A+ A-

Suzette 5. fejezet

Ezt a délutánt még sok másik követte. Pierre rafinált szerelmi művész volt, mégis ő tanult Suzette-től. Például rájött arra is - mikor Suzette felhívta a figyelmét rá -, hogy milyen izgató tükörben szeretkezni.
Majd egy alkalommal Suzette azt kérdezte:
- Hol a farkad? - Pierre először azt kérdezte:
- Hát nem érzed?
- De igen, te buta, de erre azt kell válaszolni, hogy a picsádban!
És lassan azt is megtanulta, hogy az is különlegesen izgató valami, ha aktus közben a legszemérmetlenebb disznóságokat mondják. Végigcsinálták a legkülönbözőbb figurákat, ami csak létezik a szerelemben. Egy alkalommal Suzette a következő kijelentést tette:
- Szeretnék neked valami ajándékot adni, valami olyat, amire vágysz. Szerzek neked egy igazi szűz leánykát, hogy beteljesüljön a vágyad.
Pierre először csak nevetett, de aztán komolyan kezdett beszélni a dologról.
- No és ki lenne az? - kérdezte.
- Az unokatestvérem. Egy évvel idősebb nálam, de nem olyan romlott, mint én. Férfikéz még nem is érintette a punciját, sőt még nem is látták. Őt hozom fel neked.
Egy délután meg is jelent Suzette a vendéggel. Pierre meglepetten fogadta, nem akarta elhinni a dolgot. És még jobban meglepődött, mikor Suzette-nek azt mondta az unokanővére:
- De hiszen azt mondtad, hogy az egyik barátnődhöz megyünk!
- Úgy van. Pierre a barátnőm és a barátom is egy személyben - majd Pierre-hez fordult: - Íme, elhoztam neked, keféld meg!
Suzette nem adott időt gondolkodásra:
- Gyerünk, Pierre, fogd meg és vidd a szobádba, mert elszalad.
Juliette csak szeretett volna kívül lenni az ajtón, de már késő volt, Suzette belecsimpaszkodott, és Pierre is megfogta és bevezette a védekező leányt. Pierre, aki egyébként kifogástalan úriember volt, látta Suzette izgalmát, kéjes izgalomba jött, elvesztette eszét.
Juliette kapálózott, védekezett, de nem bírt velük. Pierre és Suzette a díványra dobták. Suzette lefogta a karját, ránehezedett a fejére, felsőtestére. Pierre azonnal felrántotta Juliette szoknyáját és máris eléje tárult a két gyönyörű, csodaszép, hosszú comb. Halványkék kis nadrág fedte Juliette punciját. Pierre szaggatni kezdte a nadrágocskát, mellyel igen nehezen boldogult az összeszorított combok miatt. Juliette erősen védekezett, mikor Pierre-nek sikerült letépni a kis nadrágot. Remegő kezekkel de ott volt a célnál, majd erélyes mozdulattal szétfeszítette Juliette lábait, közéje feküdve nyalogatni kezdte a remegő puncit. Juliette lassan lecsillapodott, látta, hogy nincs menekvés, de a szokatlan és jó nyalás is hatott rá. Nem bírta sokáig, hamar hatalmas sikongatásokkal elélvezett. Suzette vele együtt élvezett, és ő is sikongatott:
- Pierre! Pierre-kém! Keféld már meg, ne kíméld! - Pierre-nek nem kellett a biztatás, hatalmas lendülettel vetette magát Juliette lábai közé. Abban a pillanatban ott volt Suzette is, és beigazította Pierre farkát. Pierre még egy pillanatot várt, nézte Juliette-et, aki szemét behunyva várta sorsát. Pierre megcsókolta, és egy hatalmas lökéssel szétrepesztette Juliette szűzhártyáját, és nyomta be tövig a farkét. Juliette sikongatott, Suzette pedig egész közelről, kimeredt szemekkel leste, hogy jár ki-be a hatalmas dugattyú a bársonyos hüvelyben, amely egy kicsit vérzett. Pierre érezte, mint feszíti szét az engedelmesen táguló falat, és élvezte, hogy bejutott a farka a szűz területre, a nagyon forró kis punciba.
Juliette már nem sikoltozott, hanem élvezett. Élvezte az ismeretlen csodát, a még soha nem érzett kéjes érzést és engedelmesen viszonozta Pierre lökéseit. Ott feküdt Juliette égő, rózsás arccal, zavartan, lihegve. Pierre gyengéd szeretettel csókolgatta a zavart arcokat. Végül is elvonultak külön-külön a fürdőbe. A vérzés nem volt veszélyes, Suzette eltakarította nyomait, hogy mire Juliette előjött, már nem látszott semmi.
Nagy zavarban volt Juliette, de Suzette és Pierre ügyesen és hamar átsegítették zavarán, és pár perc múlva már felszabadultan nevettek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 06:20
Nekem ez nem jött be.
#5 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 06:30
tetszett!
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:35
Egész jó
#3 A57L 2013. 11. 22. péntek 05:38
Elég jó.
#2 genius33 2013. 01. 16. szerda 08:26
Aranyos.
#1 Törté-Net 2009. 09. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?