A+ A-

Suzette 2. fejezet

Pierre nyugtalanul töltötte az éjszakát; állandóan maga előtt látta Suzette bájos arcát, formás kis melleit; érezte testének melegét, és szinte hallotta sóhajait. Alig várta, hogy elmúljon az éjszaka, és eljöjjön a másnap délután.
Pierre a Champs Élisée-n lakott egy magányos villában, melyet nagybátyjától örökölt. Idegesen nézegette óráját, szaporán szívta cigarettáját, és már az a keserű gondolat ütötte meg szívét, hogy Suzette talán becsapta, amikor diszkréten megszólalt a csengő.
Pierre mint az őrült rohant át a ház előtti kis kerten ajtót nyitni. Suzette állt a kapuban. Pierre földbe gyökerezett lábakkal állt és bambán bámult: Egy hódítóan elegáns jelensé-get látott. Suzette, aki végre megunta a bamba bámészkodást, nevetve kérdezte:
- Talán nem akarsz beengedni? - Pierre, mint egy álomittas ocsúdott fel erre a mondatra, és mintha eszét vesztette volna, berántotta Suzette-t a kertbe. Suzette még mindig neve-tett, és jóleső érzéssel könyvelte el a férfi meglepetését, csodálatát, mely szépségének és tökéletességének szólt. Pierre végül is magához tért, és karján vezette be Suzette-et a házba. Itt viszont Suzette-et érte meglepetés, oly nagyon elegánsan és mégis puhán volt berendezve a lakás. A tulajdonos kifinomult ízlését tolmácsolta a szemlélőnek. Pierre a kis szalonba vezette Suzette-et, ahol egy sarokasztalon remekül összeállított uzsonna várt rájuk.
Suzette letette kalapját, és mosolygó szemeivel Pierre-re nézett. Pierre karjába kapta és vadul csókolni kezdte, Suzette visszaadta a csókokat, majd nevetve siklott ki a férfi kar-jaiból, mondván, hogy tönkreteszi a ruháját. Pierre azt ajánlotta, hogy vesse le, ezen az-tán mindketten nevetni kezdtek. Azután remek hangulatban ültek az asztal mellé, és meguzsonnáztak.
Uzsonna után cigarettára gyújtottak, de ezt már a hatalmas díványon szívták el. Pierre nem maradt sokáig tétlen, annyira izgatta a lány, hogy alig tudott uralkodni magán. Suzette játékosan ellenkezett vele, ami még jobban ingerelte. Mikor aztán Suzette is iz-galomba jött, vetkőzni kezdett. Lassan lehúzta ruháját, kombinéját, és ott állt Pierre előtt vágyainak hercegnője; egy melltartó, harisnya, piciny nadrág, és cipő volt rajta.
Pierre eszét vesztve esett neki, csókolta, ahol érte. Ezután levetette Suzette cipőjét, haris-nyáját; minden egyes mozdulatot csók követett. Eközben Suzette örömmel kacarászott, sikongatott; élvezte a férfi mohó vágyakozását és azt, hogy egy csodálatos délutánnak néz elébe.
Pierre egy ügyes mozdulattal legombolta a melltartót, mely alól kibuggyantak Suzette kicsiny, formás mellecskéi; mellbimbói lándzsaként meredtek előre. Pierre teljesen el-vesztette a fejét, harapni, szopni kezdte a melleket. Eközben Suzette sem maradt tétlen, és Pierre házikabátja alá nyúlva játszadozni kezdett a farkával és zacskójával. Simogatta, becézgette ujjaival Pierre farkát, gyengéden markolászta a herezacskót, míg végül Pierre vad hörgéssel az extázis közepette elélvezett. De Pierre nem pihent meg egy percre sem. Igaz, hogy ő pillanatnyilag kielégült, de ott tartotta kezében Suzette remegő testét. Egy határozott mozdulattal lerántotta Suzette nadrágocskáját, és most teljes szépségében ott pompázott előtte a hőn áhított test. Kimeredt szemekkel itta magába ezt a pompás képet. Aztán felemelte és a díványra fektette. Pierre ott térdelt Suzette mellett, csókolta mindenütt, ahol érte, lassan-lassan haladva vágyai céljához, Suzette puncijához. Végül is elérte, szétnyitotta Suzette combjait. Az eléje táruló látvány már maga is annyira izgató volt, hogy ismét érezte férfiassága jelentkezését, farka megmerevedett, azután belecsókolt Suzette puncijába. Eszeveszetten nyalni kezdte, először engedve vágyainak, szinte ész nélkül, de később megnyugodott, és most már céltudatosan folytatta. Suzette nyögdécselt, sóhajtozott, a férfi fejét simogatta és odanyomta puncijához. Rendkívül jól esett neki a nyalás, és Pierre nyelvének minden egyes mozdulata újabb és újabb gyönyört jelentett. Lassan emelgetni kezdte kis fenekét, ezzel irányítva Pierre nyelvét, mintegy odatálalva azt a részt, amelyet nyalatni akart.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 10. vasárnap 06:26
Kedves kis történet. A szövegszerkesztőben ki kellett volna kapcsolni az elválasztás funkciót, mert hülyén néznek ki a szétválasztott szavak a sor közepén.
#5 feherfabia 2016. 06. 2. csütörtök 07:00
Tetszett!
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:33
Tetszik
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:37
Egész jó.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:24
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2009. 07. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?