A+ A-

Gimis lányok 13. rész - A főiskolás srácok

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. november
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
A főiskola csak pár saroknyira volt a moteltől, úgyhogy Pam és Cissy gyalog ment odáig. A nap arany fénye végigömlött a múzeumon. A lányok leültek a kis szökőkút szélére, és a vízbe lógatták a lábukat.
- Teljesen kitágult a seggem - súgta Cissy.
- És te még azt akartad, hogy Derek basszon seggbe - válaszolta Pam. - Ketté is szakított volna.
- Hé! - kiáltott fel Cissy. - Ez a pasi nem is adta meg a százasunkat! Az a mocskos vénember!
- Kit érdekel? - kérdezte Pam. - Mindkettőnket jól megbaszott. Örülök, hogy nem kapott közben szívrohamot. Akkor aztán magyarázkodhattunk volna.
- Azok a főiskolás srácok minket néznek - mondta Cissy.
Pam felnézett. Három diák ült a szökőkút túloldalán, és a két lányt nézte. Pam kiemelte a lábát a vízből, és megpaskolta a csobogó felszínt, ahogy Cissy csinálta, amikor Jeff-fel találkozott. Le merte fogadni, hogy a srácoknak már kezdett keményedni a farkuk, úgyhogy rájuk mosolygott. A fiúk vették a lapot, és odajöttek.
Bemutatkoztak. Az első két fiú neve Dan és Ross volt. A harmadikat Mark-nak hívták, és mielőtt bármelyikük észbekapott volna, elhívta a szobájába Cissy-t. Pam nem nagyon foglalkozott a dologgal, mert Dan és Russ felajánlották, hogy elviszik Dan kisteherautójával kocsikázni.
- Menjünk! - mondta.
Tudta, hogy mit akar, és nem akarta játszadozással tölteni az idejét. Mezítláb ment végig a járdán, két oldalt pedig a két magas főiskolás srác kísérte, mint két testőr. A kisteherautóban is középre ült, a két srác közé, akik át is karolták.
- Tudok egy jó bozótos parkot - mondta a lány.
- Te aztán érted a dörgést - mondta Dan, és megcsókolta.
Mire a parkhoz értek, a srácok meztelenre vetkőztették Pam-et. A padlón térdelt a srácok előtt, és a farkukat szorongatta. Mindkét srácnak vastag, húszcentis szerszáma volt, a végükről már csöpögött a langyos előnedv. Pam letörölte őket, aztán lenyalogatta az ujjait. A két srác úgy figyelte, mintha nem hinnének a szemüknek.
- Bárcsak az én gimimbe is ilyen csajok jártak volna... - mondta Russ. - Te láttál már ilyen kis ribancot, Dan?
Dan csak a fejét rázta.
Leparkoltak egy elhagyatott helyen a fák között. A fűben tücskök ciripeltek. Pam figyelmesen nézte, ahogy a srácok levetkőznek.
- Ez nagyon izgató - suttogta magában Pam.
Visszamászott a két meztelen főiskolás srác közé. Felváltva csókolózott velük, ide-oda forgatta a fejét, és fürgén a szájukba nyomta a nyelvét. A két fiú finoman simogatta a mellét.
- Milyen aranyos kis ribanc vagy - mondta Dan. - És milyen sima a bőröd!
- Mint a forró selyem! - tette hozzá Russ. - Száz százalékig természetes.
Bedugta a kezét a lány combjai közé, és a középső ujját végighúzta a punciajkak között. Aztán benyomta neki, és ujjazni kezdte.
- Hhíííí! - nyöszörgött Pam a két srác között. Russ ujjazása teljesen megőrjítette. Megfogta a két faszt, és fel-le moszgatta rajtuk a kezét, mintha kifejné belőlük a folyadékot.
- El fogok spriccelni, ha nem rakhatom beléd! - nyögte Dan. Felemelte Pam-et, a helyére csúszott, és az ölébe ültette a lányt.
Pam átölelte a srácot. A szemébe nézett, megcsókolta, a szájába nyomta a nyelvét, a srác meg közben szürcsölni kezdte a lány édeskés nyálát. Dan megint felemelte, és merev, ágaskodó farkára engedte. A lány puncija kitágult, a makk belécsúszott, és a lány lassan tövig ereszkedett rá.
- Óóóóó igeeeenn... - nyögte Dan. A farka vadul remegett Pam testében. Magához szorította erős karjaival, a lány melle a srác széles mellkasához nyomódott. A srác megint megcsókolta, Pam pedig lovagolni kezdett rajta.
- Óóóóóó igggeeen... - sóhajtozott Pam, ahogy a nagy farok a testében csúszkált. Megtámaszkodott Dan vállán, és gyors, hosszú mozdulatokkal lovagolt. A mellei folyton a srác arcába csapódtak.
- Ez egy igazi szuka! - kiáltott fel Dan. - Milyen szűk a puncid!
Pam felnevetett. Olyan szabadnak és boldognak érezte magát.
- Nagyon jó a farkad! - búgta. - Még a golyóidat is érzem!
Amikor csak a srácra ereszkedett, a feneke a fiú spermától duzzadó golyóihoz csapódott, amiket már vastagon fedett a puncinedv.
- Lovagolj csak! - sóhajtotta Russ száraz törökkal. Végigsimított Pam hátán, aztán a popsiján, a végén meg benyomta a középső ujját a lány seggéb
- Ez azzz! - sziszegte Pam; a segglyuka rászívta magát Russ ujjára.
- Tudom már, hogy hova fogom dugni a farkamat - mondta Russ. Kihúzta az ujját Pam fenekéből, aztán mögémászott, és benyomta a farkát a lány seggébe. A fura, szűkös hely ellenére sikerült teljesen behatolnia.
Pam lehunyta a szemét, és sikoltott egyet. A combja vadul remegett, mozdulatlanul tűrte, hogy a két fasz teljesen kitöltse.
- Óóó! Óóó! - nyögte nagyon halkan.
- Ez hihetetlen! - nyögte Dan. - Érzem, ahogy a seggébe nyomtad a farkad, Russ! Érzem, hogy odabent valami kemény a farkamhoz nyomódik!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 tomi19 2014. 06. 24. kedd 16:02
Nagyon jó sorozat volt. Kár hogy nincs folytatása :(
#12 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:26
Köszi!
#11 A57L 2013. 07. 6. szombat 06:03
Ez is nagyon jó.
#10 Pavlov 2011. 12. 22. csütörtök 16:02
Köszönöm!
#9 joozsi 2011. 12. 22. csütörtök 02:34
Ez tényleg nagyon joó! Gratula!
#8 Pavlov 2008. 07. 8. kedd 19:17
Köszi!
#7 sztbali 2008. 07. 6. vasárnap 20:19
Tetszik az egész történet. A moteles kicsit durva, de jó.
#6 Pavlov 2008. 02. 23. szombat 20:28
Nagyon köszi a dicséretet.
#5 Keek 2008. 02. 22. péntek 16:48
A mestertől természetesen mindig csak a legjobb...
#4 Pavlov 2007. 12. 18. kedd 18:24
Köszönöm a dicsérő szavakat. Ez a történet vége, Cissy és Pam kalandja lezárult. Aki szeretné megkapni az egészet pdf-ben, annak elküldöm e-mail-ben.
És persze lesz más!
#3 PoT 2007. 12. 18. kedd 18:04
Vicces ez a sorozat, de a célnak megfelel. A fordítás tényleg minőségi, ezért megérdemel 7 pontot
#2 vasfaló 2007. 12. 18. kedd 11:02
A történet is, a fordítás is remek. Mindenki hálás lehet a fordításért Pavlov úrnak, igazán remek munkát végzett (mint mindig)!
#1 Törté-Net 2007. 12. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?