpen látványosan az arcomra élvezett. Nem is kellett fizetnünk a fuvarért! De én rettenetesen szégyelltem magam, és azzal vigasztalódtam, hogy a taxist soha életemben nem látom még egyszer. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan szexeltem, úgy hogy közben nézett is valaki.
Aztán egyre vadabb dolgokat talált ki, és én szó nélkül teljesítettem ezeket, sőt sokszor nagyon is élveztem! Többször szexeltünk utcán, néha bementem meglátogatni a munkahelyén, ilyenkor vagy a WC-ben rosszalkodtunk, vagy bemásztam az asztala alá és leszoptam. Nemcsak, hogy megszoktam ezeket a szituációkat, de rá is kaptam az ízére! Imádom a spermát - volt, hogy amikor a számba spriccelt én is elélveztem! De a veszélyes szituációk is nagyon fel tudnak pörgetni!
Mivel sosem voltam megelégedve a mellemmel, felajánlotta hogy csináltassam meg. Kapva kaptam az alkalmon, bár volt egy kis vita a méretből. Ő két számmal nagyobbat akart mint amit én szerettem volna, de belementem úgyis ő fizeti. Végül nem bántam meg, amint látod gyönyörűek lettek. Aztán megkérte a kezem és én igent mondtam. A néha előjövő hülyeségei mellett boldogan éltünk. Persze az esküvőre is hozta a formáját. Gondoltam, hogy tervez valamit, így nem nagyon lepődtem meg amikor pár perccel a templomba indulás előtt elkapott. Természetesen az esküvői ruhám a kérésére olyan volt, ami eléggé kihangsúlyozta a melleimet. Úgy ahogy voltam a szüzességet szimbolizáló fehér ruhában odatérdeltetett maga elé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.13 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Ulysses 2017. 03. 23. csütörtök 18:38
Továbbra is érdekes. Kíváncsi vagyok, lesz-e benne csavar, fordulat!
#13 feherfabia 2015. 09. 1. kedd 06:25
Nagyon jó!
#12 deajk2008 2015. 04. 18. szombat 16:18
nagyon szuper lett 10p... folytasd
#11 listike 2014. 02. 9. vasárnap 06:29
Nagyon tetszett.
#10 tomi19 2014. 01. 31. péntek 12:51
Csatlakozok az előttem szólóhoz tényleg király a sztori.
#9 sikamika 2014. 01. 28. kedd 23:52
KIRáLY smile
#8 sipospista 2014. 01. 28. kedd 12:03
szupar
#7 hairy_pussy 2014. 01. 27. hétfő 07:21
10p
#6 utazo 2014. 01. 27. hétfő 01:39
jo
#5 papi 2013. 10. 10. csütörtök 14:02
Folytasd!
#4 A57L 2013. 09. 2. hétfő 05:32
Nem rossz.
#3 joozsi 2012. 11. 18. vasárnap 03:38
Nincs folytatás?
#2 Rinaldo 2012. 03. 1. csütörtök 10:34
Nem semmi kis kurva.
#1 Törté-Net 2012. 03. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?