A+ A-

A tágító

Írta: jasliz
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2011. május-június
Az análtágító hatalmas volt, és tökéletesen beszorult a lány formás fenekébe. El sem tudtam képzelni, hogy kerülhetett be oda, de benn volt, amikor lehúztam a tangáját. A puncija vörös volt, duzzadt és nedves. Megragadtam a tágítót, megpróbáltam kihúzni. Tényleg hatalmas volt. A lány felnyögött, de tovább térdelt a padlón, és tűrte, hogy ki-be huzogassam a játékszert a szűk kis seggében. Nem úgy tűnt, hogy könnyen ki fog jönni.
Erősen meg kellett húznom, hogy egyáltalán megmozduljon - ebből is sejtettem, milyen nehéz lehetett betolni. Egyik nedves ujjamat a punciba nyomtam, de közben tovább mozgattam a tágítót. A lány rátolta forró punciját az ujjamra, és még hangosabban nyögött fel. Gyönyörű volt, napbarnított, melle kerek, mellbimbói sötétek. Rámnézett, aranyos arcának szenvedélye átvillant az eléhulló sötétbarna haj mögül. Látszott rajta, hogy élvezi az anális kényeztetést, amitől a farkam vadul lüktetett a nadrágomban. Csak arra bírtam gondolni, milyen lenne, ha én dugnám meg ezt a tökéletes segget. Persze ahhoz először ki kell valahogy szednem belőle a tágítót.
- Basszus, ez hogy került beléd?
- Nagyon be voltam indulva.
- Azt látom. Egy kicsit próbálj meg nyomni, amikor húzom - javasoltam.
Az análtágító kiszélesedő vége alatt a síkosító még friss és nedves volt, tehát nem a nedvesítés volt a gond, hanem a méret. Megint megpróbáltam kihúzni, ezúttal ő is nyomott rajta, így egy kevés láthatóvá vált a tágító vastag szárából. De fájdalomokozás nélkül így sem tudtam volna kihúzni. Minél erősebben húztam, annál hangosabban nyöszörgött a lány. Muszáj volt abbahagynom, és néznem, ahogy a tágító visszacsúszik a seggébe. Lehet, hogy előbb másféle lazítást kell alkalmaznom.
- Segítek ellazulni. Aztán majd megpróbáljuk újra.
A lány csak bólintott. Elég hevesen zihált. A hátára fordítottam, és észrevettem, hogy a mellbimbói elég merevek. Itt kezdtem, a balt a kezembe fogtam, a jobbot a számba szippantottam be. A lány felnyögött a kezeléstől. Csodás mellei voltak, gömbölyűek és simák, teltek.
Egyre lejjebb ereszkedtem, egészen az ágyékáig. Nyelvemmel a nedves ajkacsák közé hatoltam, és megkerestem a finom kis csiklóját. A lány erre a hajamba markolt, és a puncijához nyomta a fejem. Éreztem az államon az analtágító végét, miközben a finom puncinedvet szürcsöltem. Éreztem, ahogy lüktet a farkam, ki akart szabadulni a nadrágomból, olyan kemény volt.
Egész sokáig bírta az orális kényeztetést, miközben próbálkoztam az análtágítóval is. A nyalás segített rajta, de még mindig nem tudtam kihúzni a testéből. Azon vigyorogtam, hogy vajon hogyan került a tágító oda be...
*****
Mike, az egyik kollégám hívott el magához egy péntek esti házibuliba. Akkor láttam először a lányt, amikor odaérkeztem. Kezében ital volt, és három pasi csapta neki a szelet. Hihetetlenül jó csaj volt, a legdögösebb lány a buliban, ezt az őt körülvevő rajongás is tanúsította. Én is szereztem magamnak egy italt, és megkerestem Mike-ot, aki megköszönte, hogy eljöttem, és mondta, hogy érezzem otthon magam.
- Ki az a hihetetlenül jó csaj a hiénák között? - kérdeztem tőle.
- Miranda, a feleségem kolléganője. Akarod, hogy bemutassalak neki?
- Talán kicsit később, amikor már nem vadásznak rá ennyien - mondtam, és közben a csajt bámultam.
A csaj a szemembe nézett. Szemeztünk egymással. Annyira jól nézett ki, hogy nem is bírtam elszakadni tőle, valósággal fürödtem a tekintetében. Egy egyrészes ruha feszült rajta, kicsivel a térde fölött ért véget. Amennyire a pasik között ki tudtam venni, nagyon jó teste volt. Amikor rámmosolygott, félrenyeltem az italt, úgyhogy megszakadt a szemezésünk.
- Úgy tűnik, szeretné, ha bemutatnálak neki - nevetett Mike.
- Már ha el tudnánk szakítani a rajongóitól.
Nem akartam túl mohónak tűnni, próbáltam különbözni a többi pasitól. Dumáltam egy kicsit más csajokkal is, de időnként Mirandára pillantottam. Úgy egy óra elteltével valaki a vállamhoz ért: Gina volt az, Mike felesége. Miranda ott állt mellette.
- Szia, Luke, ő itt Miranda. Gondoltam, érdemes lenne megismernetek egymást - mondta Gina.
Kölcsönösen üdvözöltük egymást, és Gina elsietett, hogy én Mirandával beszélgethessek. Muszáj volt koncentrálnom az arcára, nehogy elkalandozzon a szemem a testén. Tényleg rohadt jó csaj volt. A szokásos dolgokról beszélgettünk: filemkről, zenéről, melóról, hogy honnan ismerjük Mike-ot és Ginát, ilyenekről. A lány a beszélgetés közben néha a karomhoz ért, vagy nekemdőlt. A dolgok jól alakultak, és a többi pasi sem avatkozott közbe. Kis idő elteltével a beszélgetés különös irányba indult el.
- Ha segítségre lenne szükségem, számíthatnék rád, Luke? - kérdezte Miranda.
Ezt kissé fura kérdésnek éreztem, hiszen még csak most találkoztunk, de belementem a játékba.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.84 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 deajk2008 2016. 10. 27. csütörtök 08:07
nagyon jó az análszex...
#13 A57L 2014. 05. 24. szombat 05:43
Egész jó írás.
#12 papi 2014. 03. 23. vasárnap 21:32
Tetszik
#11 JoeMiller 2013. 10. 2. szerda 18:59
Az egyik kedvencem... a történet is. smile )
#10 genius33 2012. 11. 17. szombat 14:46
Érdekes!
#9 Rinaldo 2012. 11. 16. péntek 07:11
Mire nem képesek a nők az élvezetért,végül jól meg lett kurva minden lukban.
#8 tiborg 2012. 11. 16. péntek 02:51
Irigykedek!!
#7 Biggabo 2012. 11. 16. péntek 01:24
Nagyon vicces és egyben izgató! smile
#6 Bazsi_18 2012. 11. 16. péntek 00:25
NAGYON JÓ TÖRTÉNET!!!!!!!
#5 AlexHun 2012. 10. 14. vasárnap 15:48
Tetszik!
#4 tiborg 2011. 06. 27. hétfő 05:22
Ez vintage Pavlov!!
#3 Pavlov 2011. 06. 20. hétfő 23:39
Örülök, hogy tetszik!
#2 v-ir-a 2011. 06. 19. vasárnap 22:25
a tőled megszokott klassz fordítás, nekem bejött smile
#1 Törté-Net 2011. 06. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?