A+ A-

Suzette 7. fejezet

Fényűzően berendezett varietéhelyiségbe jutottak, melynek színpadát kör alakban vette körül a szigorúan elkülönített, magas mellvédű húsz páholy. Mindegyik egy kis szeparé volt. Rejtett zenekar szolgáltatta a zenét. A páholyok tele voltak. Pár perc múlva kezdődött az előadás. A konferáló bejelentette az első számot, az eleven rulettet. Pierre a két nő között ült. A függöny felment. A színpadra harminchat remek alakú, csinos nő szaladt be. Csak egy pici melltartó és egy rövid szoknya volt rajtuk, más semmi, nadrág sem. Felálltak egy nagy kört képezve, úgy, hogy mindegyik nő a kör közepe felé nézett. Derékban meghajoltak, ekkor vált láthatóvá, hogy mindegyik hátán egy nagy szám van, egytől harminchatig.
Megjelent egy krupié, és kihirdette, hogy lehet tenni, mire nagy nevetés volt a válasz. De mindenki fogadott, Pierre egy bronzbarna, 21-es számot viselő nőre. Ezután bejött egy meztelen néger, hatalmas, meredt farokkal. A játékszabályok értelmében odament az egyik nőhöz, és belenyomta a farkát. Csak egyet volt szabad löknie. Azután sorban ment mindegyikhez. Nagyon izgató látvány volt. A közönség lélegzetvisszafojtva figyelte az akciót. Suzette és Juliette szoknyája alatt eltűnt Pierre keze, de ugyanez volt a kép a többi páholyban is.
Lassan a néger kezdett tűzbe jönni. Látszott rajta, hogy lökései mind gyakoribbak és nagyobbak lettek, és sebesen ugrott az egyik nőtől a másikhoz. Egyiknél aztán megállt, eszeveszett gyorsasággal nyomta be farkát és máris rikoltozott, üvöltött, ahogy élvezett; többet nem mozdult sehova. Az alatta álló vörös hajú nő halk nyöszörgéssel adta tudtul, hogy a néger vadul dolgozik. A számnak vége lett. Győzött a 21-es, Pierre megkapta a díját. Kis szünet következett.
Ezután egy meztelen, akrobatikus házaspár csodálatos szerelmi táncot, mámort táncolt el. Olyan ügyesen mozogtak, hogy a férfi farka mindig betalált a kis punciba. Végül egy mozgó, vonagló tömeggé váltak, és hallhatóan élveztek.
Ismét egy néger, egy hatalmas, izmos emberpéldány következett, egy még hatalmasabb farokkal. megállt a színpad közepén, és szemlélgetni kezdte a jelen lévő nőket. Nagy, fehér szemgolyói kitágultak, megmerevedtek, mikor megpillantotta Suzette-et. Minden szem őket leste. Suzette viszonozta a pillantást. A néger lassan himbálni kezdte a testét, szemét le nem véve Suzette-ről. Pierre meglepetten nézett Suzette-re, aki különös extázisba jött. Mereven előre hajolt a széken, és úgy figyelte a négert.
Pierre ott tartotta kezét Suzette punciján, de nem mozdította, Suzette viszont görcsösen fogta Pierre farkát. A néger lassan lihegni kezdett - Suzette vele együtt. Combjait össze-összerántotta és kéjesen nyöszörgött, egyszer csak a néger felordított, és hatalmas, lökésszerű mozdulatot tett a farkával, magasan, messze lövellte az ondót. Elélvezett anélkül, hogy hozzányúlt volna a farkához. Suzette szintén elélvezett. Pierre érezte a görcsös rángatózást, hallotta a lihegését és keze vizes lett a nedvező puncitól. Suzette hátrahanyatlott.
A közönség tombolt. A legképtelenebb szavak repkedtek a levegőben. Felbomlott a rend és vad orgia tört ki minden páholyban. A jelenetnek vége lett, majd kivonultak. Juliette is akkor élvezett el Pierre ölében.
Ezzel vége lett a műsornak. Lassan megindultak kifelé. Kint ismét Suzette vette át az irányítást, mondván Pierre-nek, hogy most egy magánvillába mennek szórakozni.
Két utcával lejjebb egy szép, nagy parkos villába tértek be. A hölgyeket ismerősként, a férfit pedig előzékenyen fogadták. A férj építési vállalkozó, nagyon gazdag, felesége erősen szexepiles nő volt; nem valami feltűnő szépség, de lényegében izgató valaki. Nagy társaság volt együtt, vagy 15 férfi, és körülbelül ugyanannyi nő.
Éppen a büfét rohamozták meg, vígan falatoztak, ettek, ittak, Pierre is csatlakozott hozzájuk. Nemsokára a házigazda bejelentette, hogy kezdődik a kártyaparti. Erre hatalmas üdvrivalgással mindenki átrohant a kártyaszobába, ahol egy hatalmas asztal köré ültek, puha, mély fotelekbe. Valaki adni kezdte a bankot, és máris megindult a játék. Pierre az arcokat nézte. Az egyik tétnél Suzette kijelentette, hogy a szoknyája a tét. Pierre meglepődött, és várta a folytatást, hogy mi lesz. Hangos örömujjongás volt a tömeg válasza, és Suzette pár perc múlva szoknya nélkül ült, kis kombinéban. Nemsokára más nőkkel is hasonló eset történt, sőt a férfiakkal is. Így ment ez tovább. Suzette-en már nem volt semmi, csak a kis bugyija, s akkor ismét veszített. Boldog tulajdonosának, egy nyurga férfinek nem sokkal később át is adta, és ott ült anyaszült meztelenül. Kigubbadt szemek nézték formás testét és szőrtelen punciját. Juliette is csak egy kis nadrágban üldögélt már, csakúgy, mint a többi nő. A férfiak nagy része már le volt vetkőzve, pénz már nem is volt az asztalon. Juliette osztott, kezében volt a lap és bemondta, amit mindenki várt: a teste a tét. Ezt a tétet egy másik nő is bemondta. Az egyik férfi lapot kért, és tartotta a tétet, nyert is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 12. 11. hétfő 06:26
Nem bánom, hogy VÉGE!
#5 feherfabia 2016. 06. 5. vasárnap 06:42
Nagyon jó!
#4 papi 2014. 05. 23. péntek 17:36
Nem rossz
#3 genius33 2012. 08. 8. szerda 12:30
nyes
#2 Hétpettyes bogár 2009. 09. 15. kedd 10:40
Az utolsó négybetűs szó volt a legjobb benne.
#1 Törté-Net 2009. 09. 15. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?