A+ A-

Apuci pici lánya, avagy egy kiskirálylány móresre tanítása 3. rész

Barnabás megadóan közelebb lépett és végre kiszabadította a termetes melleket a piros babydoll szorításából, majd kezelésbe vette őket. Markába szorított egyet - egyet, simogatni, nyomogatni és gyömöszölni kezdte őket. Sándor fallosza már újra állt, de magának kezdte húzogatni, hiszen tudta, a terep most fiájé. Barnabás kidugta nyelvét és erotikusan hozzáérintette Amanda kulcscsontjához, majd onnan körözött lefelé, át a kemény, rózsaszín bimbójú melleket, keresztül a sima, lapos hason, egészen addig, amíg a szeméremdombon lévő kis szőrhöz nem érkezett. Játékosan meghúzta, amire Amanda csípője is felemelkedett, szája halvány mosolyra húzódott. Játékosság, érzéki szenvedély ide vagy oda, nem bírt magával.
Itt ez a srác a barna hajával, fekete szemével, kidolgozott izomzatával és hatalmas kígyójával, amit pár perccel ezelőtt meg is ízlelhetett. És itt van ő, aki egy éttermi vacsora helyett bébiszittereket kapott, fegyelmet, erőszakot, ami már a vágy égető izgalmával keveredett. Kezét az öv szorítása már nem bántotta, így szabadon mozogva két kezébe vette Barnabás fejét, arcához húzta és odaadóan, szenvedélyesen megcsókolta. Ekkor Barna lenyúlt Amanda sima lábai közé, és lassan, óvatosan levette a színes, szorító csatot, majd a földre dobta. Barnabás barátságosan és kaján vigyorral az arcán megérintette a piros pöttyökkel tarkított, vérbő, érzékeny területet. Amanda sikongatva rúgkapálni szeretett volna és hisztizni, ahogy eddig mindig tette, de olyannyira kifárasztották, hogy már csak egy fogai közül kiszaladt felszisszenésre volt ereje. Barnabás élvezte, hogy elérte a célját, bejött a terve.
A cica nedvesedése ismét hihetetlen rekordokat döntött, egy újabb cseppecske hagyta el a lába közét, ezzel figyelmeztetve Barnát, hogy ne feledkezzen el arról a bizonyos tangáról sem.
Erővel, két kezével húzta szét Amanda erősen nedvedző ajkait és közben folyamatosan figyelte a szőke baba arcának rezdüléseit. Látszott rajta minden, hogy kegyetlenül fájt neki az összes érintése odalent, de ott volt a feszítő vágy is, ami miatt nem mert mozdulni, csak némán, bekötött szemmel várt és várt. Barnabás kiránthatta volna egy mozdulattal a fehérneműt, ezzel megszabadítva az érzékeny terület sajgató, izgató érzésétől, de nem tette. Egyszerűen imádta kínozni. Megragadott középső ujjával a lányban egy nagyobb csipkés részt, és lassan, finoman húzta kifelé, a karján közben patakzott a pulzáló punciból áradó nedű. Amandát úgy simogatta belülről a gömbbé formált anyag, hogy vonaglani kezdett a gyönyörtől. Barna még ezt sem adta meg neki. Miért is hagyta volna? Szemtelen volt, neveletlen és ezen változtatni kell vagy kiélvezni a helyzetet. Utóbbit választotta. Erővel letolta csípőjét a matracra és nem izgatta tovább, hanem egy nagy rántással kitépte a csajból a tangáját. Amanda szorosan összezárta lábait, puha, de meggyötört, piros barackjai összeértek, egyszerűen nem bírták már ezt a kiképzést. Remegve omlott vissza a matracra és meglepően hangos zokogásba kezdett. Barnabás talán ezt élvezte a legeslegjobban.
Finoman kikötötte a szemét takaró nyakkendőt, hogy lássa a teljes arcát. Amanda a megalázottságtól és a patakzó könnyektől nem nézett ura szemébe. Barnabás mégis látni akarta azt a szempárt, és állánál fogva maga felé fordította a puha arcot. Azokban a hatalmas, csillogó, kék szemekben olyan utálat tükröződött, ami Barnabás számára teljesen érthetetlen volt. A lány ajka megduzzadt, orcái kipirosodtak, egész teste remegett a sírástól.
- Miért? Mondd, miért teszed ezt velem? - kérdezte Barna.
- Én vagyok, aki visszatartottam a vágyaimat, csak miattad. Ha akartam volna, bele is élvezhettem volna a szájacskádba! - azzal végigsimított a húsos, pink ajkakon.
Sándor rezzenéstelen arccal nézte a matracot, amin fia egy félidegen, szőke szépségre dől, Barnabás erekciója Amanda combján volt. A fiú imádta, ahogy zokog a lány. Erővel összecsípte melleit, hátulról megpaskolta a kipirosodott, kerek fenekét és mocskos dolgokat nyögött a fülébe. Nem lehetett ennél tovább húzni az időt...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2015. 03. 16. hétfő 06:47
Közepes lett. Válaszolok rá!
#6 papi
2015. 01. 27. kedd 19:48
Nem nagy szám. Válaszolok rá!
#5 veteran
2015. 01. 27. kedd 17:16
Ne legyen folytatás. Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2015. 01. 27. kedd 08:12
Mint az előző rész ez sem tetszett. Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2015. 01. 27. kedd 07:38
ßar Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2015. 01. 27. kedd 07:18
Lesz folytatás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2015. 01. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!