A+ A-

Igaz történetek, egy nagyon fiatal lánytól

A történetemben azt, nézzétek, hogy milyen a mai tinik világa.
Lovainkkal a földútról letérve, a szúrós akácfák közé vettük az irányt, egészen addig haladtunk a sűrűjében, míg nem értük el azt a távolságot, hogy úgy érezzük, itt már nyugtunk lehet az idegen szemek, elöl. Az utóbbi időben több izgalmat éltünk át a lazaságunk miatt. Nem gondoltuk, hogy ennyi természetet kedvelő ember van, és mindenki kivétel nélkül nagyon boldog lesz attól, hogy két legelő lóval és a hozzájuk tartózó, ruhájukat fölkapkodó személyekkel találkozhat kirándulása alatt.
Lovainkat kikötve, levettük róluk nyergeinket, az izzasztók nem áztak át, ezért leterítettük egy fa tövébe. Laci ráült és a hátát a fának támasztotta, én beülök a lába közé és a fejemet a mellkasára, hajtom.
- Laci kérlek, mesélj!
- Miről meséljek. -kérdi, minden tiltakozás nélkül.
- Mindegy, csak mesélj. De kezd már el! Légy szí!
- Jó, rendben.
A fejem elmozdulásán érzem, hogy vesz egy mély levegőt, majd belekezd egy új történetbe.
- Osztálykirándulásról jöttünk vonattal, hazafele.
- Hányadikos voltál?
- Hetedikes, 13 éves lehettem akkor. A legjobb fej haverjaimmal és a legnagyobb szájú lányokkal voltam egy fülkében, jókat nevettünk, jól érezte mindenki magát, de nekem valaki hiányzott. Hiányzott a társaságból az új lány, Csilla. Az év elején érkezett hozzánk és a kifejlett alakja, hatalmas formás mellei miatt nem tudott beilleszkedni a lányok közzé, mérhetetlenül féltékenyek voltak rá, ezért nem is engedték, hogy a fülkében lehessen.
Rá gondoltam, és egyre kevésbé tudtam egy idő után felvenni a ritmust a többiekkel. Inkább elindultam megkeresni. Három fülkével feljebb meg is találtam, szerencsémre volt még szabad hely. Belépve hozzájuk Csilla mellé túrtam be magam. Kimért beszélgetést folytattak, de rövid idő alatt sikerült olyan jól feldobnom a hangulatot, hogy sok nevetés mellett, csakhamar Csilla combmasszírozását végeztem, Csabi, osztálytársammal együtt. A két masszírozási technika szembetűnően különbözött, én egészen a felső hajlatokig elhaladtam, Csabi, Csilla első figyelmeztetése után, csak a térdkalács fölötti részén merte az ujjait zongoráztatni.
- Hiszen te már 6 éves korodban tudtad, hogy nem mindig szabad komolyan venni a tiltakozásokat! -Szakítom félbe Lacit, majd még szorosabban befészkeltem magam karjai ölelésébe.
(Szerzői megjegyzés: ha itt nem tudjátok, miről van szó, akkor olvassátok el, előző írásomat)
- Igen, igazad van. -Mondja Laci és egy csókot nyom a homlokomra, majd tovább mesél.
- Egészen bemelegedtem és egyre tovább próbáltam a határokat tágítani, de Csillán láttam, hogy a többieket nézi, és egy kissé kellemetlenül kezdi érezni magát azon, hogy a lányok és fiúk, nagy szemekkel minket figyelnek. Amit eddig elértem azt nem akartam elrontani. Mielőtt elvettem a kezemet a combjáról, még kétszer finoman megszorítottam, majd felálltam és a fülkéből kilépve otthagytam mindenkit. Megálltam a folyóson és vártam. Nem telt el hosszú idő és Csilla már mellettem volt. Beszélgettünk, de mérhetetlenül nagy volt a nyüzsgés a szűk helyen, mindig felpréselődtünk az üvegre, hogy tovább engedjük a jövő-menő embereket. Gyorsan kellett döntenem. Egy kérdésre tettem fel a hátralevő utunknak alakulását.
-Egyetlen szabad hely van a kocsin, igaz, hogy kissé szűk, de ott nem lökdöshetnek minket. Mi a véleményed? Kérdeztem Csillát.
- WC-be hívsz engem? -kérdi hatalmas barna szemeit kimeresztve.
- Igen! De én nem mondanám így ki, hangulatromboló lenne.
Csilla, válaszomra, 180 fokos fordulatot tesz és elindul a fülkéje irányába, ahonnan csak pár perce jött ki.
Fogammal szám szélét rágva, csendben nézek utána. Ez most nem jött össze.
Azon kezdek gondolkodni, most melyik társasághoz vonuljak vissza. Csilla közben odaér fülkéjük ajtajához, fogantyújára rakja kezét és..., és elengedi.
Majd elindul a kocsi végébe. Az átjáró ajtót kinyitja, és visszanéz rám.
Elindulok felé, sietek a szívem lüktetése szinte szétrobbantja bordáimat.
A folyosó félhomályában tükröződő szeme magával ragad, észre sem veszem, és majd átestem az egyik fülkéből éppen kilépő osztályfőnökünk lábán, kérdi is tőlem, hogy hova ez a nagy rohanás, de szerencsémre, háta mögül egy hang visszafordulásra készteti. Nem foglalkozva tanárommal, megállás nélkül haladtam tovább. Csillához érve megfogom a kezét és behúzom a WC-be. Tudtam, hogy nem lesz sok hely, de hogy ennyire kevés lehet két embernek, na, erre nem számítottam.
Szűkösen, de jól elvoltunk.
Ennyit erről a történetről. -mondja Laci, majd benyúl pólóm alá, és kezét mellemig feltolja.
- Folytasd, kérlek! Szeretném tudni, hogy mit tudtatok művelni azon a kis helyen.
- Nem, nem folytatom tovább. Én se vagyok kíváncsi arra, hogy szexben, te mit teszel, vagy mit tennél mással.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:49
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 11. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?