A+ A-

Gimis lányok 1. rész - A múzeumi séta

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
2007. augusztus
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
Cissy levette a cipőjét, és a szökökút vizébe dugta meztelen lábfejét.
- Jó érzés - mondta, és kis lábaival paskolni kezdte a vizet.
Pam fáradtan sóhajtott fel:
- Mondtam, hogy ne vedd le a cipődet. Így már mindenki minket fog bámulni.
- De nagyon izzadt a lábam - felelte Cissy. - Olyan sokáig tartott ez az út...
A szökőkút másik oldalán három fiatal srác paskolta egymásra a vizet. Cissy Pam-re kacsintott.
- Na látod? - kérdette Cissy. - Nincs semmi rossz abban, ha valaki a vízbe dugja a lábát. Mindenki ezt csinálja.
- Azok csak valami kis hülyék - mondta Pam. - Nem illő az olyan fiatal hölgyekhez, mint te vagy én.
Cissy úgy nézett körül, mintha már untatná ez a beszélgetés. Pam leült a szökőkút szélére, Cissy mellé, de tüntetőleg elfordult a víztől, és a járdára lógatta a lábát. Elég meleg májusi szombat volt, így az egyetem területe tele volt hallgatókkal és látogatókkal.
- Örülsz, hogy eljöttél? - kérdezte Pam.
- Hát persze! - felelte Cissy. - Legalábbis most, hogy már itt vagyunk. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszú út lesz. Nézd azokat a dögö pasikat!
- Te csak erre tudsz gondolni? A fiúkra? - fintorgott Pam. - Igaz, hogy sokkal jóképűbbek, sokkal okosabbak és érettebbek, mint az osztálytársaink, de nem azért jöttünk, hogy pasikra vadásszunk. Vedd fel a cipőd, irány a történelmi múzeum!
- Muszáj? - kérdezte Cissy. - Annyira jó itt a napon! Egész héten a suliban penészedtünk!
- Nem akarsz bejönni? - kérdezte Pam. - Eljöttünk idáig a múzeum kedvéért, és te csak áztatni akarod a lábadat a szökőkútban?
- Nélkülem úgyis jobban szórakozol majd - mondta Cissy.
- Az lehet - bólogatott Pam. - Öt percig sem bírnád.
- Itt megvárlak - mondta Cissy. Maradj csak, ameddig csak akarsz. Ennyi jó pasit még életemben nem láttam.
Pam felállt. Cissy szégyentelen viselkedése teljesen kiábrándította.
- Később találkozunk - mondta. - Ajánlom, hogy legyél itt, amikor visszajövök. És ne nagyon égj le.
Miközben Pam felmászott a múzeum lépcsőjén, egyszer még visszapillantott barátnőjére, aki ugyanúgy csapkodta lábával a szökőkút vizét, mint a három srác a túloldalon. Ilyen távolról Cissy sokkal fiatalabbnak tűnt. Fitos kis orra, vállig érő szőke haja, kerek arca és vékony teste igazi kis babává varázsolta. Ahogy a vizet paskolta, olyan volt, mint egy tornagyakorlatot végző kislány.
Pam elfordult. Igaz, hogy megunta Cissy szemérmetlenségét, de mosolyognia kellett barátnője aranyos, kislányos külseje láttán. Nem lehetett tudni, hogy Cissy az ilyen mutatványaival figyelmet akar-e kelteni, vagy egyszerűen csak így érzi jól magát. Sőt, Pam arra is gondolt, hogy Cissy talán azért pakolgatja keresztbe a lábát, hogy így dörzsölhesse össze a punciajkait. Pam tisztában volt vele, hogy Cissy sokat maszturbál, mert a lány ezt be is vallotta neki.
A kis kurva! gondolta Pam, és benyitott a múzeumba. De lehet, hogy a maszturbáció még mindig jobb, mintha csak úgy odadobná a testét valami szexőrült srácnak a suliban. Pam is maszturbált néha, de csak akkor, amikor tényleg szüksége volt rá, mikor már nem bírta volna tovább. Még mindkét lány szűz volt. Pam úgy érezte, kibírja az esküvője napjáig, de Cissy-ben már kételkedett, mert a lány napról napra láthatóan jobban vágyott a pasikra.
A légkondi felszárította az izzadságot Pam homlokáról. Míg be nem lépett a múzeumba, nem is érezte igazán, hogy milyen meleg van odakinn. Sajnálta Cissy-t, hogy most kinn aszalódik a napon, de azért nem nagyon akarózott neki behívnia, elvégre a lány akart kinnmaradni. Ha úgy döntött, hogy vár Pam-re egy-két órát, hát az ő hibája.
A vécében Pam megállt a tükör előtt, és kisimította a haját. Sokkal komolyabbnak és érettebbnek tűnt Cissy-nél. Hosszú, barna haja volt, a teste pedig magasabb, és vékonyabb Cissy-énél. Nem voltak olyan gömbölyded vonalai, mint a szőke barátnőjének, de nagyon csinos volt.
A múzeum majdnem kihalt volt. Pam véletlenül találkozott egy családdal, de utána már egyedül sétálgatott a termekben. Az egyik helyen megakadt a szeme az állam indián törzsfőnökének modelljén. Egy hatalmas, bronzból készült indián harcos volt. A szobrász nem felejtette le a fiatal férfi farkát sem, úgyhogy Pam jó közelről megvizsgálhatta. Alaposan végigmérte, bár néhányszor idegesen a háta mögé pillantott, nehogy lebukjon.
Jó nagy farok volt, az biztos, akárcsak a golyók alatta. A lány szíve hevesen dobogni kezdett. Aztán odanyúlt, és fel-le simította a bronzpéniszt, végighúzta az ujjait az ereken, sőt, megmogyorózta a golyókat is. Ahogy ujjai a harcos fegyverét vizsgálgatták, a puncija kezdett átnedvesedni, a mellei pedig kimeredtek. Összezárta a lábait, mert érezte, hogy hullámokban kezd csorogni a puncileve.
Mit művelek? gondolta, és elhúzta a kezét. Körbesétált a teremben, de túl szűknek érezte a ruháit. Úgy érezte, egyszerűen bele kell nyúlnia a bugyijába. Próbált valami másra koncentrálni, de folyton eszébe jutott az a meztelen bronzharcos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Pavlov 2014. 01. 21. kedd 04:47
Ez a sorozat ilyen. Bűnös szórakozás smile Mindenesetre köszönöm a dicsérő szavakat.

Ha egy fokkal magasabbra szeretnéd tenni a mércét, ajánlom a Minél durvább, annál jobb c. írást.
#13 Ulysses 2014. 01. 20. hétfő 20:04
Hú, azt hittem, erről majd könnyedén írok véleményt, de nem olyan egyszerű a képlet.
A fordítás remek, le a kalappal Pavlov előtt! Igen, az nekem is gondot okoz a fordításoknál, mivel helyettesítsem a "horny", vagy éppen a "geil" jelzőt. Kanos, szexi, kívánós, izgi, kemény, vad?
Az eredeti sztori, hááát... Ízlés dolga, nekem nem jön be az ilyen "IQ light"-os szereplőkkel játszatott tucatpornó. Ettől eltekintve helyenként egész jó.(Ha a többi is efféle magasröptű alkotás, akkor nem fogom elolvasni azokat.)
#12 papi 2014. 01. 20. hétfő 12:15
Tetszik
#11 A57L 2013. 07. 6. szombat 05:57
Jó írás.
#10 genius33 2012. 10. 18. csütörtök 06:21
Jóóóféle nyes
#9 Pavlov 2012. 02. 3. péntek 20:56
Köszi!
#8 Kaszkadör 2012. 02. 3. péntek 13:26
Jól indul 10 pont nyes
#7 Pavlov 2010. 11. 23. kedd 22:48
Remélem, Tündi azóta mind a 13 részt megtalálta smile
#6 Tündi 2007. 09. 16. vasárnap 20:30
sztem nagyon jó,várom a folytatást!
#5 Pavlov 2007. 09. 16. vasárnap 13:08
Nem tetszett? Hogyhogy?
#4 gyuri0926 2007. 09. 15. szombat 00:02
Elég gyenge
#3 Pavlov 2007. 09. 14. péntek 17:15
Kösz, öreg :)
#2 Torkos 2007. 09. 14. péntek 07:20
Elfogadható írás, csak kicsit lezser.
#1 Törté-Net 2007. 09. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?