A+ A-

Gimis lányok 3. rész - Otthoni kalandok

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov. urasag@gmail.com)
2007. szeptember
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
Vacsora után, miután már az anyukájával mindent elmosogattak, Pam felhívta Cissy - t. Valamiért egyszerűen hallania kellett Cissy hangját.
- Nem jössz át? - kérdezte Cissy. - A szüleim moziba mentek. Én vigyázok az öcsémre, de már alszik.
Tíz perccel később Pam már Cissy szobájában ült. Cissy a legújabb slágereket játszó állomásra kapcsolta a rádiót, de nem hangosította fel túlságosan, nehogy felébressze az öccsét. Mindkét lányon rövidnadrág és vékony blúz volt.
- Fáradt vagyok - mondta Cissy. Ledőlt az ágyra, és behunyta a szemét. Meztelen lába a rádióból szóló zene ütemét paskolta. Pam Cissy mellé dőlt.
- Tanultál már a matekdogára?
- Nem - felelte Cissy. - És te?
- Még nem.
Ott feküdtek egy ideig, és hallgatták a zenét. Pam jobb lába Cissy bal lábához ért, Cissy pedig begörbítette a lábujjait.
Cissy felsóhajtott.
- Nagyon jó volt, amit délután nekem csináltál.
- Nem akarok beszélni róla - mondta Pam. - Felejtsük el.
- Jó - felelte Pam. - Csak azt akartam, hogy tudd, hogy nagyon élveztem. Ha szeretnéd, hogy viszonozzam a szívességet, csak szólj.
- Mondom, hogy felejtsük el, rendben?
Cissy hallgatott. A rádióban új számra váltottak. Cissy meztelen lába teljesen Pamhez simult, de Pam nem húzódott el. Cissy bal keze Pam csupasz lábszárára csúszott, és meg is szorította a finom husikát.
- Te már borotválod a lábadat? - kérdezte Cissy.
- Hát persze - felelte Pam. - Te nem?
- Még nincs is mit borotválni rajta - mondta Cissy, és végigsimított Pam combján. - Olyan sima a bőröd.
- Mindig bekrémezem, miután leborotváltam.
- Milyen gyakran csinálod?
- Úgy hathetente - felelte Pam. - Gyakrabban, mint ahogy kéne.
Cissy Pam - hez fordult, és tovább simogatta Pam térdét, aztán a combját, egészen a derekáig. Pam puncija elkezdett nedvesedni. Az ajkacskái megdagadtak, és egy kis csúszós, finom nedv jelent meg köztük. Ahogy Cissy keze fel - le mozgott, Pam széttárta a lábait. Cissy ujjai becsusszantak Pam rövidke nadrágja alá, egyenesen a puncijáig. Pam szíve megdobbant. Cissy Pam fölé mászott, és megcsókolta.
- Ki akarlak nyalni! - suttogta. - Meg akarom tenni veled, amit te tettél velem!
És Pam szájába nyomta a nyelvét. Pam megpróbálta lenyomni Cissy - t, de túl gyenge volt hozzá. Cissy nedves nyelve ide - oda kalandozott a barátnője szájában. Cissy nekifeszült, és Pam így már Cissy kemény mellbimbóit is érezte.
- Vetkőzzünk le - suttogta Cissy. - Kibaszott melegem van!
Elkezdte kigombolni Pam blúzát.
- Egyedül és le tudom venni - felelte Pam. Így próbálta tudatni Cissy - vel, hogy amit csinál, nincs igazán ínyére, de azért mégis megteszi, mert valamiért nem bír magával.
- Óóó igen! - sikkantott fel Cissy, és kigombolta a saját blúzát is. Ahogy Pam, ő sem viselt most melltartót, és kerek, telt mellei Pam elé tárultak. Sőt, akárcsak Pam - en, rajta sem volt bugyi a rövidnadrág alatt.
Pam megemelte a fenekét, és letolta a nadrágját. Ekkora már Cissy is teljesen levetkőzött. A két fiatal lány végigmérte egymást.
- Nagyon dögösnek érzem magam! - sóhajtotta Cissy. - Jaj, Pammy, én mindig ezt akartam csinálni veled!
Pam ledöbbent. Meg sem tudott szólalni. Meg akarta fogni Cissy melleit, de visszafogta magát. Cissy megint rámászott, megcsókolta, megmarkolta a mellét, a hasát és a punciját. Cissy nyelve megint Pam szájába csusszant, a nyála egyenesen Pam torkára csorgott. Pam meglepődve érezte, hogy milyen édes íze van.
Pam önkéntelenül átölelte Cissy - t. Az ágyéka Cissy ágyékához dörgölőzött, és mélyen a szájába szívta Cissy édes, csúszós nyelvét. Mindkét lány felnyögött, és Pam úgy érezte, a melle mindjárt meggyullad, a bimbója pedig szétpattan.
- Nyomjuk össze a puncinkat! - suttogta Cissy. Pam már nem bírta irányítani az eseményeket. Már csak feküdt ott, hagyta, hogy Cissy átvegye a vezetést.
Cissy megfordult, és Pam arcához emelte a lábát. Aztán rákulcsolta a lábait Pam törzsére, az egyik lába Pam hasára került, a másik meg mögé. Így persze Pam lábai is rögtön ugyanebbe a helyzetbe kerültek. Cissy finoman Pam puncijához dorzsölte a sajátját, és a két lány halkan nyögdécselni kezdett.
- Terpeszd jól szét, hogy a lyukunk és a csiklónk is összeérjen - mondta Pam. - Nyomd hozzám a húsodat.
A két lány széttárta a punciajkait, és összenyomta a pináját. Pam nagyot nyögött, ahogy cissy forró teste hozzáért.
- Nyomd! - nyögte cissy. - - Nyomd!
- Igeeen!!! - nyögte Pam, és lihegve Cissy puncijának nyomta a sajátját. Érezte, ahogy Cissy kemény csiklója a nedves, puha lyukacskájaba nyomul. - Jaaaj Cissy!
A két lány felnyögött, és szenvedélyesen összesimult a testük. Cissy lábfeje Pam arcához ért, a körmei végigsimították a lány finom bőrét. Pam megnyalta a barátnője lábujjacskáit, sőt, beléjük is harapott. Cissy azonnal viszonozta ezt Pam ujjacskáin.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Pavlov 2014. 01. 24. péntek 05:56
Köszi!
#6 papi 2014. 01. 20. hétfő 12:17
Egyre jobb
#5 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:34
Köszönöm!
#4 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:05
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2012. 10. 18. csütörtök 20:51
Köszi!
#2 genius33 2012. 10. 18. csütörtök 06:23
Elég izgató smile
#1 Törté-Net 2007. 10. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?