A+ A-

Mike családja 6. rész

Fordítás
Eredeti történet
„Szeretnénk tőletek egy szívességet kérni!” – mondta a lányom, Molly, miközben a barátnőjével, Amy-vel besétáltak a gimiben lévő irodámba. Csak pár hét telt el azóta, hogy bemutattuk Amy-nek a mi kis családunk vérfertőző viszonyait ugyanebben a helyiségben. Amy a feleségemmel együtt végignézte (aki egyébként szexuális felvilágosítást tanít ugyanebben az iskolában), hogyan dugtam meg a gyönyörű, 16 éves Molly lányomat az íróasztalon.
Amy még egy csodás szopással is megajándékozott, és az egész történet végül egy egészen hihetetlen orgiába torkollott a lakásunkban (Mike családja 3. rész). A farkam kezdett megmozdulni a nadrágomban, ahogyan visszagondoltam az emlékezetes alkalomra. Néztem a lányok gyönyörű kebleit és a kemény bimbójukat, amik majd átszúrták a szűk, fehér pamut felsőjüket. Maggie épp ekkor lépett be az irodába, és becsukta maga mögött az ajtót.
„Nahát, nahát! Tiszta déjá vu-m van!” – mondta kacéran, amint meglátta kik vannak a szobában. „Mit akartok lányok?”
„Épp most akartam mondani apának, hogy szeretnénk titeket megkérni egy szívességre. Vagyis, hát, Amy szeretne megkérni.” – mondta Molly, majd odafordult Amy-hez, aki láthatóan egy kicsit idegesnek tűnt.
„Nos, hát az a helyzet, hogy szeretném, hogy az én családom is olyan legyen, mint a maguké! Az öcsémmel, Andy-vel, szexelünk amennyit csak tudunk, de szeretném, ha az apám farka is döngetné a pinámat, úgy, ahogy a magáé Molly-ét. Anya puncijának az ízét is meg akarom kóstolni. Tudom, hogy volt már nővel korábban, csak azt nem tudom, hogy törjem meg a jeget. Arra gondoltam, hogy önök tudnának segíteni.”
A farkam szinte teljesen állt már, mint a cövek, ahogyan hallgattam, hogy Amy leírja a szüleivel kapcsolatos szexuális vágyait. Ránéztem Maggie-re, ő pedig visszanézett rám azzal a huncut mosollyal, amit csak akkor látok az arcán, ha be van indulva, és mocskos dolgokra gondol. Ismét Amy-re néztem. Előrehajolt a székben, így láthattam milyen szexi melltartót visel a pólója alatt.
„Tudunk neki segíteni? Anya? Apa? Kérleeeeek!” – könyörgött Molly.
„Hagyd, hogy Anya és én megbeszéljük a dolgot. Megpróbálunk valamit kitalálni.” – válaszoltam.
„Köszönöm! Köszönöm!” – kiáltozott Amy, Molly pedig megkönnyebbülve felsóhajtott. Mindketten odajöttek hozzánk és megöleltek. Ahogy engem öleltek a székemben ülve, éreztem, ahogy a mellük nekinyomódik a mellkasomhoz, majd éreztem, ahogyan két kéz végigsimítja a dudort a nadrágomon. Egyik lány sem engedett az ölelésből, hagyták, hogy végigsimítsam a hátukat, és gyengéden megsimítsam mellük oldalát, majd tovább haladva rámarkoljak a kemény bimbókra. Mindkét lány felsóhajtott a gyönyörtől, Maggie odalépett hozzánk és átölelt mindhármunkat.
Molly odahelyezte ajkát az enyémhez és szenvedélyesen megcsókolt.
„Köszönöm, Apa! Te vagy a legjobb!” Viszonoztam a csókot, közben Amy belesúgott a fülembe.
„A gondolat, hogy dughatok a szüleimmel, nagyon beindít! Alig bírok magammal!” Ahogy ezt kimondta, úgy megszorította a farkamat, hogy szinte már fájt.
„Van bárkinek bármi dolga a következő fél órában?” – suttogta Maggie, és közben a kezeivel végigsimította a lányok melleit, majd a hátukon keresztül a gyönyörű, gömbölyödő tizenéves feneküket is.
„Épp ebédszünetünk van!” – mondta Molly.
„Nos, akkor...” – kezdett hozzá Maggie, majd felállt, és bezárta az ajtót. „Mr. Nelson, Ön a felelőse az iskola tehetséggondozó programjának. Hadd mutassák meg ezek a lányok, hogy miben tehetségesek...”
„Nem lehet! Az igazgatóval lesz megbeszélésem, bármelyik percben szólhat, hogy menjek fel az irodájába.” – válaszoltam csalódottan a lányoknak, pedig engem is elfogott a vágy és legszívesebben sorban végigdugtam volna mind a hármukat az íróasztalon.
Így hát elbúcsúztunk egymástól.
Délután Maggie elújságolta, hogy a lányokkal kitervelték, hogyan kerülhetne Amy közelebb a céljához. Kitalálták, hogy Amy és a családja jöjjön át hozzánk vacsorázni az egyik este. Mindkét lány benne van az iskolai pom-pom lány csapatban, a terv az volt, hogy utána áthívjuk őket kicsit beszélgetni.
Amy elmondta azt is Maggie-nek, hogy szerinte a szülei szexuális élete közel sem korlátozódik a négy fal közé, közel sem csak egymással foglalkoznak. De ez csak megérzés, nincs arra bizonyítéka, hogy ez tényleg így lenne. Így hát Maggie és én felhívtunk pár barátunkat a helyi swinger-közösségben, hátha ki tudunk deríteni valamit Amy szüleiről, Alex és Anne Hoyt-ról.
A hírek bíztatók voltak.
Alex egy sztárügyvéd a városban, az ügyfélkörébe a legnevesebb cégek tartoznak. Anne, egy tipikus kirakatfeleség. Szép, kecses és attraktív nő. A pár jómódú és jó kapcsolatokkal rendelkezik, de ez csak a felszín, úgy hírlik, hogy van egy sokkal kalandosabb része is az életüknek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.99 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 George V. Taylor 2015. 09. 9. szerda 17:28
BalGa: Így van, van még kettő, ami igazából öt smile
Ebból a maradék kettőből az egyik nagyon gyenge azt nem fordítom le, a másik meg elég repetitív ehhez képest, az még várat magára.
Ezen kívül van még egy rész ami ide kapcsolódik "Mike, Maggie and Rachel", azt még megcsinálom.
Na meg van még két rész ami annyira elborultan beteg, hogy nincs gyomrom lefordítani nyes
Az összekeverés csak részben igaz, próbáltam dramaturgiailag felépíteni, a forrásnál volt összekuszálva kicsit, ott cserélték fel ezt a 3-kal, hiszen vissza is hivatkozik rá smile
#14 BalGa 2015. 08. 19. szerda 07:58
Eddig jó.
És még van is belőle (Chapters 1 through 8).
Viszont - a fejezeteket nagyon összekeverted smile
Ez itt pl. a harmadik ...
#13 A57L 2015. 05. 31. vasárnap 04:56
Ez tetszett.
#12 feherfabia 2015. 04. 26. vasárnap 06:07
Kellemes!
#11 pirate 2015. 04. 26. vasárnap 01:41
Nagyon tetszett nekem is folytad a fordítást ha még van smile
Nincsenek hasonló érdeklődésű lányok itt?
#10 listike 2015. 04. 17. péntek 09:49
Nagyon tetszett.
#9 szekely18 2015. 04. 11. szombat 22:45
Nekem nagyon tetszet!
#8 gyuri0926 2015. 04. 11. szombat 12:20
Ez tökéletes !!!!
#7 sztbali 2015. 04. 11. szombat 00:33
Élvezhető, de ugyanakkor sok is.
#6 papi 2015. 04. 10. péntek 20:27
Nem tudom lehet-e ezt még fokozni?
#5 deajk2008 2015. 04. 10. péntek 09:15
nekem nagyon tetszett 10p... folytasd
#4 George V. Taylor 2015. 04. 10. péntek 08:29
#2:
Én is jobban szeretem azokat a történeteket amiknek van mélysége. Ha ennek vége, majd olyan sztorit fogok keresni.
#3 veteran 2015. 04. 10. péntek 08:22
Jó,de kezd egyhangú lenni.
#2 Andreas6 2015. 04. 10. péntek 08:18
Tömény pornó forgatókönyv. Nekem ez kevés, és egyben sok is.
#1 Törté-Net 2015. 04. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?