A+ A-

Suzette 3. fejezet

A fürdő után ismét egymás mellett feküdtek; cigarettázva, iszogatva beszélgetni kezdtek. Pierre megkérte Suzette - et, hogy mesélje el, hogyan történt, hogy nem ő volt az első férfi az életében, azaz hogyan veszítette el a szüzességét. Suzette nevetni kezdett, megsimogatta Pierre - t, kényelmesen hozzábújt és mesélni kezdett.
- Tudod - kezdte mondókáját - , apám elég gazdag ember, hatalmas házat vettünk, renge - teg személyzettel. Egy szép tavaszi reggelen, talán másfél éve, felébredtem arra a zajra, amit az ablakredőny felhúzása okozott. Szememet egyelőre becsukva tartottam, mert bántotta az erős fény, és vártam csendben, mikor csukódik az ajtó, ami az inas távozását jelentette volna. Azonban semmi nem hallatszott, azaz valami mégis, halk, alig hallható lihegés. Nem mertem a szememet egészen kinyitni, mozdulni sem, csak a szempilláim alól lestem ki. Olyan látványnak lettem azonban tanúja, amire majdnem kizökkentem a rég megszokott nyugalmamból, és csak önuralmamnak köszönhettem, hogy nem mozdultam. Jackson, az inas állt szorosan mellettem, kidülledt szemekkel meredt az ágyamra, és kép - zeld, a nadrágjából kiállt valami húsdarab, melyen a bőrt lázasan, hihetetlen gyorsaság - gal le és fel húzogatta, majd egyszerre felhördült, valami kicseppent. Egy csepp a com - bomra is esett. Azután Jackson letörölte az ágy oldaláról az áruló foltot és kisietett. Mozdulni sem tudtam, úgy felizgatott, lenyűgözött a látvány. Lassan felnéztem, és ekkor láttam, hogy alvás közben lecsúszott rólam a paplan. A hálóingem a hasam fölé került, és ott feküdtem széttárt lábakkal. A lábam között ott volt szinte a kirakatban a még csak éppen pelyhesedő puncikám. Ez hozta izgalomba Jacksont, és ezért követte el azt a játé - kot, amit akkor nem tudtam, hogy mi is volt, csak sejtettem, és valami izgatót éreztem. Olyannyira, hogy önkéntelenül simogatni kezdtem puncikámat, majd határozottan ját - szani kezdtem a csiklómmal, míg én is ki nem elégültem.
Másnap reggel mindent ugyanúgy rendeztem, mint előző nap volt, és vártam Jacksont. Végre jött. Úgy tettem, mintha aludtam volna, de szempillám alól lestem; felhúzta a re - dőnyt, és lassan az ágyam felé jött. Amikor a közelembe ért, a szemével majd fölfalt. Ott állt az ágyam előtt, mereven nézett, nem az arcomat, inkább a puncikámat, én meg a nadrágját lestem. Egyszer csak látom, hogy dudorodik ki a nadrág. Én is izgalomba jöt - tem, de nem mozdultam.
Ekkor Jackson lassan, szinte észrevehetetlenül megsimogatta a karomat, hasamat, a kis szőrzetet és a puncimat is. Én ezt nem bírtam ki, és egy kicsit megmozdultam. Abban a pillanatban elkapta a kezét, és feszülten figyelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 12. 10. vasárnap 06:29
Tényleg lehetett volna részletesebb.
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:34
Nem rossz
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:37
Nem rossz.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:24
Elég rövid lett.
#1 Törté-Net 2009. 08. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?