A+ A-

Ha a Dunapart mesélni tudna 6. rész - A masszázs

Hej, azok a múltkori gyönyörű puncik, Izi és Alinda, hogy mikről maradtam le! De az öreg faszi kérlelhetetlenül és udvariatlanul elutasított így nem tehettem semmit. Az erőszak nagyon távol áll tőlem. De mindegy, az orális élmény jó sokáig felejthetetlen marad, az biztos! Most nincs túl jó idő, fúj a szél, és a napsütés se zavartalan, de legalább így maradhatok a napon.
Miközben lassan ballagtam lefelé a megszokott helyem irányába , egy fiatal nőt értem utol, lehetett vagy 30 éves, a vállára akasztott strandtáska nem hagyott kétséget afelől, hogy ő is a Dunapartra megy, talán éppen oda, ahova én tartok. Megvizsgáltam hátulról: formás lábak, nem mondhatni hogy nagyon barnák lettek volna, úgy látszik ritkán szokta magát átadni a napsütésnek. Pedig nem tűnt fehér bőrűnek, sötétbarna, hosszú haja volt, amiből most nem sok látszott, hiszen összefogta egy virágos hajkapoccsal; fején virágos sapkácskát viselt, gondolom a nap ellen. Felül egy könnyű, fehér top takarta testét , a bikini, vagy melltartó pántjai jól kivehetőek voltak a vékony anyag alatt. Feneke kicsit méretes, de azért izgalmas volt nézni, amint járja fel - le táncát a lépések hatására.
Én egy poló, illetve rövidnadrágban caplattam mögötte. Gondolom meghallotta a lépéseimet, de nem fordult hátra, úgy látszik nem nagyon izgatta ki lépked mögötte. Már épp le akartam előzni, amikor egy zsebkendő esett ki a starndtáskájának nem eléggé gondosan lecipzárazott részéből.
- Hopp - hajoltam le.
Megfordult.
- Ez kiesett - mondtam
- Köszi.
Együtt mentünk tovább a part felé.
- Gyakran jársz ide? - tudakoltam
- Á nem, csak most. Még sosem voltam itt.
- Ahhoz képest egész jól ismered a járást - bókoltam.
- Ez nem ismeret kérdése. Erre van a Duna, erre van az ösvény is. - magyarázta komolyan - Én pedig csak az ösvényt követem.
- És csak így egyedül?
- Hát igen.
- Nem félsz?
- Mitől?
- Pl a mutagatós bácsiktól.
Elnevette magát.
- Itt?
- Igen, errefelé sok mutogatós bácsi van.
- Honnan tudod, talán te is az vagy? - kérdezte
- Szerinted én bácsi vagyok?
- Hát bácsinak nem bácsi, de azért még mutogatós lehetsz.
- Hát nem... bár attól függ mi számít mutogatásnak...
- Pl ha megállsz itt a bokorban, elémugrasz és mutogatod a farkadat.
- És ha valaki mondjuk pucéran napozik, az mutogatás?
- Nem
- Phű.. - sóhajtottam
- Miért ez a nagy sóhaj, csak nem szoktál pucéran napozni?
- De, szoktam.
- Az nem mutogatás, megnyugodhatsz.
- Remek.
Le is értünk a partra, a Duna kicsit lejjebb húzódott, széles, apró kavicsos fövényt hagyva maga mögött.
- És ide szoktál járni? - érdeklődött
- Igen. Inkább ide, mint a nudistastrandra. Ott egyből homokosnak néznek ha kimegyek egyedül. Itt viszont nincs a kutya se.
Elhallgattam előle, hogy azért elég sokan megfordulnak errefelé:)
- Na tetszik? - kérdeztem
- Egész jó. Tényleg nincs itt senki
- Ezért jó ez a hely, ráadásul a Dunában még fürödni is lehet. Igaz, hidegebb mint a Balaton, és folyik, de elviselhető.
Hamar lecuccoltunk, de tovább beszélgettünk. Tekintettel rá, nem szabadultam meg azonnal minden ruhámtól, az úszónadrágom rajtam maradt. A nap sütött ugyan, de a szél és az égen időnként átvonuló felhők miatt nem volt túl meleg. Ő is levette a topját és rövidnadrágját és nemsokára ott ült mellettem bikiniben. Méghozzá hófehér bikiniben. Még seosem volt szerencsém ilyen fürdőruhához, és csak sajnálhatom. Ugyanis ez a fehér anyag elég sokat engedett látni a szemnek. Vagy lehet, hogy csak a fantáziám volt túl élénk? Eddig nem is tűnt fel, hogy milyen nagy mellek társaságába kerültem, de most igen:) A fehér bikini eltakarta ugyan a cickók nagy részét, de a szél megtette haátását és két apró dudor jelezte, hol is helyezkedhetnek el a mellbimbók. Hát nem tagadom nem hagyott hidegen a látvány. Bárcsak ne lenne ott az a fehér cucc.
A lába közét is természetesen megvizslattam a beszélgetés közben. A bikinialsó oldalt, a csípőnél megkötős fajta volt és a két vékony pánt vadítóan nézett ki. Mintha bármelyik pillanatban elengedhetne az a laza kis masni. És akkor feltárulhatna előttem az ágyék a puncival. A masni azonban kitartott így be kellett érnem letakart punci látványával.
Tovább beszélgettünk, kiderült egy s más róla is meg rólam is. Főiskolás, nemrég kezdte el, úgyhogy most tanul. Na meg persze dolgozik is és éli a szinglik jó/rossz életét. Panaszkodott, hogy nem talál rendes pasit magának, de aztán kiderült hogy tulajdonképpen nem is akar. Én is elmeséltem magánéletemnek azta részét, amit fontosnak tartottam.
- Bekennéd a hátam? - kérdezte.
Ilyen csak a filmekben és erotikus sztorikban történik, hogy a szép hölgy a kanos fickót megkéri, hogy naptejjel kenje be a hátát. És most velem is. Nem vagyok masszírozógép, nem is szeretek masszírozni, de ezt természetesen nem hagyhattam ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 berher 2018. 01. 23. kedd 06:45
Jó dolog a zöldben szexelni. Nekem tetszik!
#6 papi 2014. 01. 14. kedd 15:39
Nagyon jó
#5 A57L 2013. 11. 18. hétfő 04:54
Jó írás.
#4 tiborg 2010. 10. 15. péntek 08:59
Ez jol lett leiva,vissza ertunk az izgi "katyuba".
#3 Zoli bácsi 2009. 11. 5. csütörtök 23:18
Kedves East West!
Egy kicsit a végénél tényleg valami gond lehetett nálad, vagy csak én nem tudok a sorok között olvasni. De ezt leszámítva nagyon tetszett. 10pont
#2 Tüse 2009. 11. 2. hétfő 08:47
Nem tudom, lehet hogy csak nekem tűnik úgy de olyan érzésem van a végével, mintha írás közben csengetett volna a póstás és gyorsan elküldted.
#1 Törté-Net 2009. 11. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?