Biztos, hogy erre vágytam?

Szavazás átlaga: 7.93 pont (42 szavazat)
Megjelenés: 2007. március 15.
Hossz: 9 884 karakter
Elolvasva: 2 973 alkalommal
Ez a történet nyúlik vissza, amikor a nemiségről csak rész információim voltak.
Bátran kijelenthetem, hogy népes családban nőttem fel. Fiúk, lányok, férfiak és nők egyaránt körülvettek a hétköznapokon és nem volt jellemző a szemérmeskedés. Bátran beszéltünk a szexről, jókat viccelődtünk a farkak méretéről, képességeikről stb.
Kezdetek óta éreztem magamban valami furcsa bizsergést ha férfi hímtagot láthattam. Legyen az újságban, öltözőben, nyilvános tusolóban. A családomban a nagybátyám volt különös hatással rám. Szerencsémre csak lányai vannak, így sokat foglalkozott velem is.
Mivel a szomszédságunkba laktak, könnyű volt úgy intéznem nyaranta az öltözködésemet, hogy gyakran lásson meztelenül. Sajnos semmilyen jelét nem adta annak, hogy szeretne tőlem valamivel is többet, mint a keresztgyerekétől. Persze vannak kellemes emlékeim forró nyarakról, amikor ketten voltunk a szüleim udvarában és pancsoltunk. Nagybátyám egy kis fürdőgatyában volt, melyben gyönyörűen látszódott formás farka és kívánatos heréi. Természetesen én ledobtam a gatyámat és anyaszült meztelenül ugráltam a spriccelő csap körül, közben figyeltem a gyönyörű csomagját. Igyekeztem minél többször megérinteni a karját, mellét, hátát és próbáltam minél több vizet rálocsolni a testére. A víztől és izzadságtól csillogó teste nagyon felizgatott, aminek látható jelei is voltak. Enyhén szőrös farkam úgy ágaskodott mint egy dárda. Mindketten a hideg vízzel magyaráztuk a látottakat és folytattuk a hancúrozást.
Serdülő koromban voltak olyan esetek is, amikor pornó filmet néztünk kettesben. Olyankor sem takartam az ágaskodó farkamat, amely szépen kinyomta a gatyámat.
Egy nyári este átmentünk hozzájuk a szüleimmel és a nagybátyám éppen fürdött. Addig ügyeskedtem, míg sikerült összepiszkolnom a kezemet és tanácstalanul kérdeztem a ház asszonyát – nagynénémet –, hogy hol moshatok kezet. Persze ő azonnal irányított a fürdőszobába és hozzátette, hogy ne szemérmeskedjek, hiszen semmi újat nem látok. Csodás látvány tárult elém amint beléptem a szentélybe. Nyugalmi állapotában is tekintélyt parancsoló fasz lógott nagybátyám lábai között. Alig tudtam levenni a szememet az áhított csomagjáról.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (42 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. július 28. 07:31
#4
Hogy a kérdésre válaszoljak én nem.
1
p
pottershinobi
2015. június 21. 12:17
#3
Nagyon jó!
1
p
papi
2013. november 22. 18:20
#2
Elmegy
1
T
Törté-Net
2007. március 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1