A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 7. rész - Ismét hárman

Most már elég sok tapasztalatot szereztem a szex terén, nem panaszkodhatom. Mikor elkezdtem ide kijárni fel sem merült bennem, hogy ekkor kalandokban lesz majd részem. De hát ilyen az élet és én nagyon örültem neki, hogy nem hagytam ki a kalandokat. Végigpörgettem a kellemes dugásokat, a két fiatal lányt, na meg azt a motorcsónakos szopást. Persze a masszőrlány se volt semmi. Az erotikus gondolatok hatására egyből merevedni kezdett a farkam és mivel senki nem volt körülöttem és nagy valószínűséggel nem is lesz, ezért már a kis ösvényen levetkőztem meztelenre és hagytam, hogy ficánkoló árbócom szabadon szárnyalhasson.
Himbilimbizett minden egyes lépésre, de nem érdekelt, marha jól éreztem magam. Gondolataim egyfolytában a puncikon jártak, ki akartam elégülni minél hamarabb, még akkor is ha magamnak kell magamon segíteni. Nah, mindjárt ott vagyok, és akkor végre segítek kínzó vágyaimon.
Azaz szerettem volna segíteni, de mikor kiléptem a partra megdöbbenve vettem tudomásul a két nőt a homokos fövényen. Egyből észrevettek és eléggé mulatságos lehettem amint teljesen meztelenül, álló farokkal kiléptem a fák mögül. Eszembe nem jutott, hogy találkozhatok itt valakivel. Szerencsére a vízen nem evezett senki, így csak a két szempár keresztüzében égtem. De nem fordultam vissza. Hadd lássák! Ők pedig leplezetlen kíváncsisággal néztek majd összesűgtak és kuncogni kezdtek.
Na, már csak ez kellett, kiröhögnek. Nem érdekel, akkor röhögjenek. Aztán ahogy közelebb értem, akkor vettem csak észre, hogy az egyik nő, az én kis masszőröm, aki nemrégiben egyszer már az egekbe repített. Mentem jobb kedvem lett, elmúlt az aggodalmam és még inkább megfeszítettem a rudamat, hadd álljon még peckesebben. Valószínűleg kellemes emléke maradt velem kapcsolatban, azért tért vissza, de vajon ki lehet a másik nő?
Csinos volt, határozottan csinos, csinosabb, mint a masszőrnőm. Fedetlen keblekkel ültek és óhatatlanul is végigsiklott a tekintetem a meztelen melleken. A masszőrnő súlyos mellei mellett aprócskának hatott társa cicije, de annál formásabbnak és feszesebbnek tűnt.
- Hello, hát újra itt? - kérdeztem örömmel, miközben odértem melléjük és leültem. Farkam továbbra is meredezett, bár valamit már vesztett a keménységéből. A két nő azért még oda - odasandított az ágyékomra.
- Szia, igen, sőt még elhoztam az egyik barátnőmet is... ő itt Edit - mutatta be a partnerét.
- Szia Edit.
- Hello
- Újra nudizni akarsz? - érdeklődtem - Látom, már szereztél egy kis színt.
- Hát ha nem is nudizni, de legalább napozni. Igencsak megtetszett a környék. De a múltkor hiába vártalak -
- Mikor?
- Pont két hete.
- Hát akkor sajna más dolgom akadt.
Tovább beszélgettünk, lassan farkam is visszatért az eredeti, lankadt állapotába. Edit is hamar bekapcsolódott a közvetlen beszélgetésbe. Mindenről folyt a téma, nemcsak a szexről és a meztelenségről. Bár jó lett volna ha csak a szexről beszélgetünk, de egyszerűen mindenféle más is szóba került.
- Meséltem Editnek milyen jól elszórakoztunk a múltkor.
- Nocsak, nocsak... - próbáltam leplezni a hirtelen jött zavaromat. Mert érdekes módon a pőreségem nem zavart, de ez egy kicsit igen.
- Csak nem ezért jöttetek ide?
- Hát nemcsak... ezért. De - mondta és megsimogatta péniszemet - jó lenne megismételni.
- Rajtam nem fog múlni - és elmeséltem nekik, hogy mennyire fel voltam spannolva amíg idefelé jöttem.
Tovább simogatta a farkamat, nem erőszakosan, tényleg csak simogatta, néha - néha keze bekalandozott a heréimhez, de nem volt benne semmi izgató jelleg. Ennek ellenére azért merevedni kezdtem, de sikerült kordában tartani a vágyamat és így csak félmerev állapotig jutottam el. Makkom már kicsúszott a bőrkupak alól, de a pénisz továbbra is görbén meredt előre.
Aztán a nudizásra és a Dunára terelődött a szó. Kiderült, hogy Edit szokott a Dunán meztelenkedni, a férjével gyakran keresnek fel elhagyatott partokat és ott napoznak.
- Férj? - kérdeztem értetlenül - És akkor mit keresel itt? Egy meztelen férfi társaságában?
- Ah, férj, ez amolyan nyitott kapcsolat - legyintett - A szex az szabad!
- A múltkor is találkoztam itt egy párral, akik szintén nyitott kapcsolatban éltek... A csajszi azt mondta hogy így akkor és azzal szexszel akivel akar, és mégsincs belőle vita. Ennek ellenére szereti a párját.
- Hát valahogy úgy - bólintott Edit
- De én ezt nem értem, ha van párod akkor minek kell másik ember farka?
- A változatosság. Egyszerűen besokallsz egy idő után a saját párodtól, és kell a frissítés.
- Például én?
- Például te - mosolygott rám és megsimogatta a combomat.
A barátnője eközben tovább simogatta a lábam közét és figyelte miről beszélünk. A péniszem is lassan teljesen merev lett, hiába csinálta finoman, és gyengéden. Mikor érezte hogy merevedek ő is intenzívebben kezdte mozgatni rajtam a kezét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 16:16
Mind a 7 részkítűnő 7 szer 10 pontot érő.
#3 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:55
Nagyon jó.
#2 tiborg 2010. 10. 16. szombat 05:20
AZ egesz sztory(1-7resz)kituno,elvezetes es szorakoztato.Jo lenne, ha igy lehetne.....
#1 Törté-Net 2009. 11. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?