A+ A-

Ó, azok a mellek...! 6. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
"Mi lenne, ha gondoskodnék róla, hogy Jack soha többé ne leselkedjen a testvére után, mégpedig a legkisebb családi botrány kirobbanása nélkül?"
"De hogyan?"
"Ehhez csak meg kell bíznod bennem..."
Ez a beszélgetés három napja hangzott el Ellen néni és köztem. Bár maga az általános elképzelés már formát öltött ördögi agyamban, a terv végrehajtásához még szükségem volt a kedvező körülmények megteremtésére. Ez idő alatt, ki nem mondott megegyezésünknek megfelelően Ellen néni tartózkodott attól, hogy akár húszéves fiát, Jacket, akár két évvel fiatalabb lányát Katyt kérdőre vonja gyanítható vérfertőző játékaik miatt, vagy egyáltalán megpróbálja rajtakapni a srácot húga fertelmes molesztálásán.
Az igazság persze az volt, hogy ők ketten kéjesen etyepetyéltek az éjszaka leple alatt, melyről nemcsak tudomásom volt, de magam is szemtanúja lehettem a dolognak. Azt aztán végképp nem sejtette a néném, hogy a valóságban mi történt köztük. A gyönyörű az volt benne, hogy egyszer én is részese, sőt okozója lehettem fickós unokatestvérem orgazmusának. Szépséghibája pedig, hogy ezzel csak szítottam köztük a bűnös szenvedélyt, mert Katy, mivel nem láthatta arcom, azt hitte, hogy saját bátyja lopja be neki a lompost másodszor is azon az éjszakán, de sajnos az egészről csak én tudhattam.
A hab a tortán, hogy talán a legszerencsésebb 18 éves fickóként a Földön, kedves és kívánatos néném is magamévá tettem, és ezzel drága barátom, talán a Te elismerésed is kivívtam. Vagy csupán összezavartalak? Nos, kedves olvasóm, ideje felvenni a hihetetlen események fonalát! Célom az, hogy Katyt másodszor is megkufircoljam, mégpedig nemcsak tudtával, de vágyódó beleegyezésével is!
A megfelelő idő kivárása tervem valóra váltásához kínzó pillanatok egész sorát okozta számomra. Az elmúlt két estén alvást színlelve kellett tűrnöm, hogy Jack kiosonjon mellőlem a közös szobából, hogy 20-30 perc múlva újra visszatérjen. Természetesen a köztes időt kuzinom ágyában töltötte. Közben nemcsak a féltékenység gyötört, de a farkam is állt rendesen, mert tudtam, hogy a srác saját húga jótékony segítségével elégült ki újra és újra. Hátborzongató volt cinkosukként átélnem ezeket a perceket. Annak tudata, hogy milyen gyönyöröket rejt unokatesóm ágyéka - nem is beszélve fenségesen nagyszerű kebleinek tapintásáról -, sírásig korbácsolta csupasz vágyam.
Gyógyírként talán csak azt vehetném számításba, hogy közben újra szerencsém volt néném öléhez is. Tegnap, mikor pár órára újra kettesben találtuk magunkat a házban, Ellen szerét ejtette annak, hogy beszámoljon róla, járt a patikában az esemény utáni tabletták ügyében. Elmondta, hogy két tablettát szerzett, melyeket pár óra különbséggel kell bevennie, hogy együttlétünknek (kétszer mentem el benne) még véletlenül se legyen semmiféle nem kívánt következménye. Mikor ezeket magyarázta, még hozzá akarta tenni, hogy, "Jobban kellett volna vigyáznunk." Egy freudi elszólás következtében ez így sikerült: "Jobban kell majd vigyáznunk."
Azonnal felkaptam a fejem a jövőbeli eshetőségekre gondolva, sőt a biztonság kedvéért még rá is kérdeztem. Csak elpirult, és lenézett maga elé. Így hát további időt nem vesztegetve, hozzáléptem és átkarolva őt a nyakába fészkeltem az arcom. Átfont karjaival, és ölelésünk csakhamar eldöntetlen nyelvcsatába torkolott.
Ezt pedig hamarost követte ruházatunk sietős megbontása, és lehanyatlásunk a nappali kellős közepére. Nagy örömömre és meglepetésemre néném haladéktalanul meglovagolta pucér testem, és golyóim kéjes morzsolgatása közben magába irányította meglehetős farkam.
Fel-le mozogva rajtam, kedvesen rám mosolygott, "Igen Tommy drágám, valóban nagyon kell most vigyáznunk. Szólj majd kérlek, ha jó lesz neked kicsim, rendben?"
"Oké," vigyorogtam a szemébe nézve.
Az egész dolog váratlansága, s az, hogy újra farkamon éreztem ennek a tiltott puncinak az ismerős szorítását, siettette végzetem. Mindazonáltal sikeresen toldottuk meg az akciót pár extra perccel: mikor nyögésemmel jeleztem, hogy közel a beteljesülés, Ellen fürgén lecsúszott rólam, hogy pár pillanatig élvezettel és reménykedve bámulja vágytól fénylő farkam, majd újra visszafogadott magába, miután elhárítottam a közeli orgazmus veszélyét. Ezt három-négyszer eljátszottuk, mire magában is feltörni vágyott az élvezés hulláma, s a végső pillanatban felkiálthattam, "Ez az, most!"
Ellen néni éppen jókor szakította meg közösülésünket, hogy ütemet sem vesztve, áldozatkészen verje tovább mindkét kezével besegítve egymástól nedves farkam, hangos biztatás közben, "Ez az, fiú!", s a fehér ondószökőkút kisvártatva működésbe lépett, néhány erős lökéssel pumpálva magából a nedűt. Miután befejeztem, kuncogva törölgettük egymás testét, újabb és újabb nyomait keresve váratlan együttlétünknek. Örömmel nyugtáztam, hogy a korábbi esetektől eltérően Ellen néni nem jegyezte meg, hogy ez az alkalom volt az utolsó.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 09. 6. kedd 11:43
nagyon jó lett folytasd 10p...
#8 feherfabia 2016. 02. 3. szerda 06:43
Közepes!
#7 listike 2015. 02. 10. kedd 17:03
Nem rossz.
#6 A57L 2013. 07. 3. szerda 04:51
Eddig bejött.
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 12:51
Nagyon jó.
#4 Ati 2009. 03. 24. kedd 06:34
Tessék folytatni de gyorsan!!!!
#3 pita 2009. 03. 23. hétfő 14:48
nekem is bejött és várom a fojtatást
#2 Teknősbika 2009. 03. 23. hétfő 02:47
ez most kicsit rövid, de tetszik
#1 Törté-Net 2009. 03. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?