A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 3. rész - Vörös karmok

Izgalmas nyár volt, de még nem ért véget. Egyre gyakrabban jártam ki a Duna partjára, úgy látszik mindig akad valami kaland:). Na persze ez nem teljesen igaz, mert nemcsak azért jártam ki, de persze mondhatom, úgyse hiszitek el. A Duna hozzámnőtt, jellegzetes szaga beivódott az agyamba, néha már hiányzott, ahogy hiányzott a fák látványa és a kavicsok göröngyös felszíne is, a vízcsobogás halk moraja,a nyugalom. Huh, ez már túl költői, és ez nem illik a sztori tartalmához. Nos a lényeg, hogy hiányzott a Duna.
Aznap nagyon korán értem oda, semmi nem mozdult, meleg nap ígérkezett, bár az éjjeli viharok miatt a víz haragoszölden tajtékzott. De az égen semmi felhő, úgyhogy nem aggódtam. A nap épphogy felkelt, haloványan melegítő sugarai pont elég volt ahhoz, hogy ne fázzak a polómban. Csak ültem és néztem a vizet, szokásom szerint. Néha ugrott a hal, néha csicsergett valami madár, néha fújt a szél. Teljes csönd honolt ameddig a fül elhallott. Semmi nem zavarta meg az idillt, talán csak én voltam egyedül, aki nem illett a képbe.
A nap egyre feljebb mászott a tiszta égen, semmi nem zavarta unalmas körútját. Egyre jobban melegem lett és szépen sorban megszabadultam a ruháimtól, nemsokára már ismét meztelenül fetrengtem a parton. Most kivételesen hason feküdtem háttal a víznek. Elbóbiskoltam, arra riadtam, hogy a vízen beindul az élet. Ahogy mindig, most is evezősök özönlötték el az öreg folyót, és indultak szigetkerülésre, vagy csak egy rövidebb túrára. Szívesen követtem volna némelyik csónakot láthatatlanul, mert biztos tudnék jó pár pikáns sztorit rittyenteni. Mert, hogy voltak, az biztos. Pl ott van az a fiatal csaj az izmos csávójával, tuti lesz valami szex is egy elhagyatott partszakaszon, vagy ott van az a 40 - es félmeztelen nő a férjével; na ott is biztos lesz az evezésen kívül más is, ahogy elnézem azokat a melleket. Bár lehet, hogy ezeket a gondolatokat csak élénk fantáziám szülte és semmi ilyen nem fog történni. Ki tudja,ki tudja; a Dunapart biztos tudna mit mesélni:)
A gondolataim egyre sikamlósabb területre keveredtek és ezt a nemi szervem is jelezte. De most nem okozott gondot, hiszen csak nekipréselődött a kavicsoknak. Pecázni kezdtem, hátha történik valami. Na nem úgy pecázni mielőtt félreértenétek:), hanem egész egyszeruen kicsit szétnyitottam a lábam, így a vízen haladók ha akartak beláthattak a lábam közé és láthattak is valamit. Persze, hogyha csak akartak. De valószínuleg mindenki benézett, ki azért hogy botránkozzon, ki azért mert hajtotta a kíváncsiság. Arra már gondolni se mertem, valaki beizgul erre. Azaz persze ez volt minden vágyam, de hát maradjunk a valóságban. Bíztam benne, hogy jó csalit használok és talán lesz kapás. Na és nem egy fickó kapja be a horgot:). Hallottam az evezőcsapásokat a hátam mögött, némely egész közel haladt el - hehe, ennyire érdeklődőek az emberek? -, néha szinte alig hallható volt.
- Fiatalember, segítene kihúzni a csónakot a partra?
Felriadtam, úgy látszik megint elaludtam. Egy 55 év körüli nő hajolt felém és érintette meg finoman a vállam.
- Persze - tértem magamhoz pár másodperccel később. Felálltam és odamentem a csónakhoz. A kétszemélyes keelboat orrát épphogy megtartotta a kavics, a folyó erőszakosan próbálta meg elszakítani a parttól. Még pont időben kaptam el, és kihúztam a partra amennyire csak tudtam.
- Köszönöm.
- Szívesen, nincs mit - feleltem
A hölgy arányos testfelépítéssel rendelkezett, vörös göndör haja a válláig ért. Vérvörös körmökkel tarkított kezein több aranygyurut viselt, a csuklóin is legalább 2 karkötő csillogott, pont annyira volt sminkelve, hogy nem lehetett nem észrvenni. Amolyan "öregedem, de azért még nézzetek meg férfiak" típus. Világospiros fürdőruhában ácsorgott a parton, ami szerintem kifejezetten jól állt neki. Feneke már kissé megereszkedett, eh mindegy, szóval tudod milyen. Partnernője teljesen különbözött tőle, igazi szürke egér. Még aránylag formás mellei, amelyet egy fekete melltartó alá rejtett, sem tudta felborzolni a kedélyemet.
Visszamentem a helyemre és lefeküdtem.
- Nem haragszik ha idetelepszünk? - macerált újból
- Dehogy. - udvariaskodtam
5 méterre tőlem telepedtek le. Komótosan lepakoltak mindent, kirámoltak a csónakból és szépen elhelyezkedtek. Néha oda - odasandítottam rájuk, de biztos voltam benne, hogy ők nem nudista típusok. Én viszont nem fogok a kedvükért felöltözni. Ha zavarja őket, akkor odébbállnak. De nem történt semmi.
Közben jól megvizslattam a vöröshajút. Mi tagadás lehetne vele mit kezdeni, imádom ha lakozott körmök szántják végig a merev rudamat. A mellei belefolytak a piros melltartó felsőbe, mintha egy számmal kisebb lett volna, mint a szükséges. Kis túlsúly a fenekén és a combjain. Bőre barna, úgy látszik sokat napozik.
Azért kíváncsi lettem volna milyenek a bimbói, milyen lehet egy koros hölgynek a puncija? Vajon milyen a viszonya a szexszel? Csak egy szükséges dolognak tartja a normális házassághoz,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi
2014. 01. 14. kedd 15:38
Tetszik Válaszolok rá!
#5 A57L
2013. 11. 18. hétfő 04:54
Elég jó. Válaszolok rá!
#4 tiborg
2010. 10. 15. péntek 02:41
AEz a sztory egyre jobb!! Tovabb...tovabb...igy tovabb Válaszolok rá!
#3 Lemon Orange
2008. 11. 3. hétfő 17:32
És a második rész meg elveszett? Válaszolok rá!
#2 sihupapa
2008. 11. 3. hétfő 02:02
Nem rossz, tapasztalat szerzés. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2008. 11. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!