A+ A-

Ó, azok a mellek...! 2. rész

Fordítás
Eredeti történet: "Katy's Boobs" (AddToWater - Literotica)
... ha Jack csak két arasszal lejjebb hajol, és csak egy kicsit is beljebb sandít, biztosan észrevesz. A következő pillanatban pedig égek, mint a Reichstag.
Katy megszólalt, "Jack... Jack! Hagyd. "
"Nem találom sehol, " válaszolta.
Naná, hogy nem, gondoltam magamban. Az arcomra verted, te nyeretlen köcsög!
"Felejtsd el, bébi. Majd reggel feltörlöm. Vissza kell menned a szobádba. "
Jack felegyenesedett, és éreztem, hogy újra az ágy fölé hajol. Apró puszik cuppanását hallottam, majd megszólalt, "Akarod, hogy később visszajöjjek? Tuti, hogy legközelebb kitartóbb leszek. "
"Azt hiszem, te mára már kiszórakoztad magad, bátyó. Beájulsz az ágyba, és fél perc alatt azt is elfelejted, hogy a világon vagyok. " Katy hangja ingerkedő volt, talán el is hitte kicsit, amit hallott.
Jack végül annyit mondott, "Meglátjuk. " Pár puszi még, és láttam, hogy az ajtóhoz settenkedik.
Így hát csapdába estem. Katy még ébren lesz egy darabig, és most még Jackre sem törhetek rá. Hajnal háromig már mindketten lenyugszanak, de addig reménytelenül itt rekedtem. Mozdulatlanul kell kivárnom azt az időt, míg biztos nem lehetek abban, hogy mély álomba merültek. Tehát vártam... vártam... míg egyszerre magam is el nem bóbiskoltam...
********
Felriadtam, s azonnal kipattant a szemem. Szent egek, mennyit alhattam? Korábban levettem az órámat, így csak találgatni tudtam, de nagyjából húsz, talán harminc perc lehetett. Még mindig kockázatosnak véltem útra kelni. Tehát csak figyeltem, füleltem a neszekre. A csendben Katy lélegzetvételére koncentráltam. Mélynek, állandó ritmusúnak tűnt. Szokásához híven, ha egyszer az alvás mellett döntött, egy szemvillantás alatt kiütötte magát. Nem voltam biztos benne, hogy Jack is ilyen hirtelen merül álomba, de legalább biztosabb helyen tudhatnám magam nála, mint Katy ágya alatt, vagy a szobájában. Gyötrelmes lassúsággal bújtam elő, és az ágya mellett térdeltem újra. Boxerem változatlanul a térdemnél. Könnyebb megoldásnak tűnt az előbb egyik lábam kihúzni belőle, mint félig fekve felügyeskedni magamra a nadrágot. Ilyen módon meztelenül voltam csupán méternyire kuzinomtól, vágyam egyedüli céljától.
Ahogy felegyenesedtem, gatyám akadálytalanul siklott le az egyik lábamon, én pedig végre részesülhettem a látványban, amiért oly hosszú ideig imádkoztam magamban - legalábbis a látvány felében. Panaszra nem volt okom, mert bár nem láthattam Katy mellét a gyűrött, spermafoltos póló alatt, de bugyija messze nem volt a helyén. S mivel a takarót sem húzta vissza magára, ámulatomra közvetlenül közelről szemrevételezhettem egy csinosra nyírott szőrpamacsot, ami alatt Katy frissen kefélt puncija domborodott.
A homályban Katy sötét punciszőre élesen elütött az egyébként lesült csípőjétől is. Farkam másodpercek alatt újra telítődött vérrel, hogy már szinte fájdalmasan ágaskodott. Pár pillanatig nyálam csorgatva bámultam a csodát. Megszállottan vágytam arra, hogy akár egy pillantást vethessek egy nő mellbimbójára, és most megadatott nekem a Legszentebb Szentség leplezetlen látványa. Agyam belezsibbadt a tudatba.
Felocsúdva először is közelebbről akartam látni. Oda kellett férkőznöm hozzá azonnal. Magamba akartam szívni az aromáját. Érezni akartam az ízét. Azt akartam... Atyám, hát mit NEM akartam volna vele tenni?!
Ebben a kéjsóvár állapotomban tettem egy lépést, majd még egyet, míg lábammal az ágy széléhez nem értem. Lenéztem. Álló farkammal egy vonalban Katy keze nyugodott, nyitott tenyérrel fölfelé, mintha arra várna, hogy gyengéden markába szoríthassa duzzadt zacskóm. Ó, hát nem lenne szép tőle? De tudtam, hogy ilyesmi nem fordulhat elő, ezért egy utolsó pillantással szerettem volna elbúcsúzni Katy puncijától, s aztán kifelé innen a pokolba, vissza a matracomra, ahol vödörnyi magom csendesen beleüríthetem egy alkalmas zokniba.
Lehajoltam, közelebb az univerzum középpontjához, mert mindig is annak tekintettem Katy ágyékát. Innen indult minden, és ide is fog visszatérni. Soha nem fogok tudni már e nő szemébe nézni, de most csak az ölével törődtem. Ahogyan előre hajolva egyre közelebb és közelebb jutottam hozzá, merev farkam feje véletlenül hozzáért Katy kezéhez. Majdnem megfulladtam a páni félelemben rám tört idegességtől, de mielőtt rohanva vissza tudtam volna vonulni, valami rendkívüli dolog történt.
Katy keze a farkamra fonódott.
Nehéz szavakba önteni, hogyan voltam képes doboló szívem a ketrecében tartani, miközben pszichém ekkora terror nyomása alatt állt, de itt voltam, arcom centikre Katy szőrpamacsától, mialatt keze a rudam masszírozta ráérősen.
"Ó, nézd csak ki van itt... az én drága Jack bátyám visszatért, " súgta Katy az álmából alig felocsúdva. Azonnal felfogtam a helyzetet: Katy felébredt, s ágya mellett egy meztelen férfit talált. Logikája szerint ez nem lehetett más, mint bátyja, akivel épp elalvás előtt kamatyolt. Sőt, értésére adta, hogy szívesen fogadja a korábban elkezdett akció befejezését.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.02 pont (169 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 listike 2015. 02. 8. vasárnap 19:18
Jól alakul.
#14 feherfabia 2014. 10. 15. szerda 06:00
9P
#13 A57L 2013. 07. 3. szerda 04:49
Jó a folytatás is.
#12 Bikmakkocska 2013. 05. 24. péntek 12:53
Marha jó!10!
#11 fuck89 2011. 03. 8. kedd 22:28
Király wink nyes
#10 sihupapa 2009. 01. 15. csütörtök 01:22
még mindig Wanda a csúcs
#9 bpeti 2008. 10. 7. kedd 16:41
Ugyanúgy mint az előző rész ez is profi,szuper munka!!
Csak így tovább!
Egyébként 10 pont ismét!!!
#8 csata 2008. 08. 5. kedd 15:14
megtört a jég hajrá
#7 Andoka 2008. 06. 30. hétfő 12:59
Én is közel állok hozzá, hogy telepumpáljam a nadrágom...:-)
#6 goodjob 2008. 04. 5. szombat 17:12
nahát most látom csak ki irta. bocs, te vagy a legjobb. és szerintem neked személyesen is van tapasztalatod a műfajban mert tőletek mindig a legjobb storyk jönnek. le a kalappal.
#5 goodjob 2008. 04. 5. szombat 17:11
n1 gratulálok.
#4 konzul 2008. 04. 3. csütörtök 20:24
a folytatást jo nagyon
#3 zozika 2008. 03. 31. hétfő 21:17
ez továbbra is profi munka!
#2 anonym 2008. 03. 31. hétfő 16:32
remélem lesz folytatás!
nagyon izgató,csak így tovább!
#1 Törté-Net 2008. 03. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?