A+ A-

Ó, azok a mellek...! 5. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
Hosszú, csendes pillanatok teltek el, mire nénikém újra megszólalt, "Tom?"
"Igen?"
"Miért találtam meg az alsód Katy szobájában ma reggel?"
A szavak gyenge visszhangot vertek a fürdőszoba falain, s válasz nélkül haltak el. Bár a nő, aki útjukra bocsátotta őket, egy karnyújtásra állt előttem, hangja valahogy mégis távolinak tetszett, mintha egy alagúton át érkezett volna hozzám, mert a sebesen verő szívemből induló vér hangosan dobolt a fülemben.
Csak bámultam rá.
Az asszonyt, aki kimondta ezeket a szavakat Ellennek hívták, és egészen eddig a reggelig az én nyájas, templomba járó nagynéném volt. De minden változni látszott annak fényében, hogy hagyta magát megkefélni a fürdőszobai pulton, ahol még nem száradtak fel tócsába gyűlt nedveink. Mindketten meztelenek voltunk, szeretnivaló néném, egy kisportolt, és meglepően vonzó negyvenes nő, és jómagam, Tom Lenovo, az ő ruganyos és felhevült 18 éves unokaöccse.
Ellen éppen befejezte tisztálkodását a vécén ülve, ahol a spermám igyekezett kipurgálni hüvelyéből, már amennyire lehetett. Péniszem szűnni nem akaró pulzálása elmúlóban, ami biztos jele volt annak, hogy valóban belőlem robbant ki az imént az a jókora éles sorozat.
Átkaroltuk, és gyengéden simogattuk egymást utána. Szerelmet éreztem iránta, s ezt meg is mondtam neki. Különös, megmagyarázhatatlan érzés volt, de tényleg így gondoltam. Ő is hasonlóképpen vallott érzéseiről, és annak ellenére, hogy épp az imént követtük el a vérfertőzés bűnét, éreztem, hogy a máskor is jószívű és gondoskodó néném által használt szavak most valódi tartalommal telnek meg.
"Tom?"
Megrebbent a szemem. Választ várt tőlem. Kipirult arcát vizsgáltam, amelyen még ragyogtak a parányi verejtékcseppek a pár perce általam okozott orgazmusának köszönhetően. Érdekesnek könyveltem el magamban, hogy nem vádolt, és egyáltalán nem tűnt mérgesnek. Sokatmondó volt az is, hogy a kérdés nem az aktus előtt, hanem UTÁNA hangzott el. Mindazonáltal, vagy még inkább össze kellett szednem a gondolataimat, úgyhogy egyelőre csak némi időhúzásra tellett tőlem.
"Az alsóm?"
"Igen. A boxered. Katy hálószobájában találtam meg ma reggel." Hangja nyugodt volt, egyszerűen csak tájékoztatott. Mintha azt mondta volna, "A zoknidat betettem a fiókba."
"Az én alsógatyám?" értetlenkedtem újra. Igyekeztem úgy tenni, mint aki igen töri a fejét a dolgon, hátha ezzel elleplezem előtte valódi rémületem és félelmem attól, hogy napvilágra kerülhet, amit 18 éves kuzinommal tegnap éjszaka műveltem. És én még azon aggódtam korábban, vajon Katy sejthet-e valamit arról, hogy a másodjára benne járt farok nem szeretett bátyjához tartozik, hanem hozzám, ehhez képest most az én pucér nénikém szembesít a tegnapi tilalmas légyottal.
Vagy talán mégsem?
Merthogy rövidke visszakérdezésem után, ahogy értetlenkedve próbáltam a holmi rejtélyes feltűnésére magyarázatot találni, Ellen nénikém is elbizonytalanodott, és szemöldökét összevonva studírozott. "Úgy érted, nem a tiéd az alsó, Tom?" kérdezte.
Nem voltam rá képes, hogy kimondjam az egyszerű szócskát, "nem", és kifejezetten hazudjak neki, csak mint aki nem nagyon tudja mire vélni a dolgot, lassan ingattam a fejem.
Nénikém szeme erre elkerekedett. "Ó, nem!" Maga elé nézve láthatóan nagyon gondolkodóba esett. Észrevettem, hogy komoly tépelődése ellenére elmereng a szemébe ötlő péniszemen, ami a koitusz friss emlékeképpen olykor-olykor még elcsöppentette magát. Nem voltam bizonyos benne, hogy egyáltalán tudatosodott benne, mit lát, de mikor az egyik ondócsepp padlót fogott, megnyalta a száját. Aztán felnézett rám, és így szólt, "Ó, Tom, azt hiszem, valami szörnyű dolog történik itt."
Tudtam, hogy nem arról beszél, ami kettőnk között történt; mostanra úgy tűnt, az egész 'unokaöcs és nagynéni kefélnek' ügy már nem téma számára, bár még mindig teljesen meztelenül álltunk egymással szemben a fürdőszobában. Azonban egyelőre nem voltam egészen biztos benne, milyen 'szörnyű dolog' van készülőben.
"Mi a baj, Ellen néni?" kérdeztem ostobán.
Felém lépett, és kezét könnyedén a mellkasomra helyezte. Közelebb hajolt, s mikor megszólalt, suttogva beszélt, holott egyedül voltunk a házban. "Azt hiszem... szerintem Jacknek talán... valami ügye lehet Katyvel."
"Valami ügye?"
Bólintott. "Úgy gondolom... hát, valami rosszban sántikálhat, mert ha az a nadrág nem a tiéd, csak Jacké lehet."
Hirtelen felfogtam, milyen vágányra terelődtek a gondolatai. Ellen néni eredeti kérdése az alsógatyáról (mely természetesen az enyém volt) a legszánalmasabb választ váltotta ki belőlem, amit csak egy gyerek felelhet, ha egy felnőtt rajta kapja valamin. A néném azt kérdezte, miért volt a boxerem Katy szobájában, amire csak ostobán reagáltam, de egy a millióhoz volt az esélye annak, hogy erre készpénznek veszi, hogy a gatya NEM az enyém.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (135 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2016. 02. 3. szerda 06:28
Nagyon jó!
#11 listike 2015. 02. 10. kedd 12:54
Egyre csak fokozódik a feszültség.
#10 A57L 2013. 07. 3. szerda 04:51
Továbbra is jó.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 20:31
Marha jó.
#8 fuck89 2011. 03. 9. szerda 00:25
Nagyon tetszik wink nyes
#7 Ati 2009. 03. 19. csütörtök 21:36
Egyre jobb HOL A 7.??????
#6 Wanda 2009. 03. 19. csütörtök 15:39
Úgy látszik, nagyon sok történet van a "csőben", mert február 9-én elküldtem már a 7. részt is.
#5 Lali 2009. 03. 19. csütörtök 11:21
uhhh

jöhetne már a folytatás!
#4 Craig 2009. 03. 18. szerda 22:01
Imádom a konspirációkat.
#3 sihupapa 2009. 03. 17. kedd 18:47
egyre jobb
#2 pita 2009. 03. 16. hétfő 14:48
jó várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2009. 03. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?