A+ A-

Tolvajt fogtam 3. rész - Befejezés

Lassan három hét telt el azóta az éjszaka óta, amikor is a ház bővítése építési területén elfogtam Mónikát, aki egy társasághoz csapódva surrant be kertünkbe, hogy segítse az onnan való lopást, ezzel teljesítve a beavatási szertatást, és a társaság tagja legyen. Akkor a szülei előtti lebukástól tartva a testét és szüzességét ajánlotta fel feleségemnek és nekem, ha nem értesítjük a rendőrséget. Ennek köszönhetően egy csodálatos éjszakát töltöttünk el hármasban, amelynek emléke azóta is többször fel-felelevenedett bennem.
Ildikóval való szerelmi életünkben is hozott némi változást az az éjszaka. A hármas szeretkezés után megtartotta az előtte csak rövidre nyír fanszőrzet helyett a csupasz puncit, és már nem rezdült össze, ha ujjam a kényeztetés közben ánuszára tévedt. Bár ott továbbra se akart magába fogadni, már nem idegenkedett a vékony anál vibrátortól. Tudtam, hogy ha türelmes leszek előbb-utóbb ott is az enyém lesz.
Két nappal ezelőtt, egy kellemesen eltöltött vendégeskedést követő szerelmeskedésünk után, Ildikóval való beszélgetés közben szóba került a hármas szex Mónikával. Elmondtam, hogy milyen nagyszerű érzés volt, és milyen kár, hogy ez egy véletlen, megismételhetetlen élmény volt. Ildikó komolyan hallgatott, majd rám mosolyogva mondta:
- Abban, hogy véletlen volt, abban igazad van, de hogy megismételhetetlen az nem olyan biztos, hiszen a jövőbe nem láthatunk. Ja, míg el nem felejtem, holnap vendégeink lesznek, ezért megbeszéltem anyáékkal, hogy csak vasárnap délelőtt megyünk majd a gyerekekért - s ezzel egy jóéjszakát puszit lehelve a számra hozzám bújva elaludt.
Legalább azt megmondhatta volna, hogy kik jönnek, gondoltam magamban mérgesen, de aztán az álomtól ellágyult arcára tekintve lehiggadtam. Átöleltem és átadtam magam a rajtam is elhatalmasodó álomnak.
Másnap elég későn, csöngetésre ébredtem. Ildikó már nem volt mellettem. Felkeltem, magamra kaptam egy rövidnadrágot és a nappali felé indultam, ahonnan Ildikó hangján kívül egy valahonnan ismerős női hang, és egy ismeretlen férfi hangja hallatszott. Mikor beléptem a napsütéstől szikrázó nappaliba, úgy éreztem a meglepetéstől földbegyökerezett a lábam. Velem szemben a fotelból Mónika mosolygott rám, jobbra tőle a kétszemélyes kanapén pedig Ildikó ült egy ismeretlen fiatal fiúval.
- Nézd drágám - szólalt meg Ildikó - micsoda vendégeink vannak.
Hirtelen nem is tudtam megszólalni, csak közelebb léptem. Mónika felpattan a fotelból, és odaugorva hozzám a nyakamba ugrott, mint egy nagyon régen nem látott ismerősnek. A döbbenetből magamhoz térve, átöleltem és egy puszit leheltem a füle tövére, oda ahol jól tudtam, hogy mennyire érzékeny. A hatás nem maradt el, apró remegés futott végig Móni testén.
- Bemutatom az ikertestvéremet - szólat meg Mónika, miután kibontakozott ölelésemből.
- Ő Jancsi, az öcsém.
Oda léptem a kanapéhoz, kezet fogtam a fiúval, majd leültem egy üres fotelbe és kérdőn tekintettem Ildikóra, aki a ki nem mondott kérdésemre nevetve válaszolt.
- A héten többször beszélgettem Mónikával a köztünk történtekről, és kihasználva, hogy a szüleinek ma vidékre kellett utazni, ők pedig egy iskolai rendezvényre hivatkozva nem utaztak velük, meghívtam őket, hogy töltsék velünk a napot.
- És mit fogunk csinálni egésznap? - kérdeztem tettetett ijedtséggel.
- Én először is megfürödnék - szólalt meg Mónika - mert idefelé jövet egy kicsit megizzadtam ebben az afrikai hőségben.
- Segítsek? - kérdeztem incselkedve, de már ugrottam is fel a fotelből, a választ meg se várva, s felé nyújtottam a kezem.
Kézen fogva indultunk a fürdőszobába. A nappali ajtajából visszatekintve még láttam, ahogy Ildikó valamit magyaráz Jancsinak, de már nem ezzel foglalkoztam, hanem azon járt az eszem, hogy pillanatokon belül ismételten a kezeim között tarthatom majd ezt a fiatal, kívánatos testet. A fürdőszobába lépve, az ajtót csak félig hajtottam be, s máris átöleltem Mónikát.
- Nem gondoltam volna, hogy valamikor még találkozunk - suttogtam a fülébe, s kezemmel lassan végigsimítottam a hátán.
- Ildikó ötlete volt - hallottam a válasz.
- Mikor arról az éjszakáról beszélgettünk, elmondta nekem, hogy Ő is mennyire élvezte mikor ketten kényeztettük a testét, de szeretné azt is kipróbálni, hogy milyen, amikor két fiú teszi vele azt. Ekkor gondoltam az öcsémre, akit, mint látod sikerült meggyőzni.
Egy pillanatra féltékenység suhant át rajtam. Hirtelen nem tudtam, hogy reagáljak, de rádöbbentem, hogy azzal ami három héttel ezelőtt történt, csak az én titkos vágyam egy része vált valóra.
Mónika az arcomat lesve, csendben várt karjaimban. Talán azt is kitalálta mi játszódhatott le bennem, mert egy mosoly kísértében kibujt karjaim közül, és vetkőzni kezdett. Amikor levette pólóját és előbukkantak feszes kis mellei, minden gondolat elszállt az agyamból, és már csak az előttem álló testre tudtam koncentrálni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.66 pont (74 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2018. 01. 6. szombat 10:32
Jedi folytathattadvolna.
#10 tomi19 2014. 01. 31. péntek 10:31
Hol van a folytatása ????
#9 joozsi 2013. 11. 15. péntek 04:42
Folytatni kék!
#8 zsuzsika 2013. 09. 30. hétfő 12:18
Folytatás nem lesz?
#7 joozsi 2013. 09. 10. kedd 03:37
Joó!
#6 x124 2013. 09. 9. hétfő 20:35
Jó!
#5 genius33 2013. 09. 9. hétfő 20:34
Nem is rossz. :P
#4 sipospista 2013. 09. 9. hétfő 11:51
nem rossz megy a pont
#3 Rinaldo 2013. 09. 9. hétfő 08:11
Anyucit jól seggbe dugták,
#2 papi 2013. 09. 9. hétfő 08:01
Kár, hogy vége.
#1 Törté-Net 2013. 09. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?