A+ A-

Gimis lányok 8. rész - A fiú a könyvtárból

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. szeptember
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
Pam másnap reggel az iskolában észrevette, hogy a fiúk az osztályban és a folyosón furán néznek rá. Volt, aki vigyorgott, volt aki kacsintott, mintha tudnák, hogy már nem szűz többé. Ahelyett, hogy figyelembe sem vették volna, mint általában, és ahelyett, hogy undorodva elfordult volna tőlük, mint általában, ma Pam kifejezetten élvezte a helyzetet. A szeme folyton a farmerükben dudorodó farkukra tévedt.
Honnan tudják? tűnődött Pam. Valahogy más vagyok, mint pénteken. Biztos érzik, hogy megbasztak, és ők is megkívántak.
- Ezek a srácok mindig is meg akartak kefélni minket - mondta Cissy az ebédnél. A két lány az ebédlő legeldugottabb asztalánál ült.
- Ne olyan hangosan - mondta Pam, és körülnézett, hogy valaki meghallotta-e.
- Csak sosem vetted észre - folytatta zavartalanul Cissy. - De én igen. Mindig is így néztek rám. Ha akarnánk, mindegyikkel lefekhetnénk.
- Valahogy rájöttek - mondta Pam, mert nem akart válaszolni Cissy pajzán mosolyára. - Mintha olvasni tudnának a fejünkben, vagy ilyesmi. Hidd el, tudják, hogy megbasztak minket a hétvégén.
- Lehet, hogy kicsit furán járunk ma - mondta Cissy. - Még mindig sajog a testem Jeff torpedózásától.
- Te mindig furán jársz - felelte Pam. - De én ugyanúgy járok, mint eddig.
Cissy leejtette a villáját, majd' kigúvadt a szeme.
- Odanézz!
- Hova?
- Oda! - mondta Cissy. - Az automata mellett van az a vörös hajú srác. Jack, akit tegnap leszoptam a bokrok mögött.
Pam csuklott egyet. Nem szívesen vallotta be, de a srác tényleg ismerősnek tűnt, ráadásul éppen őt és Cissy-t nézte. Sőt, a srác asztalánál minden fiú feléjük fordult.
- Mondtam, hogy furán néznek ránk - mondta Pam. - Ez a kis köcsög mindenkinek elmondta a suliban, hogy mit műveltünk a parkban. Most mihez kezdjünk?
- Mindig ilyen semmiségek miatt aggódsz - mondta Cissy, és bekapott egy kis sültkrumplit. Az arcára csurgott egy kis olaj, de nem vette észre, mert még mindig a srác asztalát bámulta. - Lehet, hogy ez lesz a mi nagy lehetőségünk.
Pam a könyvtárban tanult, mikor egy magas, izmos srác ült le vele szemben az asztalhoz. Lazán rágózott, és noha Pam csak a könyveire figyelt, biztos volt benne, hogy a fiú őt nézi. Pár perc múlva elő is kapott egy papírt, ráfirkantott valamit, és odatolta Pam elé.
Pam nem nyúlt a papírhoz, így is látta, hogy mi van rajta. A srác azt akarta, hogy Pam leszopja.
Pam elvörösödött. Körülpillantott, hogy valaki más is észrevette-e, hogy mi van a papírra írva. Szerencsére senki sem figyelte őket, sőt, még a sólyomszemű könyvtárosnő sem látszott sehol.
- Gyere! - suttogta a srác. - Nagyon finom lesz! - És az asztal alatt a lány combjához szorította a lábát.
Pam ránézett. Teljesen elvörösödött. A srác az egyik focista volt, ráadásul nem is nézett ki rosszul.
- Jó nagy - suttogta. - És már nagyon tüzes, csak rád vár.
Pam összezárta a lábait. Kezdett benedvesedni. Igaz, hogy az éjszakát maszturbálással töltötte, de mára csak még kívánósabb lett. A szombat esti kalandja óta állandóan fel volt izgatva. Végigmérte a futballistát. Megpróbálta elképzelni, hogy milyen lehet a farka, milyen lehet az ajkai közé venni, miyen lehet az íze...
A srác elmosolyodott, mintha tudná, hogy Pam mire gondol.
- Kint találkozunk - suttogta, és feltápászkodott a székéből.
Pár perccel később Pam remegő lábbal ért a folyosóra, ahol a focista már várta. Ott állt az ivókútnál, és mikor meglátta a lányt, csak bólintott egyet. Pam szinte kábulatban sétált oda hozzá, mellei megduzzadtak a blúza alatt, a szíve olyan hevesen vert, hogy a saját gondolatait sem hallotta.
- Úgy hallottam, nagyon jól szopsz - suttogta a fiú. - Gyere velem.
Átkarolta Pam-et, és végigkísérte a folyosón. A lány nem is foglalkozott vele, hogy a srác hova viszi. Felmentek pár lépcsőn, át valami sötét folyosón, le egy hátsó lépcsőn, át egy másik folyosón, és végül egy kis szobába értek. A srác felkapcsolta a villanyt, aztán gondosan becsukta az ajtót. A szobát tisztítószerek szaga járta át. A sarokban seprű és felmosórúd állt, a vödör a fal mellett állt.
A srác megfogta Pam mellét, és megsimogatta a blúzon át. A lányon nem volt melltartó.
- Micsoda mellek! - sóhajtott fel a focista, és kigombolta a lány blúzát. Olyan gyorsan dolgozott, hogy az egyik gomb le is szakadt, és a padlóra gurult.
Pam úgy lihegett, mintha eddig kocogott volna.
- Csak finoman! - jelentette ki.
A srác levette róla a blúzt, és végigsimított a mellén és a karján. Pam mellén izzadságcseppek jelentek meg, és a bimbói mintha maguktól csusszantak volna a fiú ujjai közé. Pam felnyögött, a puncija összehúzódott. A srác lehajolt, és a szájába vette a lány egyik mellbimbóját, ettől Pam majdnem elélvezett.
- Óóóó... - sóhajotta. Megpróbált kicsúszni a srác kezei közül, de a focista gyorsabb volt, és a nyelve végigszántott Pam mellén. Teljesen a szájába szívta a cicit, közben meg úgy dörmögött, mint egy kutya.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.75 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 05. 9. péntek 05:12
Nagyon jó
#4 A57L 2013. 07. 6. szombat 06:01
Ez még jobb.
#3 Pavlov 2012. 10. 18. csütörtök 20:49
Köszi!
#2 genius33 2012. 10. 18. csütörtök 06:27
Fincsiiii nyes
#1 Törté-Net 2007. 11. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?