A+ A-

Nyári vakáció 5. rész - Tizenöt év múlva 2. fejezet

Kedves olvasóm! A főcím kicsit megtévesztőnek tűnhet s nem tagadom, hogy vele, az elsődleges célom, a kontinuitás jelzése volt, a korábbi történeteimmel. Szándékom szerint ez egy hosszabb novella-folyam lesz, amiben bizony vissza-vissza köszönnek, így vagy úgy a múlt történései. Remélem az a stílus, amit az első három részben,úgy tűnik kedveltetek, továbbra is találkozik majd tetszésetekkel.(Talán még csiszolnom is sikerül rajta?)
Az úton hazafelé mindketten mély hallgatásba burkolóztunk. Szorongattuk egymás kezét s a hallottak jártak az eszünkben. Kezdett derengeni, hogy a "felső tízezerbeli"társaságban miért is váltott ki akkora érdeklődést - talán izgalmat - hugicám kutatási témája. Mindezidáig úgy gondoltam a mi kis "privát kapcsolatunkra", mint a világon talán egyedülálló dologra, ami ugyan lehet, hogy valakikkel még előfordulhatott, de azért afféle különlegesség, aminek előfordulási valószínűsége csak ezrelékekben fejezhető ki. Még akkor is csak a személyes érintettségre gyanakodtam, amikor hugi ezt a témát választotta kutatásai tárgyának. Szinte fejbe ütött, amikor Márk elővezette a saját történetét. Lehet, hogy ez ügyben még sok meglepetés fog érni?!
Hazaértünk és még mindig szó nélkül léptünk be az ajtón, csak miután betettük magunk mögött, öleltük át egymást. Hugi a szemembe nézett és csókra nyújtotta az ajkát.
Vetkőzni kezdtünk.
- Te! Én még mindig, Mark történetének hatása alatt vagyok.
- Bizony én is. Most még erősebben érzem, milyen jó, hogy vagy nekem - válaszoltam.
- Csak, mert én sokkal rámenősebb voltam, no meg az a "kilenc hónapi gyakorlás", tudod mielőtt a világra jöttünk volna - karolta át ruhátlan derekamat.
Gyorsan zuhanyoztunk és halálos fáradtan bebújtunk az ágyba. Hugi befészkelte magát az ölembe s mikor átkaroltam, csak annyit suttogott - de jó itt, veled!
Másnap reggel.
Kipihenten, viszonylag korán ébredtem. Az éjszaka folyamán kedvesem melle valahogy a kezembe keveredett. No gondoltam, az bizony jó helyen van, és finoman játszani kezdtem vele. Mindig csodáltam hibátlan alakját, lágy feszességét, érzékenységét. Az izgalom első és csalhatatlan jele, a két gyönyörű bimbó keményre feszülése volt huginál. A simizés hatása már meg is mutatkozott, mindkettő szinte átszúrta a tenyeremet - fokozva persze, az én reggeli vágyamat is. Hugi is elárulta magát, mert határozottan hozzám dörzsölte finomságos popsiját. Lassan, még mindig csukott szemekkel, a hátára fordult. Azonnal kihasználtam a lehetőséget és az egyik bimbócskát gyengéden a számba vettem s ajkammal, nyelvemmel morzsolgatni kezdtem. Kisvártatva nagyot sóhajtott s fél karral, magához szorított. Az egész helyzet eszembe juttatta, azt a bizonyos első alkalmat, amikor besurrantam hozzá.
- Te most az én rossz kicsi babám vagy - suttogta, ugyanúgy, mint akkor.
- Most mit fogsz csinálni - folytatta s nekem eszembe jutott a korabeli válasz.
- Várj kicsit, mindjárt meglátod - azzal lassan a combjai közé csúsztam.
Arcomat imádott puncijához dörzsöltem - isteni illat, ezt nem lehet unni. Azonnal felcsaptak bennem a vágy lángjai s vissza kellett magamat fogni, nehogy az enyémért cserébe, elrontsam az ő örömét. Lázasan csókolgattam bársonyos combtövét, amitől az ő teste is remegni kezdett. Meg kell kóstolnom, újra meg újra. Nyelvem az ígéret földjének kapuján kopogtatott a bebocsátásért. Persze, az elutasítás legkisebb jelét sem tapasztalván, bátran megindult a gyönyörök kapuján át. Szembe találta magát a vágy óceánjával. S ezt most bizony, nem csak átvitt értelemben gondolom. Hugim Bartolini-mirigye igen csak termelékenyen működött s tökéletes olajozást biztosított péniszem virgonckodásához. De most még csak a "kulináris" élvezeteknél tartottam s ízlelő-bimbóim közvetítették agyamnak, az endorfin és a tesztoszteron termeléséhez szükséges üzeneteket. Habzsoltam, hugi punciját s az első orgazmusa nem is váratott sokat magára.(Alighanem, edzenem kell, mert még néhány hasonló cselekedet s nyak-törötten élem tovább életem - bizony nem kívánom abbahagyni hugi ilyen irányú kényeztetését - tehát edzenem kell a nyakizmomat)
Most viszont, a másik "menekülési utat" választottam. Fölé támaszkodtam s most már, a másik, vágytól feszülő testrészemmel kéredzkedtem be a csodák barlangjába s minő meglepetés, megint nem találtam ellenállásra. Mit is beszélek ellenállásról, amikor vákuumként szippantott magába s lábaival fenekem sarkallva, préselt a legteljesebb mélységébe. Pillanatokig levegőt sem kaptam, mozdulni sem tudtam, olyan erősen szorított magához-magába. Üvegesedő tekintete jelezte újabb gyönyöre épülését. Szinte mozdulatlanul szorongtunk - miközben édes(és éhes) puncija pulzálva fejte farkamat s hajszolt mindkettőnket az orgazmus felé. Még, egyszer sem éreztem a gyönyör ilyen fokát, ahogy most a kéj megütött. Szinte kívül kerültem önmagamon és láttam gyönyörben vonagló testemet, amint erőtlenül az imádott testre zuhant. Hugi körmei a derekamat szántották s csak távolról hallottam extatikus hörgését. Azután csend. Úgy éreztem mozdulni sem tudok s hugi is látszólag élettelenül hevert alattam.
Nem tudom mennyi idő telt el, amíg tudatom visszatért s csak azt érzékeltem, hogy húgom szemébe tekintve, egyfajta "én vagyok az Isten" érzése hatalmasodott el rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.04 pont (211 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#27 feherfabia 2016. 05. 7. szombat 07:48
Nagyon jò
#26 zsuzsika 2014. 10. 13. hétfő 11:22
Jó.
#25 listike 2014. 01. 24. péntek 07:53
Nagyon tetszik.
#24 A57L 2013. 08. 21. szerda 03:51
Elég jó.
#23 nedudkki 2009. 09. 28. hétfő 17:58
Ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne.Próbálkozom is talán az ötössel a lottón!
#22 nedudkki 2009. 09. 28. hétfő 17:56
Ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne.Próbálkozom is talán az ötössel a lottón!
#21 nedudkki 2009. 09. 28. hétfő 17:55
Ha minden kívánságom ilyen gyorsan teljesülne.Próbálkozom is talán az ötössel a lottón!
#20 nedudkki 2009. 09. 27. vasárnap 21:05
Jöhetne a folytatás!
#19 XXIII.István 2009. 09. 25. péntek 20:37
OK.Vettem!
#18 XXIII.István 2009. 09. 25. péntek 20:36
OK.Vettem!
#17 Zsazsa 33 2009. 09. 25. péntek 09:40
Tali? Oktogon, grill, én leszek a kék T betű!
#16 XXIII.István 2009. 09. 24. csütörtök 13:10
Ne becsüld eleve alá a képességeidet!Kitalálom,hogy hogyan segíthetek.
#15 Zsazsa 33 2009. 09. 23. szerda 20:06
Á, ahhoz több tehetség kellene, de Te használhatnád.
#14 XXIII.István 2009. 09. 23. szerda 07:17
Nagyjából húszezer interjúból áll az anyag,ami a birtokomba jutott de ennek a fele gyakorlatilag nem használható különböző okokból.A többi viszont...
Zsazsa,miért nem írod meg a történeted?
#13 Zsazsa 33 2009. 09. 22. kedd 23:29
Mekkora az az anyag, hány interjúból válogatsz? Izgatja a fantáziám. Lehet, hogy én is tudnék neked mesélni érdekes dolgokat.
#12 XXIII.István 2009. 09. 22. kedd 00:27
Hallo bogárka!Szívesen teljesíteném a kívánságodat,de nem tehetem - ennek elsősorban jogi akadályai vannak - sorry.
#11 Hétpettyes bogár 2009. 09. 21. hétfő 09:34
Huuuuuuuuuú de szívesen elolvasnám azt a kutatási anyagot amiről az első résznél írtál.Nem akarod elküldeni?
#10 fiesta14 2009. 09. 18. péntek 18:25
nagyon jó! téma *5 de kicsit lehett volna tagolni az irást ugy áttekinthetőbb nem olyan tömör,de igy bejön nekem.várom a folytatást
#9 Ati 2009. 09. 16. szerda 01:31
Én azt nem értem ,hogy ez a sorozat hogy lessz mindig gyengébb.Bár azt sem hogy kerülte el a Lezáratlan családi ügyeket?!
#8 Caligula 2009. 09. 15. kedd 08:43
Te Jani!Te nyilvánosságra hoztál egy problémát, nevezetesen azt,hogy bizonyos típusú írásoktól lekonyul a farkad.Az én tapasztalatom szerint két esetben szükséges,hogy egy férfi farka felálljon,ha auto vagy ha heteroszexuális tevékenységet akar folytatni(magyarán,ha maszturbálni vagy,ha kefélni akar).Kizárásos alapon,kefélés közben olvasni vagy olvasás közben kefélni minimum aggályos dolog.Marad tehát a maszturbációs szándék.(Mondjuk, én még az erotikus irodalmat sem feltétlenül ebből a célból olvasom - talán ez már kiderült a korábbi megszólalásaimból is - ezért engem az sem zavar,ha valami írástól lekonyulna,amennyiben egyébként az jó!)Te viszont ország-világ számára közzétetted,hogy neked gáz,ha az egy írás elolvasásától lekonyul.Én igazán csak jó-indulattal - mivel egyéb tanulmányaimból ismerem a fiziológiai összefüggéseket - próbáltam tanácsot adni Neked.Persze,ha ez téged sért, akár vissza is vonhatom - de engedd meg nekem,hogy továbbra se' reiszolás céljából látogassam ezt az oldalt.
Amúgy pedig maximálisan egyetértek azzal,hogy a véleményünk szabad - de ne légy már annyira balliberális,hogy ezt kizárólag magadra vonatkoztatod - ugyan, hadd legyen már az én véleményem is szabad!
Köszönöm előre is: Caligula!