Luca csodálatos nyári élménye

Szavazás átlaga: 7.93 pont (96 szavazat)
Megjelenés: 2023. január 4.
Hossz: 10 345 karakter
Elolvasva: 4 637 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
István 7 éve költözött el Pestről egy kiskunsági tanyára. Felújította az épületeket, lovakat, kecskéket, juhokat tartott, földjei voltak, gazdálkodott, ijászkodott, lovastúrákat szervezett a környékbeli földeken, erdőkben. Izmos, erős, öntörvényű férfi volt, úgy is mondhatjuk, hogy szabad ember. Közel az ötvenhez is vonzódtak hozzá a nők, de mikor rájöttek, hogy a konyhán és a lakóterületeken kívül már nem tudják uralmuk alatt tartani, véget ért az idill.
István most hozta haza dzsipjével a húga gyerekeit, Bandit, aki egy jóképű, magas, sportos srác, épp egy szerelmi csalódás közepette, valamint a két évvel fiatalabb, 18 éves Lucát, aki egy szolid, kiváncsi, csinos, szép arcú, vékony, rövid, vörös hajú – az ő szemében még mindig egy kislány. Hétvégén lesznek nála, kiszabadulva a pesti, most nyáron kifejezetten forró betondzsungelből.
A gyöngytyúkleves, szilvás szarvasragu, madártejes ebéd után a gyerekek elmentek pihenni, zuhanyozni. átöltözni. A készülődés közben Luca idegesen vette észre, hogy otthon hagyta a neszeszerét. Marcitól kért borotvát, aki közölte, hogy már két hete nem használ ilyeneket. Igy Luca kénytelen volt Istvánt megkérni, hogy segítse ki egy borotvával, intim részre kellene.
Istvánnak egy régi, 50 éves borotvája volt, még Luca nagyapjáé, persze most már új acélpengékkel, szívesen odaadja. Luca meglepődött, még sosem használt ilyet és nagyon fél, hogy megvágja magát. István felajánlotta, hogy szivesen segit, nevetve mondta, hogy az összes barátnője oda volt érte, mikor ő borotválta az intim részüket. Luca elpirult, szabadkozott, de István megnyugtatta, hogy benne megbizhat, nagyon jól tudja, hogy ebben az esetben hol van a határ. Lucánál persze győzött a sérüléstől való félelemmel ötvözött női hiúság és beleegyezett.
István kérésére hanyatt feküdt az ágyon, a popsija alá egy párnát tett, rá a zuhanyozás után felkapott törölközőjét és szétterpesztett lábakkal fekve a karjával eltakarta szemét. István rutinosan borotvahabot készített, majd nekifogott a művelethez. Igazi profi volt, mindenre figyelt, gyengéden, de határozottan borotvált. Luca eljátszadozott a gondolattal, hogy ha megvágná a pengével István, akkor mi történne, hogyan kérne bocsánatot, hogyan törölgetné, kényeztetné a puncija környékét. Titokban kivánta is, megborzongott a gondolattól és attól is, mikor a nagybátyja gyengéden nemcsak a szeméremdombját és a nagyajkak külső felületét, hanem a popsilyuka környékét is végigsimogatta, apró, csellengő szőrszálak után kutatva. Ez az egész annyira felizgatta, hogy mikor a férfi szépen letisztogatta a csupasz puncit, az opálos puncinedv kicsordogált belőle. István mélyen szemébe nézett és ettől még erősebb lett az orgazmus, megremegett, sóhajtott. Nem szóltak egymáshoz, a nagybátyja megnyugtatólag, magabiztosan, férfiasan mosolygott és ez nagyon jól esett neki, egyben fel is izgatta.
Luca szépen felöltözött, elkészült és kisétált Bandival a nagybátyjuk szántóföldjére. Bandi közben elmesélte, hogy Anival, nagy szerelmével, két hete elutaztak Németországba egy Rammstein koncertre. Remek volt minden, a koncert után Ani valahogy bejutott a zenekar öltözőjébe – utána már nem találkozott vele. Másnap telefonált Ani, párszáz hiábavaló sms és messenger-üzenet után, hogy az öltözőben összejött a sztárzenekar pár tagjával és ott a fotelben gyakorlatilag szétdugták mindenét. Aninak ez akkora élmény volt, hogy világsztárok hevernek kielégítve a lábánál, hogy azóta sem jött haza, kint maradt, gyakorlatilag a Rammstein banda kurvája lett.
A fiú panaszkodott, hogy ő tejben-vajban fürdette Anit és ökölbe szorul a keze, ha belegondol, hogy gyönyörű barátnőjének arcocskájára, nyelvére ezek az öreg, német metálosok verik a farkukat, dugják azt a szájat, amit ő imádott csókolni, ujjazzák, öklözik és telefröcskölik ondójukkal azt a kis puncit, amit ő szinte kegyhelyként tisztelt.
Luca próbálta vigasztalni és magyarázni, hogy a nőknek van ilyen időszakuk, ilyen az élet, ilyenek a nők és ha majd őneki is lesz férje, annak is el kell fogadnia, hiába dúl a nagy szerelem. Sajnálta Bandit, gondolkodott, hogy segíthetne rajta. Ellenben ennél a gondolatnál is erősebb volt benne az a gondolat, ösztönerő, amely a délutáni eseményeknél tört fel belőle. Megkérte, hogy készitsen fotókat róla, itt a napsütésben, szabadban, ahol nincsen rajtuk kívül senki. Olyan fotókat szeretne, amit a barátnőjéről csinált még a németországi, balul sikerült utazás előtt.
A fiú vonakodva ráállt, Luca ledobta ruhadarabjait és meztelenül pózolt a bátyja előtt. Kezdetben szolid beállítások voltak, majd jöttek a fenékpucsításos, szétterpesztett lábas, majd a popsi ingerlős, végül a maszturbálós képek, előbb ujjal, majd két ujjal, utána már kukoricacsővel punciba majd később popsiba. Bandi elképedt kishúgán, nem tudta, hogy a lány otthon a ceruzától kezdve az uborkán át az apja csavarhúzójáig már mindent kipróbált puncijában és popsijában is. Luca hormonjai ekkor már az egekben voltak.
A nagy fotózkodás közben Bandi vette észre, hogy István kilovagolt hozzájuk a kedvenc szürkei shagya arab lován. Ledermedt, Luca titkon örült és már nem tudta és nem is akarta visszafogni magát. István, hogy mentse a helyzetet, szólt Bandinak, hogy majd ő készít fotókat kettőjükről. Luca meztelenül átkulcsolta felöltözött bátyját, szégyenérzet nélkül kérte, hogy nyalja a csiklóját, nyelvével dugja a hüvelyét, majd a szénaboglyára feküdve kérte Bandit, hogy simogassa frissen borotvált, csupasz, csillogó punciját, popsiját, ne csak kezével, hanem farkával is.
Mikor István közelebb hajolt a fényképezőgéppel Lucához, hogy a tekintetét elkapja, ahogy sóhajtozik, a lány megkérte, hogy tegye le a gépet és szeretné a nagybátyja farkát szájába venni. István agyán átsuhant, hogy ez rendben van-e így, de egyrészt a sok-sok hete visszaszorított férfivágy erős volt benne, másrészt tudta, hogy hármójukun kívül erről az esetről az égvilágon senki nem fog tudni.
Lovas nadrágját kigombolta, csizma, ing maradt és a farkát belenyomta unokahúga gyönyörű, piros szájába. Luca mindig álmodozott róla, hogy apjával egykorú férfi farkát szopja. Izgató volt arra gondolni, hogy mennyi nőben, asszonyban, feleségben, családanyában, tapasztalt kurvában fordult meg ez a farok, és most ez az övé, csak az övé. Nem olyan kis izgága, gyorsan elsülő tinifarok, hanem egy hosszú, vastag, eres, sok pinát megdolgozott fasz, mely ráadásul a nagybátyjáé, akire mindig csodálattal nézett még pár éve kislányként is, anyukája mellett ülve a konyhában.
Eszébe jutott Zsanett néni is, aki még kislány korában a nagybátyja élettársa volt. Akkoriban kihallgatott egy beszélgetést, melyben Zsanett, aki egyébként egy harminc éves csinos, karcsú üzletasszony volt, női praktikákat mesélt anyukájának, hogy hogyan kell a férfi farkát összeszorítani a hüvelyben meg hogy kell mélytorkozni, Istvánt hogyan tudja a puncijával az ujja körül forgatni, azzal ajándékoz, máskor a megvonásával büntet, meg ilyeneket. És most itt van ő és látja nagybátyjának szemében azt a vágyat, amit Zsanett már nem tud elérni, de ő, igen.
Istvánnak
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
jó érzés volt, hogy egy ennyire fiatal lány, ráadásul a húga kislánya, aki pár éve még a tőle kapott csokit is hálásan megköszönte, most nyalogatja a golyóit és mohón, ütemesen szopja a farkát. Az is forrósággal töltötte el, mikor Luca halkan azt suttogta, hogy most már végre bele akar ülni. István hanyatt feküdt, Luca szemben vele, lecsukta szemét és belecsúszott a férfi farkába. Csókolóztak, egymás száját harapdálták, a férfi a lány apró melleit, mellbimbóit csókolgatta, simogatta, szorongatta, élvezte ezt a különleges helyzetet, nem remélte, hogy az életben még ilyen történhet vele. Luca sem gondolta, hogy mellei, melyre nem volt különösebben büszke, ekkora hatást vált ki egy érett férfiban, most érezte magát igazán nőnek.
Ekkor eszébe jutott, hogy Bandi is fel lett ingerelve, segíteni akart rajta, oldalt fordult és kérte bátyját, hogy ebben a helyzetben csinálja azt, amit most Anival csinálna legszívesebben. Bandi vágyából és csodálkozásából felocsúdva, barátnőjére gondolva, dühösen, behajlított lábakkal odaállt húga feneke mögé és előbb óvatosan majd később keményen, vadul, vállát, tarkóját harapdálva, minden energiáját beleadva dugni kezdte húga popsiját.
Lucának életében először volt 2 fasz a testében, érezte, hogy közel vannak egymáshoz, mindene izgalomban volt. A két férfi szinte ruhástól, izzadtan dugta a meztelen kislányt, hol az egyik farok dolgozott erősebben, hol a másik, hol sikerült elkapni az ütemet és egyszerre. Több orgazmus, belső hullámzás után Luca odasúgta bátyjának, hogy menjen el benne, aki most utoljára mindent beleadott és telenyomta ondójával a lány popsiját.
Luca menstruációs ciklusának legérzérzékenyebb, peteérésre legalkalmasabb időszakában volt, így örült, hogy a bátyja a popsiját dugja, ezt intimebbnek tartotta, meg biztonságosabbnak is. Az, hogy a nagybátyja esetleg a puncijában megy el, egyszerűen nem érdekelte, illetve, dehogyis, vágyott rá nagyon.
Remegett és kérte Istvánt, hogy ő is menjen el benne, a puncijában. István az összes szenvedélyét, elfojtott vágyát beleadva a lehető legmélyebbre döfve, beleengedte unokahúgába a spermáját. A lány hullámzott, hörgött, hol sírt, hol boldogan nevetgélt. Még percekig igy voltak, a kislányt összeszorítva, szinte összeragadva, a férfiaknál megvoltak az orgazmus ütemes utórángásai és a két férfi végül lihegve, a kókadt, maszatos farkukat kivéve, felhúzták nadrágjukat. Bandi mondta, hogy most visszasétál a házhoz, megköszönte és egy puszit nyomott húga szájára és arra gondolt, hogy hülyeség búslakodni a volt szerelme után,
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
sok kaland van még előtte az életben.
Luca remegő lábakkal a combján, lábán végigcsordogáló ondóval nem tudott mozdulni, szédült a boldogságtól, fáradtságtól, nem tudta, mi van vele.
István eléje térdelt, levette ingét, gondosan áttörölgette, majd megpuszilgatta a lány hasát, combját, pirosló, duzzadt nyílásait, pont olyan gyengéden, figyelmesen, de határozottan, ahogy délután, majd a meztelen lányt a lovas pokrócába takarta, felült vele a szürke ménjére, maga előtt tartva, szorosan, gyengéden, izmos felsőtestével összesimulva és ahogy a westenfilmek romantikus jeleneteiben szokott történni, a naplementében hazaporoszkáltak.
Luca még sosem érezte magát ilyen biztonságban és ennyire boldognak, talán utoljára István húgának, az anyukájának méhében.

Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (96 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
T
Tátrai Attila
2023. január 28. 18:26
#14
Nagyon jó bolt 
2
jonhsmith
2023. január 13. 09:55
#13
Jó kis családi történet....
2
kivancsifancsi
2023. január 4. 20:21
#11
Jó történet, és a mai lányoktól nem meglepő az ilyen viselkedés.
2
papi2007
2023. január 4. 15:11
#10
Nagyon jó történet
2
Ulysses
2023. január 4. 12:23
#9
Nem rossz a nyelvezete, de azok a 3-4 soros körmondatok nyomasztóak. Párbeszéd nulla. A sztori sincs igazából kibontva. Olyan, mint egy tudósítás. Ennyi pontot biztosan nem ér.
1
feherkalman1
2023. január 4. 11:22
#7
A nagybácsi helyében inkább a seggében fejeztem volna be .
1
sportyman (alttpg)
2023. január 4. 10:24
#4
Nagyon jó, izgalmas családi történet. Remélem a lány megfogan és megszüli a gyermeket, további bonyodalmakat okozva a családban, és együtt él nagybáttyával...
2
Andreas6
2023. január 4. 07:56
#3
Egy érett férfinek több esze is lehetett volna, Luca biztosan nem tiltakozott volna az ellen, hogy a szájával fejezze be az akciót...
1
a
angel234
2023. január 4. 04:05
#2
Érdekes élmények.
2
T
Törté-Net
2023. január 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1