A+ A-

Suzette 6. fejezet

Egy szép nyári napon Suzette-nek az az ötlete támadt, hogy menjenek ki valahová a szabadba, ott érdekesebb és izgatóbb lesz a dolog. Beleegyeztek. Kirándultak Párizs mellé, egy kis elzárt erdőrészbe. Ott levetkőztek és élvezték a szabad természetben a szerelem örömeit. Éppen a legkedvesebb figurájukat élvezték, ami abból állt, hogy Pierre egyiküket hátulról kefélte, a másikat meg nyalta, amikor valaki rájuk szólt. Egy erkölcsrendészeti detektív volt. Nagyon nagy zavarban voltak. A detektív igazoltatni akarta őket. Ekkor Suzette anyaszült mezítelenül a detektív elé ment és kedveskedve megsimogatta az arcát. A detektív nyakig elvörösödött. Suzette csak erre várt. Kigombolta a férfi nadrágját és kivette a farkát. És ekkor előkerült a világ legnagyobb detektívfarka.
Mind a hárman felkiáltottak a meglepő látványra, s ekkor már a detektív sem tétovázott. Megragadta és leteperte Suzette-et és a következő pillanatban már hallani lehetett Suzette sikolyát, mikor a hatalmas farok tövig beleszaladt. Azonban nem volt veszélyes a dolog. Remekül élvezték mind a ketten, és azután négyesben folytatták estig a szeretkezést.
Pierre így élt még fél évet a két nővel, amikor is egy kellemetlen ügyből kifolyólag el kellett hagynia Párizst, hogy oda csak jó pár év múlva térjen vissza.
A két lány sajnálkozott, siratták Pierre-t, azonban csakhamar megvigasztalódtak a detektívvel, aki azon a bizonyos napon a barátjuk lett. Vele folytatták hármasban azt, amit Pierre-rel abbahagytak, azzal a különbséggel, hogy egyik sem engedte fenékbe dugni magát a detektívvel, mert ahhoz igen nagy a szegény fiú farka.
Négy év múlt el. Pierre két nappal ezelőtt érkezett Párizsba. Négy keserves évet töltött Afrikában, anyagi ügyeinek elintézésére és tisztázására utazott el. Míg távol volt, a lakását volt inasa negyedévenként felkereste, és az esetleges ügyeket elintézte. Nagyritkán levelet is váltottak egymással; egyébként Pierre teljesen elzárkózottan élt, a munkába temetkezve.
Végre négy év után sikerült rendezni dolgait, helyrehozni elhanyagolt ügyeit, s most ismét itthon volt.
Az első napot élete kényelmessé tételének szentelte, kedve szerint berendezkedett. Megállapodott egy asszonnyal, aki takarítani járt hozzá. A második nap róni kezdte a város utcáit, ismerkedett Párizzsal. A harmadik napon lement egy földalatti állomásra, és cél nélkül ült be az egyik vonatba, csak a csavargás és a ballagás kedvéért.
A vonat megindult, az állomások egymást követték, és lassan megtelt a kocsi. Pierre a helyét régen átadta, és most a tömegben szorongott. Egyszer meglepődött, úgy érezte, mintha valaki a nadrágja zsebébe akarna nyúlni, a kéz lassan nyomakodott be a zsebbe. Érezte, hogy finom és kicsi, tipikus zsebtolvaj kéz. A következő pillanatban viszont úgy meglepődött, hogy majdnem felkiáltott, mert a kéz egyenesen, határozottan nyúlt a zseb vásznán át a farkáért, azt megmarkolva simogatta. Később meglátta a kéz tulajdonosát, felkiáltott, és máris a karjaiba kapta Suzette-et, mivel ő volt a merénylő. Viharosan összecsókolóztak és ölelkeztek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 06:16
Számomra nagyon unalmas volt.
#6 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 06:34
Egész jó!
#5 papi 2014. 05. 23. péntek 17:34
Elmegy
#4 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:26
Nem olyan vészes.
#3 Pontifex 2009. 09. 4. péntek 13:16
Lehet,hogy az még satnyább,mint ez az öt és a szerző úgy érezte,azt már mégse'?!
#2 asura 2009. 09. 4. péntek 12:09
Az 5-dik részt hiányolom.
#1 Törté-Net 2009. 09. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?