A+ A-

Biztos, hogy erre vágytam?

Ez a történet gyermekkoromra nyúlik vissza, amikor a nemiségről csak rész információim voltak.
Bátran kijelenthetem, hogy népes családban nőttem fel. Fiúk, lányok, férfiak és nők egyaránt körülvettek a hétköznapokon és nem volt jellemző a szemérmeskedés. Bátran beszéltünk a szexről, jókat viccelődtünk a farkak méretéről, képességeikről stb.
Kezdetek óta éreztem magamban valami furcsa bizsergést ha férfi hímtagot láthattam. Legyen az újságban, öltözőben, nyilvános tusolóban. A családomban a nagybátyám volt különös hatással rám. Szerencsémre csak lányai vannak, így sokat foglalkozott velem is.
Mivel a szomszédságunkba laktak, könnyű volt úgy intéznem nyaranta az öltözködésemet, hogy gyakran lásson meztelenül. Sajnos semmilyen jelét nem adta annak, hogy szeretne tőlem valamivel is többet, mint a keresztgyerekétől. Persze vannak kellemes emlékeim forró nyarakról, amikor ketten voltunk a szüleim udvarában és pancsoltunk. Nagybátyám egy kis fürdőgatyában volt, melyben gyönyörűen látszódott formás farka és kívánatos heréi. Természetesen én ledobtam a gatyámat és anyaszült meztelenül ugráltam a spriccelő csap körül, közben figyeltem a gyönyörű csomagját. Igyekeztem minél többször megérinteni a karját, mellét, hátát és próbáltam minél több vizet rálocsolni a testére. A víztől és izzadságtól csillogó teste nagyon felizgatott, aminek látható jelei is voltak. Enyhén szőrös farkam úgy ágaskodott mint egy dárda. Mindketten a hideg vízzel magyaráztuk a látottakat és folytattuk a hancúrozást.
Serdülő koromban voltak olyan esetek is, amikor pornó filmet néztünk kettesben. Olyankor sem takartam az ágaskodó farkamat, amely szépen kinyomta a gatyámat.
Egy nyári este átmentünk hozzájuk a szüleimmel és a nagybátyám éppen fürdött. Addig ügyeskedtem, míg sikerült összepiszkolnom a kezemet és tanácstalanul kérdeztem a ház asszonyát - nagynénémet - , hogy hol moshatok kezet. Persze ő azonnal irányított a fürdőszobába és hozzátette, hogy ne szemérmeskedjek, hiszen semmi újat nem látok. Csodás látvány tárult elém amint beléptem a szentélybe. Nyugalmi állapotában is tekintélyt parancsoló fasz lógott nagybátyám lábai között. Alig tudtam levenni a szememet az áhított csomagjáról. Formás volt és nagyon illett a testéhez. Heréi is szimmetrikusan lógtak combjai mellett. Épp megfelelő mennyiségű világos barna szőr borította a gyönyörű rúdját, melytől még nagyobbnak hatott. A teste is izmos volt a maga 190 cm magasságával. Nem volt túl szőrös teste, csak itt - ott mutatkozott néhány szőrszál. A farka legalább 10 - 14 cm volt nyugalmi állapotban és a vastagsága is tekintélyt parancsolónak tűnt. Valószínű a víz és a szőrtelen teste hatására mindene nagynak és erőtől duzzadónak tűnt. Ettől a pillanattól kezdve egy alkalmat sem hagytam ki megcsodálni a gyönyörűségét ha épp náluk voltam. Volt, hogy a hálószobájukban volt "dolgom" miközben ő fürdött, ahová fürdés után meztelenül libbent be és én legeltethettem szemeimet azon a csodálatos testén. Sajnos behatóbb események nélkül teltek serdülő éveim, pedig rengeteget fantáziáltam vele.
Történt egyszer, hogy ittas állapotban látogatott meg minket én pedig egyedül voltam otthon. Nagyon jó kedve volt, hangosan viccelődött, kötözködött, ütögetett. Ez így ment egy darabig, mikor váratlanul ráütött a farkamra. Kezdtem rosszul érezni magam, mert egyre durvább volt és tudtam, hogy az egyik haverom - aki történetesen nagybátyám egyik veje - bármelyik pillanatban beállíthat. Keresztapám nem hagyta abba a piszkálódást és egyre durvábbakat ütött és mondott. Igyekeztem védekezni és visszaadni amiket kaptam. Nagyon ambivalens érzés kerített hatalmába, hiszen izgatott is ez a bizalmi viszony, ugyanakkor taszított a megalázó helyzet és időzítés.
Addig - addig kötözködtünk egymással, míg kicsúszott a száján, hogy "kapd be a faszomat". Nekem sem kellett kétszer mondani, azonnal rávágtam, hogy "vedd elő". Legnagyobb meglepetésemre elővette a gyönyörű szerszámát amely félig meredt állapotban lógott a konyha fényében. Ilyen állapotában is legalább 18 cm volt és a vastagsága is igéző volt. Egy határozott mozdulattal megragadta a tarkómat és ráhúzott a farkára. Nem tudtam hova lenni meglepetésemben, de mit volt tenni, szopni kezdtem. Nem először volt fasz a számban, így tudtam hogyan lehet hatalmas élvezetet nyújtani egy ilyen nagyszerű dolognak. Az ital hatása nem múlt el a fejéből, ezért a durvasága is fokozódott a fasz tulajdonosának. Olyan keményen tartotta a fejemet, hogy nem tudtam irányítani a mozdulataimat. Tövig benyomta az akkorra már minimum 23 cm - es farkát a számba. Nem tudom hogy csináltam, de hatalmas öklendezések közepette valahová eltűnt a számban. Nagyon izgathatta az érzés és a látvány, mert hatalmasakat nyögött, miközben erős keze segítségével megbaszta a számat. A könnyem is kicsordul miközben öklendeztem határozott mozdulatai alatt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 pottershinobi 2015. 06. 21. vasárnap 12:17
Nagyon jó!
#2 papi 2013. 11. 22. péntek 18:20
Elmegy
#1 Törté-Net 2007. 03. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?